Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

arba sirupo nedarivei
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 05 24, 11:35)
Krikstynu metas, tai idesiu viena "Krikstynu tortas". Jogurtinis, pastiliazas ir slapia beze.

Labai dailus,kiek supratau,kaspinukai spauduku daryti?

QUOTE(vinesa @ 2011 05 24, 12:36)
Sveikutes! Ateinu ir as su savo keliais tortukais :

Man visi labai nuostabūs wub.gif

QUOTE(Auksiuke @ 2011 05 24, 12:43)
mano keli forumo pagyvinimui:

Gražu... 4u.gif

QUOTE(airius @ 2011 05 24, 13:32)
Sveiki, laabai grazus tortas bigsmile.gif , sakykit koki meduti kepet- cipsiuko ar kirbes, kaip suprantu trejetas buvo iskeptas kaip ir nulis ir po to pagal koki tai brezini ispjautas ar is kart keptas trejetas,ar turit tokia forma ar kur pasiziurit ar...., na tiesiog noreciau truputi smulkiau, labai grazu, pasidariau copy blush2.gif

Laba smile.gif labai bijojau šito torto gamybos,niekada nieko panašaus neteko kepti,bet sekėsi tikrai labai neblogai smile.gif
susiradau nete gražią 3-eto formą,atsispauzdinau A4 formatu,pasitobulinau formas,kad būtų proporcingesnis ir kepiau.... pjoviau formą prieš kepant,tik didesnę,nei pati forma,bijojau,kad labai daug išpjaustyti reikės,jei kočiosiu ovalą,o pjauti reikės 3...
su 0 paprasčiau,tiesiog ovalą tokio pat dydžio kaip ir 3(ilgis ir plotis) viduryje skylės nepjoviau,Julioskės patarimu,o dėjau gėles. Ir lengviau apdengti mase ir torto daugiau thumbup.gif

QUOTE(naitas @ 2011 05 24, 13:45)
wub.gif  aš tai niekada negaliu nieko pasakyt pačiai. Man visad gražu  wub.gif
kaip ir Miglės tortai.. pasakyti "gražu" jau daros banalu...

Ačiū Naitai,gera girdėti tokius žodžius iš profesionalių,Jūsų tortai,taip pat labai labai wub.gif

QUOTE(Aleisaba @ 2011 05 24, 13:59)
drinks_cheers.gif Mane sita informacija irgi domina. Ir dar idomu, kaip sekesi ta trejeta aprengt  4u.gif

Trejetą dengiau iš atskirų dalių,pirmiau apjuosiau šoną su juosta,o paskui išsipjoviau viršų,sujungimą maskavau šlapia bezė .. paprasta,lengva ir greita. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Y@smin @ 2011 05 24, 17:37)
Trejetą dengiau iš atskirų dalių,pirmiau apjuosiau šoną su juosta,o paskui išsipjoviau viršų,sujungimą maskavau  šlapia bezė .. paprasta,lengva ir greita.  drinks_cheers.gif

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Nu ot, tundra, niekada nebuciau taip sumascius.... doh.gif Reikia isidet makaulen ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Y@smin @ 2011 05 24, 17:37)
Gražu...  4u.gif

aciuks.gif
noreciau paklaust, kas esat mase dengusios tik torto sonus, o virsu zolyte pvz darot. Kaip tuos sonus darot? panasiai kaip sokoladine tvorele, kad ant popieriaus atsimatavus iskocioti, o paskui apjuosti kaip tvorele g.gif ar as cia nusifilosofuoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 24 gegužės 2011 - 17:33
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 24, 17:35)
arba sirupo nedarivei

slapiai beze reikia sirupa virti? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 24, 18:28)
slapiai beze reikia sirupa virti? blink.gif  biggrin.gif

oi apie ja as nieko nezinau,as darau tikraja
tada nieko negaliu pasakyti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 05 24, 15:26)
aciuks.gif
noreciau paklaust, kas esat mase dengusios tik torto sonus, o virsu zolyte pvz darot. Kaip tuos sonus darot? panasiai kaip sokoladine tvorele, kad ant popieriaus atsimatavus iskocioti, o paskui apjuosti kaip tvorele  g.gif ar as cia nusifilosofuoju...

