Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelio lytis

Apklausa: Kiek tikslus echoskopas (376 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Luki @ 2011 06 18, 12:48)
Jūs man visos pasakykit ką konkrečiai mato, kai patvirtina berniuką jums  blush2.gif  biggrin.gif  Ar sėklides, ar ir "galiuką"? Ką jūs pačios matot ekrane?  Mane taip supainiojo, kad nemato sėklidžių, va vietos nerandu. Smalsumas atsirado ką kitoms mato, kai sako berniukas  4u.gif  Tik dėl to eit echoskopintis nesinori  blush2.gif

pas genetikę aiškiai mačiau,kad berniukas visus atributus parodė tai yra 3in1 biggrin.gif
Atsakyti
Pirma mate berniuka,antra-mergaite.Ne kartelio ,ne per viena nestuma tuo nesuabejojo.Abu kartus pataike
Atsakyti
Sveikutės drinks_cheers.gif

Sakykite, o gydytojai patys pasako ar prieš tai paklausia ar norite žinoti?
Nes aš nenorėčiau žinoti kas nestuke.gif , noriu siurprizo per patį gimdymą wub.gif
Tai dabar kyla klausimas ar tik prasidėjus echo pasakyti kad nenorim žinoti lyties, ar būti užtikrintai, kad pats gydytojas paklaus ar norim žinoti?
Baisu, kad koks gydytojas neprasitartų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2011 07 27, 12:47)

Tai dabar kyla klausimas ar tik prasidėjus echo pasakyti kad nenorim žinoti lyties, ar būti užtikrintai, kad pats gydytojas paklaus ar norim žinoti?
Baisu, kad koks gydytojas neprasitartų  verysad.gif

Kiek gydytojų, tiek turbūt ir situacijų. Vietoj to, kad pergyvent visiškai be reikalo, paprasčiausiai perspėjat kad nenorit žinot iš anksto ir tiek irnesakyk.gif
Atsakyti
O pas mus is viso nesako gyvenam Skotijoje.. tai mano mieste tau niekas niekada nepasakys... schmoll.gif
nes buvo atvejis, kai kazkokiem vip pazadejo, kad bus viena, o gime kita.. tai baisinis skandalas buvo.. ir nuo tada visos gydytojos apie tai tyli... o gaila.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2011 07 27, 12:47)
Sveikutės  drinks_cheers.gif

Sakykite, o gydytojai patys pasako ar prieš tai paklausia ar norite žinoti?
Nes aš nenorėčiau žinoti kas  nestuke.gif , noriu siurprizo per patį gimdymą  wub.gif
Baisu, kad koks gydytojas neprasitartų  verysad.gif

paprašyk prieš kiekvieną echoskopą, kad nesakytų 4u.gif tikrai nesakys...

pirmąkart (~24 sav.) apžiūrint davė 51 proc., kad berniukas, antrąkart apžiūrin (~30 sav.) - šimtaprocentinis berniukas...Pataikė smile.gif
Atsakyti
Man pasakė 14 savaitę, kad berniukas, neseniai buvau apie 20 savaitę, gyditojas pasakė, kad neįmanoma tiksliai nustatyti, nes vaikas mažas, taigi kolkas nežinau kaip bus....
Atsakyti
man pasake mano stipri nuojauta biggrin.gif kai pasidariau NT, iskarto pasakiau, kad bus bahuras smile.gif po viena karta 32 sav echoskopas parode, kad benriukas, nors gydytoja viso 100 nedave, net issigando, kai ji pasake,o as saviskiui, vos neklykdama pasakiau, va as teisi biggrin.gif

ir dar, kai nebuvo mano gines, teko viena karta pries pat gimdyma lankytis pas "sena' gydytoja, ji dar nevarciusi popieriuku, pati prie pilvo klausesi duziu sirdutes, pakelusi galva sako, tai berniukas bus, as ispuciau akis, sakau taip. tada su sesute pasakojo istorija,kkaip viena mamkai kelis kartus echoskopai rode, kad bus bernas, o ji pasiklaususi sirdutes, jai pasake, kad visu 100 bus mergaite, ir buvo mergaite, ta mamka buvo soke.. va ka rodo patirtis, pripratusi su nesciosiomis biggrin.gif
Atsakyti
Man ziurejo du kartus. Pirma karta 20sav. pasake, kad 90% bus berniukas, antra karta ziurejo 37sav. 100% uztikrino, kad bus bahuras, bet..... Maza to kad gimdziau per vyro gimtadieni, tai dar ir merga pagimdziau, o tai dovana vyrui pateikiau thumbup.gif Dabar musu iskrestas pokstas guli salia ir dziugina mus savo pirmaja sypsena. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(domutiene @ 2011 07 31, 22:50)
Man ziurejo du kartus. Pirma karta 20sav. pasake, kad 90% bus berniukas, antra karta ziurejo 37sav. 100% uztikrino, kad bus bahuras, bet..... Maza to kad gimdziau per vyro gimtadieni, tai dar ir merga pagimdziau, o tai dovana vyrui pateikiau thumbup.gif  Dabar musu iskrestas pokstas guli salia ir dziugina mus savo pirmaja sypsena. wub.gif

nu čia tai geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildsoul @ 2011 05 22, 02:14)
Na temu apie lytis yra, bet neradau kaip daznai echoskopas pasako tiesa. Atsiprasau dvynuku ar daugiau laukianciu mamyciu, nezinojau, kaip visus variantus i apklausa itraukti. Taciau visu nuomones laukiamos 4u.gif

neapsiriko smile.gif laukeme berniuko, jis ir gime, gimimo metu niekas "nenukrito" lotuliukas.gif
Atsakyti
2 kartus patvirtino, kad berniukas (antrą kartą Kaune taip ir pasakė "na tu pažiūrėk, kokie kiaušiai" - linksma ir labai draugiška gydytoja buvo)... jau ne tiek laiko liko - žiūrėsime, ar neapsiriko, nes iki pirmojo echoskopo buvau labai įsitikinusi, kad merginą nešioju
Atsakyti