Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

nu naitas su savo humoru,tai thumbup.gif iskart issisiepusi sedziu lotuliukas.gif fainuole :hihihi:lipdau voveriukus-gaunasi katinukai hihihi.gif
Atsakyti
ačiūkas už ivertinimus mirksiukas.gif 4u.gif ,temos pagyvinimui turiu dar pora smile.gif ..., rafaelo, ir jogurtinis, dengta ir geles pastilazo, ,,, tik kaip išmokt graziai rasyt ??????? gal kas formytes raideles parduodat blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 24, 09:26)
nu naitas su savo humoru,tai thumbup.gif iskart issisiepusi sedziu lotuliukas.gif fainuole :hihihi:lipdau voveriukus-gaunasi katinukai  hihihi.gif

4u.gif ačiū.
šįryt tai man jie kaip nėščios koalos jau laugh.gif, tie voverukai.. nu bus matyt..

kad tuščiai nebliuznyt, rodau valgomą tortą.

user posted image

QUOTE(wingaile @ 2011 05 24, 09:32)
tik kaip išmokt graziai rasyt ???????

kaip vaikas vaikščiot išmoksta keldamasis ir eidamas, taip ir rašyt ant tortų išmokstama rašant. Manrods, čia aisingas baisiai skystas, bėgantis. Orchidėja, iš principo panaši į orchidėją, tik labai labai visko čia daug.. blush2.gif nenoriu kišti liežuvio į tarpdurį, bet su tais visais papuošimais buvo galima papuošti 5 tortus.. mirksiukas.gif Matosi, kad LABAI SU MEILE daryti tortai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 05 24, 08:54)

kaip vaikas vaikščiot išmoksta keldamasis ir eidamas, taip ir rašyt ant tortų išmokstama rašant. Manrods, čia aisingas baisiai skystas, bėgantis. Orchidėja, iš principo panaši į orchidėją, tik labai labai visko čia daug..  blush2.gif nenoriu kišti liežuvio į tarpdurį, bet su tais visais papuošimais buvo galima papuošti 5 tortus..  mirksiukas.gif  Matosi, kad LABAI SU MEILE daryti tortai  wub.gif

lotuliukas.gif prie jusu liezuvio as jau pripratau lotuliukas.gif kad daug tai daug visko, bet kai paprase uzrasyt 1 gyvenimo lapas.....ir 33 gyvenimo lapai ant 1 torto, tai teko siulyt kazka kitka, negaila gi tu gelyciu, lai turi smile.gif
Atsakyti
Akvilyte, wow wow wow wub.gif sakyk kaip tu darai pastiliažą lipdymui? Man tai lipdant figūrėles lieka tokie kaip suskilinėjimai g.gif

Migle79, labai dailus tortukas wub.gif o ta rausva spalva paperkanti wub.gif kaip tokią išgauti?

pasta222, mano akimis meškučio akys per didelės blush2.gif

eda.dita,
dailuma thumbup.gif o tie drugeliai tai iš ties labai žavūs

k.lapelyte, teletabių torto žolė negražios spalvos... tarsi kokia plastmasinė ir teletabiams trūksta kruopštumo 4u.gif

Bijuna,
šaunus torčiukas smile.gif aš būčiau drugelius dėjusi į vieną krūvelę mirksiukas.gif o sakyk ar tau ta masė normaliai gavosi? Nes aš kai pasidariau tai man niekas nelaiko, viskas linksta doh.gif

wingaile, šitą tortą pamačius taip užsimaniau bent gabaliuko blush2.gif

QUOTE(eda.dita @ 2011 05 23, 17:30)
Siaip esu uzsiprasiusi gimtadieniui ta printeri ryziniam popieriui ir valgomiems dazams  - tada galima daug daugiau visko gamintis

kas čia per technikos stebuklas blink.gif

Griaustinė,
vestuvinis patiko bigsmile.gif primena karališkųjų vestuvių tortą ax.gif
Atsakyti
cia beze,dazu daug dejau,visada tokia gaunasi.jei i aisinga pilu tuos dazus tada labai grazi ,ryski spalva gaunasi
o dar fotoaparatas keik ,,suvalgo''spalvu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 24, 11:15)
cia beze,dazu daug dejau,visada tokia gaunasi.jei i aisinga pilu tuos dazus tada labai grazi ,ryski spalva gaunasi
o dar fotoaparatas keik ,,suvalgo''spalvu  doh.gif

nu jo rolleyes.gif nemažai girdėjau, kad beze sunkiai dažosi. Sako tie ukrainietiški dažai labai tinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2011 05 24, 08:32)
kaip išmokt graziai rasyt ??????? gal kas formytes raideles parduodat  blush2.gif

pirmiausia tai sąsiuvinyje ax.gif dailyraštis... blush2.gif ir bandyti bandyti,,tol kol bus gerai..bandyti ne ant torto žinoma lotuliukas.gif jau kai vaizdas tenkins tada rašyti ant torto 4u.gif
Atsakyti
Naitai, koks jautukas fainas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2011 05 24, 08:32)
ačiūkas už ivertinimus  mirksiukas.gif  4u.gif ,temos pagyvinimui turiu dar pora  smile.gif ..., rafaelo, ir jogurtinis, dengta ir geles pastilazo, ,,, tik kaip išmokt graziai rasyt ???????

Labai grazus tortukai, ir geliu spalvos thumbup.gif , kaip tik zadu kept savaitgaliui tortuka knyga, gal galit receptuka pasakyt jogurtinio tortuko ar linka kur ieskot, galima ir i az, busiu labai deginka
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 24, 10:03)

Bijuna,
šaunus torčiukas  smile.gif  aš būčiau drugelius dėjusi į vieną krūvelę  mirksiukas.gif  o sakyk ar tau ta masė normaliai gavosi? Nes aš kai pasidariau tai man niekas nelaiko, viskas linksta  doh.gif

Ačiū už pastaba, vertinu pastabas, nes iš jų labai gerai mokausi mirksiukas.gif Drugeliai ir ramunėlės darytos iš 100g cukraus pudros, 100 g krakmolo ir 100 g kond.pieno, tai ta masė labai fainai džiūsta, ir skani biggrin.gif Gėlytes su formelėmis daryti vienas džiaugsmas smile.gif
Atsakyti
baikit mergaitės, nusidažo tas bezas kuo puikiausiai, gal ir nesigauna sodri žalia spalva, bet tikrai žalia žolė išeina ir su americolor dažais, yra gerų pirkti, su kuriais gerai dažosi ir maisto institute.
o foto kokybė tikrai daug reiškia, bet net geriausias fotoaparatas nepaslėps trūkumų 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 24 gegužės 2011 - 11:59