Sveikos pirmaja kaip gimdziau tai per pirma echo pasake kad tiketis mergaites ir gime musu princese o va db greitai bus 30sav nestumo ir nezinom ko laukiam Didzioji tai mergaites laukia,o vyras sunaus!!!
QUOTE(Kuro-Nezumi @ 2011 10 18, 08:45)
2 kartus patvirtino, kad berniukas (antrą kartą Kaune taip ir pasakė "na tu pažiūrėk, kokie kiaušiai" - linksma ir labai draugiška gydytoja buvo)... jau ne tiek laiko liko - žiūrėsime, ar neapsiriko, nes iki pirmojo echoskopo buvau labai įsitikinusi, kad merginą nešioju
va va ir as tokia buvau isitikinusi, kad bus mergaite, du kartus dare echo sake va kaip graziai pim..iukas matosi ir panasiai, o kita gydytoja kai ziurejo sako nu nieko nematau, tai dabar kazkaip abejoju siek tiek
pas mane abu nestumai tiksliai nusakyti ka turesim
Lytį pamatė ganėtinai anksti, apie 16sav, ir nesuklydo.
neapsiriko 100% 5 menesi pamate, kad turesim berniuka
Nežinau ar verta tikėti tais echoskopais... Vat su drauge pastojom beveik kartu, jai nėštumo metu darė tą echoskopiją ir darė, vos ne kas porą savaičių, tai kiek darė tiek matė berniuką, jau nuo 17 sav. berods, ir skirtintigi daktarai darė, visi tvirtino kad berniukas, o pačioj pabaigoj ėmė ir pasakė, kad tik mergaitė, labai aiškiai lytinės lūpos matosi ir vat jau savaitė kaip ant rankų sūpuoja mergyte o man darė tik dvi echo, per pirmą daktaras nesakė, sakė tiksliai negali garantuoti ir nenori manęs apgauti, o per antrą jau buvau nusprendusi, kad nenoriu žinoti ir tegul bus staigmena, bet daktarė (jau kita) nieko neklausus ėmė ir cyptelėjo, kad vyrišką piniginę tarp kojų nešiojasi o ar nemelavo tai po poros dienų galėsiu pasakyti
QUOTE(medeya @ 2011 11 07, 16:39)
Lytį pamatė ganėtinai anksti, apie 16sav, ir nesuklydo.
Tas pats
Man genetikė jau 12 savaitę davė 70 proc., kad laukiu mergaitės, po to visi echo tik patvirtindavo tai, gimė tikrai mergaitė
QUOTE(vaida1991 @ 2011 11 08, 11:06)
Nežinau ar verta tikėti tais echoskopais... Vat su drauge pastojom beveik kartu, jai nėštumo metu darė tą echoskopiją ir darė, vos ne kas porą savaičių, tai kiek darė tiek matė berniuką, jau nuo 17 sav. berods, ir skirtintigi daktarai darė, visi tvirtino kad berniukas, o pačioj pabaigoj ėmė ir pasakė, kad tik mergaitė, labai aiškiai lytinės lūpos matosi ir vat jau savaitė kaip ant rankų sūpuoja mergyte o man darė tik dvi echo, per pirmą daktaras nesakė, sakė tiksliai negali garantuoti ir nenori manęs apgauti, o per antrą jau buvau nusprendusi, kad nenoriu žinoti ir tegul bus staigmena, bet daktarė (jau kita) nieko neklausus ėmė ir cyptelėjo, kad vyrišką piniginę tarp kojų nešiojasi o ar nemelavo tai po poros dienų galėsiu pasakyti
Na čia kažkaip labai idomiai,kad taip ne vienas gydytojas matė berniuka ir ant pabaigos še tau-mergaitė Bet suteikia vilties gal ir man apsiriko
Na nezinau pas mane dare 3 kart ekoskopija ir visus kartus pasake kad berniukas ir susilaukem sauniaus sunelio nors sunaus ir norejau
QUOTE(anjase @ 2011 11 11, 01:01)
Na nezinau pas mane dare 3 kart ekoskopija ir visus kartus pasake kad berniukas ir susilaukem sauniaus sunelio nors sunaus ir norejau
Na siaip retas atvejas siais laikais kad apsiriktu,bent jau is aplinkiniu tikrai neteko girdet,matyt isimtiniai atvejai