Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 24, 09:03)
Akvilyte, wow wow wow  wub.gif  sakyk kaip tu darai pastiliažą lipdymui? Man tai lipdant figūrėles lieka tokie kaip suskilinėjimai  g.gif

man irgi figureles gaunas is pastilazo lipdymui tokios siek tiek suskilinejusios, tai paskutiniu metu darau is paprasto tortu dengimui, tik ilgiau dziusta jos, o kartais noretusi visgi greiciau unsure.gif
Nes kai pasiziuriu kitu merginu kokios nuostabios ir nesutrukineje figureles tai visada pagalvoju ka ir kaip daro?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 05 24, 11:39)
Ačiū už pastaba, vertinu pastabas, nes iš jų labai gerai mokausi  mirksiukas.gif  Drugeliai ir ramunėlės darytos iš 100g cukraus pudros, 100 g krakmolo ir 100 g kond.pieno, tai ta masė labai fainai džiūsta, ir skani  biggrin.gif  Gėlytes su formelėmis daryti vienas džiaugsmas smile.gif

man ji visiškai nedžiūsta ir nieko su ja neįmanoma padaryt g.gif

QUOTE(zibute77 @ 2011 05 24, 13:12)
man irgi figureles gaunas is pastilazo lipdymui tokios siek tiek suskilinejusios, tai paskutiniu metu darau is paprasto tortu dengimui, tik ilgiau dziusta jos, o kartais noretusi visgi greiciau unsure.gif
Nes kai pasiziuriu kitu merginu kokios nuostabios ir nesutrukineje figureles tai visada pagalvoju ka ir kaip daro?

nu va man irgi baisiai įdomu ax.gif bet niekas nesako cool.gif
Atsakyti
Krikstynu metas, tai idesiu viena "Krikstynu tortas". Jogurtinis, pastiliazas ir slapia beze.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 24, 11:16)
nu jo  rolleyes.gif  nemažai girdėjau, kad beze sunkiai dažosi. Sako tie ukrainietiški dažai labai tinka  bigsmile.gif

as amicolor dazau,ir jie yra labai geri,bet beze yra beze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 24, 13:26)
man ji visiškai nedžiūsta ir nieko su ja neįmanoma padaryt  g.gif
nu va man irgi baisiai įdomu  ax.gif  bet niekas nesako  cool.gif

as darau pagal si http://kristi.erdves...o_gliukoze.html recepta. ir dengti gerai ir figureles gerai lipdyti, ir smulkesnes gelytes. Aisku bateliu nepadarysit aukstakulniu, bet kiskiams ir visam kitam labai gerai. Jos nesukieteja i raga, bet buna pakankamai tvirtos
Atsakyti
[quote=*monikute*,2011 05 24, 11:03]

pasta222, mano akimis meškučio akys per didelės blush2.gif

sutinku drinks_cheers.gif kai pamačiau ant fotiko tada supratau kad labai jau dydeles blink.gif bet jau buvo per velu pataisyti tortukas iškeliavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 05 24, 14:09)
as darau pagal si http://kristi.erdves...o_gliukoze.html recepta. ir dengti gerai ir figureles gerai lipdyti, ir smulkesnes gelytes. Aisku bateliu nepadarysit aukstakulniu, bet kiskiams ir visam kitam labai gerai. Jos nesukieteja i raga, bet buna pakankamai tvirtos

o čia ne mmg biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 24, 14:26)
o čia ne mmg  biggrin.gif  ?

kad su gliukoze tai taip bet ar cia mean, tai nezinau. Nes kiek kartu esu klausus, tai man niekas nepatvitino ir nepaneige biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,akys ant kaktos lipa nuo tortų grožių wub.gif
Akvilyte,Jūsų tortas vienas iš nuostabiausių mano matytų,kruopštus,žaismingas,spalvotas,na,tikrai gaila būtų tokį valgyti,kiek darbo įdėta 4u.gif Šaunuolė wub.gif

Adrija,sveika sugrįžus,malonu matyti Jūsų darbelius wub.gif ko naujo kursuose išmokot? papasakokit mirksiukas.gif

Labai gražūs ir kitų mergyčių tortukai,smagu,kai įlendi į temą ir yra į ką pasižiūrėti 4u.gif

Aš irgi ne tuščiomis smile.gif

Medaus tortas 3 su želė,o 0 su vaisiais.Svoris 5,3kg.
Cukrinė dengimo masė,cukrinės gėlės,šlapia bezė:
user posted image

Varškinis gaivumėlis,pastilažas,šlapia bezė. Svoris 3,2kg.
user posted image
Atsakyti
Sveikutes! Noreciau pagirti kiekviena atskirai uz tokius grazius tortukus,bet del laiko stokos...Ateinu ir as su savo keliais tortukais :
Rafaelo,MMG.tortas porceleniniu vestuviu proga(20m)
user posted image

rafaelo,MMG,aisingas.Vestuvinis.
user posted image

Snikersas,MMG,aisingas.Ideja matyta...
user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif .... koks nuostabus tortas naito , su žodiako ženklu .

Y@smin , 30- dešimtukas , be priekaištų wub.gif , gerai imituota skylė , kurią gan sunku apdengti , o čia jokio vargo .

Raudonas taip pat ...primena retro stilių wub.gif .

Oi , kol rašiau dar kiek grožio įkrito bigsmile.gif ,

vinesa , kol kas nemačiau gražiau padarytos orchidėjos žiedo , na kotelio trūksta , bet visa kita tai kompensuoja .

Su taurėmis , be galo švelnus wub.gif

Su tilteliu wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 24 gegužės 2011 - 13:43
mano keli forumo pagyvinimui:
Kirbes medutis su zele ir bananais. 3.5 kg. Slapia beze, Minordijos mase
user posted image
vaisinis. 2.8kg. Slapia beze, marcipanas, sokoladines mases 2 figureles, Minordijos mase.
user posted image
Vestuviu jubiliejui. sokoladinis-karamelinis-griliazinis. 2.8kg. Slapia beze, Minordijos mase
user posted image
uzteks tam kartui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 24 gegužės 2011 - 13:50