Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelio lytis

Apklausa: Kiek tikslus echoskopas (376 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(HappyAngel @ 2012 08 10, 16:22)
Auginu mergaitę ir nesu nupirkusi nei vienos rožinės pūstos suknelės. Papuošti galima ir kitaip.

Keistas Jūsų požiūris rolleyes.gif

Na o man keistas Jusu poziuris, kai auginant mergaite nerengiama mergaitiskai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 08 10, 16:33)
Na o man keistas Jusu poziuris, kai auginant mergaite nerengiama mergaitiskai  rolleyes.gif

O kas sakė, kad aš jos mergaitiškai nerengiu? biggrin.gif
Mergaitiški rūbai - tai ne vien pūstos rožinės suknelės rolleyes.gif
Atsakyti
man ginetike kai exoskopavo 100% pasake bus mergaite,poto emie vvt ir tai patvirtino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2012 07 28, 18:30)
Juk kai kurios mamos tai įsisvajoje apie būsimą, kūdikį, kad paskui būna baisus stresas, kai gimsta ne išsvajotasis doh.gif .

Tai tada tos kai kurios mamos labai keistos, kaip galima ysisvajot ir dar stresuot, svarbu sveikas vaikutis wub.gif

QUOTE(vai2te0528 @ 2012 08 05, 19:05)

Dziaugiuos, kad berniuks, nes taaaip nenoriu tu roziniu pustu sukneliu  doh.gif  lotuliukas.gif man per saldu..  blush2.gif  tai va iki siol buve neutralus rubeliai vis pildysis melynais  thumbup.gif  yahoo.gif

Koks keistas Jusu poziuris g.gif tai mergaite jau butu buvusi negerai g.gif nebutina pirkti pustu sukneliu

Man 17 sav pasake kad mergaite, 22 irgi kad mergaite, matysim kas bus biggrin.gif nepergyvensiu tikrai jeigu suklydo ax.gif tik teks y spinta keleta rubeliu padeti blush2.gif nes ne tik universalius pirkom, beje ir suknyte viena yra, nepusta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif auginu 2 berniukus,laukiam trecio vaikelio, echoskope pasake ,kad bus mergyte,labai norim mergytes,bet ir praeita nestuma sake,kad gims mergaite,na ziuresim kas bus,ta ir mylesim
Atsakyti
Mums du kartus aiškiai pasakė, kad berniukai, taip ir gimė sūnūs. wub.gif
Atsakyti
Pirmą kartą genetikė 12+5d. pasakė, kad 85% (max kiek tokiu laiku duoda) berniukas. 18+6d. genetikė pasakė, kad 100% berniukas ir dabar kai buvome 26+1d. sako, kad tikrai tikrai berniukas. Tuose tarpuose teko gulėti ligoninėje, kai darė echo irgi visą laiką darant echo sakė, kad bus berniukas, net parodė kelis kartus visas grožybes biggrin.gif
Atsakyti
su pirmu 26 sav pamate,kad pilvelyje berniukas gyvena ir nesuklydo gime sunus. wub.gif
o si karta 20 sav pamate mergaite,tik 100proc nedave....tikekimes ir si karta nesuklydo....
Atsakyti
Mums 14sav pasake, kad bus mergaite. Kaip gyd issireiske- ne 100%, bet 99 biggrin.gif ir jis buvo teisus wub.gif
Atsakyti
mums su lytimis neklydo jau nuo 11 sav wub.gif ėjomm pas tokią gyd kuri neklysta biggrin.gif
Atsakyti
18 sav. planinės echoskopijos metu poliklinikos gydytoja dvejojo dėl lyties, o ir lėlius slėpėsi kojytes suglaudęs. Nuojauta ir visi liaudiški požymiai, kuriais šiaip nelinkusi tikėti, sakė, kad bus berniukas. Sekančią dieną po poliklinikos lankiausi KMUK, kur patyrusi ginekologė echoskopavo dėl galimų genetinių ligų. Ji patvirtino mano "nuojautą", kad 99 proc. turėsim vyriškį.

O dabar 26 savaitę vėl teko lankytis KMUK pas kitą ginekologą ir sužinojau, kad lėliukas pakeitė lytį doh.gif biggrin.gif Bus mergytė - parodė ekrane "įrodymus". Malonus siurprizas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netobula: 19 gruodžio 2012 - 20:03
Man pirma sake kad berniukas ir pataike, o antra dabar zada mergaite nors labai slepesi tik 28sav pasake kas bus o kaip bus pamatysim smile.gif
Atsakyti