as esu darius,tai butent taip ir dariau,issikociojau pastilaza,popierium atsimatavau kokio plocio ir ilgio reik mases,jei rasiu nuotrauka parodysiu kaip atrode su zolyte ant virsaus

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluze77: 24 gegužės 2011 - 18:37
QUOTE(Aleisaba @ 2011 05 24, 15:51)
ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif Nu ot, tundra, niekada nebuciau taip sumascius.... doh.gif Reikia isidet makaulen  ax.gif

Žinok,man irgi pakuždėjo ax.gif nes galvojau dengsiu,plyš,bus brokuota ir t,t. tai iškart paklausiau patarimo thumbup.gif

QUOTE(daluze77 @ 2011 05 24, 17:32)
as esu darius,tai butent taip ir dariau,issikociojau pastilaza,popierium atsimatavau kokio plocio ir ilgio  reik mases,jei rasiu nuotrauka parodysiu kaip atrode su zolyte ant virsaus

Aš su liniuote matavausi,bet nematau didelio skirtumo-kuo kam patogiau,taip ir matuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 24, 18:32)
bet koki torciuka pries puosiant beze ar dengiant kokia tai mase REIKIA aptepti sviestiniu kremu mirksiukas.gif as slapios nesu dariusi-visad darau TA TIKRAJA lotuliukas.gif tai gal buvote nedaplakusi,jei jau maisely pradejo skysteti g.gif
gal,kitos merginos patars mirksiukas.gif

nu bet man pries tai pora kartu viskas gerai buvo su ta beze g.gif nesuprantu kame cia reikalas g.gif gal atsilieps kad dare ir taip gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 05 24, 08:54)

kad tuščiai nebliuznyt, rodau valgomą tortą.

jauciu jau suvalgėt visą nes man nerodo sad.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 24, 13:26)
bet niekas nesako

man tiesą sakant pirmą kartą gavos toks geras pastilazas.. nors ne, meluoju, pirmą kartą kai gaminau prieš porą metų gavos ir dabar... nors varlės veidukas tai iskilęs, bet viskas kitkas gavos liux bigsmile.gif jokių stebuklų nėra.. darau pagal receptą, tik kaip Olesta patarė- dedu ne 60, o 40ml vandens rolleyes.gif ir pries lipdant kiekvieną gabaliuką paminkau kad susiltų...

ziuriu as tas temas ir galvoju, negi tikrai lietuviai tiek tortu suvalgo bigsmile.gif super thumbup.gif

30tukas labiausiai istrigo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 05 24, 15:45)
Norisi greičiau - tada viskas kaip įprastai, plius įminkyti tragakano gumos. Sutrauks per vakarą tą figūrėlę.

Sakykit o ta tragakano guma imaisyt i jau padaryta mase ar darant
Atsakyti
Labas vakaras mergytes. Ilgokai cia nesilankiau,o jau grozybiu prideta bigsmile.gif

Visu pirmiausiai - @adrija@ sveika sugryzusi 4u.gif . Kaip jums ten sekesi? Tik idomu pasidare: turbut gryzot ir ta pacia diena tortus kepet g.gif ? Labai grazu-na kaip visada.Dideli yspudi man padare tie kupolai,ale tokie nematyti dar.

Akvilyte-laaaabai grazi dezute ir pati ideja,tiesiog nuostabu.Tikras toks vaikiskas torciukas. Darbo tikrai nemazai idejot thumbup.gif

Migle- svelnus torciukas su Tomu ir Dzeriu wub.gif

Eda.dita, Pasta222,lapelyte,Bijuna,wingaile grazus jusu torciukai wub.gif wub.gif wub.gif

Naitai-idomus torciukas.Ar man taip atrodo,bet,kad lyg viena puse torto zemesne g.gif

Misko uoga- wub.gif wub.gif wub.gif

y@smin- su skaiciais koks fainas thumbup.gif thumbup.gif ... Nu o tas raudonas man tai laaaaaaaaaaabai patinka wub.gif

Zodziu visu torciukai grazus,jau ir pasimeciau nikuose blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti