aš nuo pat nėštumo pradžios jutau, kad turėsim berniuką, echoskopas du kartus tai patvirtino
Tikslu tada, kai ant rankų laikai O šiaip, man buvo 17 sav. ir sužinojau, kad laukiu mergaitės. Kavos pupelė tarp kojų tai išdavė 32 sav. tai dar kartą patvirtino. Dabar mano kavos pupelei jau virš metų
QUOTE(netobula @ 2012 12 19, 22:02)
18 sav. planinės echoskopijos metu poliklinikos gydytoja dvejojo dėl lyties, o ir lėlius slėpėsi kojytes suglaudęs. Nuojauta ir visi liaudiški požymiai, kuriais šiaip nelinkusi tikėti, sakė, kad bus berniukas. Sekančią dieną po poliklinikos lankiausi KMUK, kur patyrusi ginekologė echoskopavo dėl galimų genetinių ligų. Ji patvirtino mano "nuojautą", kad 99 proc. turėsim vyriškį.
O dabar 26 savaitę vėl teko lankytis KMUK pas kitą ginekologą ir sužinojau, kad lėliukas pakeitė lytį Bus mergytė - parodė ekrane "įrodymus". Malonus siurprizas
O dabar 26 savaitę vėl teko lankytis KMUK pas kitą ginekologą ir sužinojau, kad lėliukas pakeitė lytį Bus mergytė - parodė ekrane "įrodymus". Malonus siurprizas
Oho kaip įdomiai
Man su dukryte nesuklydo nuo 12 sav., kad gims mergyte, po to tik patvirtino ir turim mergyte.
Dabar gavom 100 proc. uztikrinima, kad berniukas, idomu, kaip bus...Svarbiausia sveikutis vaikutis ...
Pirma mergaite is vieno skano patvirtino,kad bus mergaite.
Antras slepiasi 20sv. skanas sake mergaite, 26sav. 3D skanas tvirtino berniuka,lyg ir matem seklides Dabar siek tiek pasimetus,bet reik manyti,kad 26 sav. skanas tikslesnis
Antras slepiasi 20sv. skanas sake mergaite, 26sav. 3D skanas tvirtino berniuka,lyg ir matem seklides Dabar siek tiek pasimetus,bet reik manyti,kad 26 sav. skanas tikslesnis
Kaižkaip neramina tėvelius, kad taip "keitaliojasi" lytis per kiekvieną apžiūrą. Man pirmą kartą nesirodė, paskutinį kartą pasakė, kad mergaitė. Labai tikiuos:)
Žiūrėsim ką pamatys per sekantį skaną.
Žiūrėsim ką pamatys per sekantį skaną.
pirmo nestumo metu kiek rodesi, tiek sake, kad mergaite. gime mergaite.
antro nestumo metu visada rodesi ir visada sake, kad bus berniukas. gime berniukas.
echoskopavo visa laika ta pati gydytoja is KMUK
antro nestumo metu visada rodesi ir visada sake, kad bus berniukas. gime berniukas.
echoskopavo visa laika ta pati gydytoja is KMUK
Ar pas genetikus idomu kitoks -geresnis echoskopas, jie nusprendzia ar berniukas ar mergaite. Man sake bus berniukas-siandien susapnavau mergaite. Ai nezinau kaip bus.
QUOTE(jausma @ 2013 04 03, 11:30)
Ar pas genetikus idomu kitoks -geresnis echoskopas, jie nusprendzia ar berniukas ar mergaite. Man sake bus berniukas-siandien susapnavau mergaite. Ai nezinau kaip bus.
Geresnis. Kai nueisit, pati pamatysit ant kiek ryskiai ir detaliai matosi pas genetikus atskiros detales, veiduko bruozai ir pan. Tuo tarpu siaip pas ginekologa matosi "bendrais bruozais" - matosi kazkokia veiduko forma, matosi kur burnyte, bet tarkim specifiskai apziureti pvz. virsutines lupytes taip jau detaliai nesigautu (ka ginekologas gali puikiai padaryti ir jau pvz. pries gimimima pamatyti "kiskio lupyte" ir panasius dalykus)
QUOTE(ingere @ 2013 03 11, 02:40)
Oho kaip įdomiai
Man su dukryte nesuklydo nuo 12 sav., kad gims mergyte, po to tik patvirtino ir turim mergyte.
Dabar gavom 100 proc. uztikrinima, kad berniukas, idomu, kaip bus...Svarbiausia sveikutis vaikutis ...
Dar karta buvau issamioje echoskopijoje, tikrai patvirtino, kad berniukas Dabar belieka laukti
O man pirmąjį nėštumą 20 sav. pasakė, kad bus mergaitė, taip ir buvo. O dėl berniukų, tai vienam 28 sav. pasakė , kad berniukas, o su trečiu, tai likus lygiai mėnesiui iki gimdymo. Jie tai kojytes suglaude, tai netokioj padėty. Vyrui tai labai rūpėjo, pradėjo gine spausti, kad sakytų ką mato, o jinai pasakė ,,nevaražysu, kol nematau". Visada lankiausi pas tą pačią daktarę.
Man 27 savaites, bet kiek beziurejo gydytojos, tai niekaip lyties negali pasakyti...