19sav buvau echoskopijos leliukas labai spurdejo ir virkstele buvo tarp kojyciu, bet ziurinti gyd pasake jog jai panasu i mergyte, ar gali suklysti? Gal kam taip buvo?
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 04 17, 22:55)
19sav buvau echoskopijos leliukas labai spurdejo ir virkstele buvo tarp kojyciu, bet ziurinti gyd pasake jog jai panasu i mergyte, ar gali suklysti? Gal kam taip buvo?
Man taip pat 19sav. kai ziurejo echoskopu, pasake kad tarp koju nieko nematyti ir panasu i mergyte, taciau 29 sav. per echo pasake, kad 90 proc. berniukas
Dabar isvis nebezinau ko laukti, perku unisex drabuzelius
pazistamai buvo taip, jog iki pat gimdymo sake jog bus berniukas, o gime mergaite
Buvau pakartotinai echoskopijai, leliukas vel neparode ka turi tarp kojyciu, nes buvo jas surietes, tai pasake mergytes dazniausiai slepiasi , tai dave 70% mergytei, o jau likusieji bernuzeliui. Tai pirksiu neutraliu spalvu drabuzelius, nors ir labai norisi melynu dabar
Aga, man irgi taip sake,o gime graziausias berniukas su didziuliais viriskumo atributais
Dabar vel tas pats,jau 3 ehcoskopus padarem ir...nieko vel kojos sukriziotos,ir vel girdziu tikriausiai mergaite As manau nesvarbu kas, svarbu kad sveikas O pirkimo malonumus paliksiu teciui ir seneliams-tures ka veikt kol as busiu ligoninei
Dabar vel tas pats,jau 3 ehcoskopus padarem ir...nieko vel kojos sukriziotos,ir vel girdziu tikriausiai mergaite As manau nesvarbu kas, svarbu kad sveikas O pirkimo malonumus paliksiu teciui ir seneliams-tures ka veikt kol as busiu ligoninei
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 04 26, 10:28)
Buvau pakartotinai echoskopijai, leliukas vel neparode ka turi tarp kojyciu, nes buvo jas surietes, tai pasake mergytes dazniausiai slepiasi , tai dave 70% mergytei, o jau likusieji bernuzeliui. Tai pirksiu neutraliu spalvu drabuzelius, nors ir labai norisi melynu dabar
mano irgi slėpėsi, tai visis - oi, mergaitė drovi, tai slepiasi. Paskui vėlesnis echo parodė visus vyriškus atributus
Man nesuklydo, visada sake, kad bus berniukas, taip ir buvo
man su abiejais nestumais labai anksti pasake 12 ar 14 savaite , kad bus mergytes, na o likusios echoskop tai patvirtino. pirmagime- mergyte, nors drebejau kas bus, juk kambarys ruzavai jau isdazytas, tai baisiai bijojau, kad nebut suklyde, tai dabar jau nebebijau, pasitikiu kazkaip..
bet teko girdet tokiu istoriju kruva kad pranasauja ta ir ta o gimsta ne tas...
sekmytes
bet teko girdet tokiu istoriju kruva kad pranasauja ta ir ta o gimsta ne tas...
sekmytes
Kai nemato tai nemato, tik spejimais lieka, bet man labiau idomu pasidare, ar buvo kuriai, kad pamate putyte/pimpaliuka, butent izvelge (nezinau kaip issireikst ) o galiuasiai paaiskejo, kad suklydo?