Man 20 nestumo svaite dare genetini echo klinikose, tai pasake jog bus mergaite, o mano gine tai patvirtino gal kai buvo 7,5 menesio. Dar vyro mama pas bureja buvo kai tik pastojau (buvo gal tik kelios dienos ), tai irgi sake , kad lyg ir "mato" mergaite tad nepasibodejom ir nusipirkom rozini lopsiuka , rozini vezima, rubelius tikiuosi nebus didelio pravalo
20 sav dave 95%, kad bus mergyte. mergyte ir auginam
Mums du kartus aiškiai pasakė, kad berniukai, taip ir gimė sūnūs. Trečią neseniai žiūrėjo genetikė irgi sakė, kad berniukas, nors vis dar vyliausi, kad gal mergytė. Bus matyti, bet jau neturiu vilties, tad auginsim tris sūnučius.
Mum 20sav pasake,kad tikrai mato berniuka tikekimes taip ir bus dar paklausem "ar tikrai",sake kad tikrai,tai net nezinom ka ir galvot,cia pasiskaicius ar istikruju taip daznai suklysta?
man pasake kad mergaite taip ir buvo na bet draugei sake berniukas,iki paskutines dienos tvirtino jog tikrai berniukas,na bet gime mergaite na todel dabar as echo nei netikiu,laukiuosi ir viska perku universaliu spalvu
QUOTE(stelute88 @ 2012 07 25, 10:12)
Mum 20sav pasake,kad tikrai mato berniuka tikekimes taip ir bus dar paklausem "ar tikrai",sake kad tikrai,tai net nezinom ka ir galvot,cia pasiskaicius ar istikruju taip daznai suklysta?
Nemanau,kad dažnai suklysta
QUOTE(*Svajone* @ 2012 07 25, 11:19)
Nemanau,kad dažnai suklysta
Mano aplinkoje yra bent 4 šeimos, kurioms echoskopas "sakė" ne tą vaikiuko lytį, koks gimė. Ir visiems echo buvo darytas ne 1 ir 2 kartus. Taip kad klysta .
Aš tai už tai, kad jei gerai nematai, tai geriau ir neburk, kas turi gimti. Juk kai kurios mamos tai įsisvajoje apie būsimą, kūdikį, kad paskui būna baisus stresas, kai gimsta ne išsvajotasis .
QUOTE(luckyme @ 2012 05 09, 12:32)
Man su dukryte nemate,labai jau suspaudus kojytes buvo,tik vienas daktaras berniuka iziurejo,o as dar gi ir "mamos nuojauta" turejau,kad tikrai berniukas ir visi aplink sake tikrai berna nesioji,vyro mociute sake galit net echo nedaryt,tikrai berniukas ,tai panele pirmas dienas ligoninej zydrai pasipuosus buvo si karta gal geriau neutraliais rubeliais apsirupinsiu,nebent per 3-4D echo parodys labai aiskiai,kas tarp kojyciu yra
Man per ekoskopa mate ir sake, kad 99 proc. berniukas turi gimti. Labai norim mergytes. tai dar viliuosi, jog 1 proc. tas bus. ir rubelius perku neutralius. Melynu net pirkti nesinori. Nors kaip sakoma, gerai ir berniukas, svarbu sveikas butu O be to dar cezari man darys, tai jeigu mergyte atnes po cezario, nepatikesiu, jog musu...
Mums 35sav pasake, kad bus berniukas na ir netik pasake, bet ir parode
O siaip 12sav mate kazkoki atsikisima, bet nieko negarantavo, va o ligoninej 27sav nieko nemate tarp kojyciu atmestinai ziurejo
Dziaugiuos, kad berniuks, nes taaaip nenoriu tu roziniu pustu sukneliu man per saldu.. tai va iki siol buve neutralus rubeliai vis pildysis melynais
O siaip 12sav mate kazkoki atsikisima, bet nieko negarantavo, va o ligoninej 27sav nieko nemate tarp kojyciu atmestinai ziurejo
Dziaugiuos, kad berniuks, nes taaaip nenoriu tu roziniu pustu sukneliu man per saldu.. tai va iki siol buve neutralus rubeliai vis pildysis melynais
13 ir 19 sav. genetikė matė mergytę. Tikiuosi taip ir liks
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 08 05, 19:05)
Auginu mergaitę ir nesu nupirkusi nei vienos rožinės pūstos suknelės. Papuošti galima ir kitaip.
Keistas Jūsų požiūris