nu naitas su savo humoru,tai iskart issisiepusi sedziu fainuole :hihihi:lipdau voveriukus-gaunasi katinukai
ačiūkas už ivertinimus ,temos pagyvinimui turiu dar pora ..., rafaelo, ir jogurtinis, dengta ir geles pastilazo, ,,, tik kaip išmokt graziai rasyt ??????? gal kas formytes raideles parduodat
QUOTE(keno @ 2011 05 24, 09:26)
nu naitas su savo humoru,tai iskart issisiepusi sedziu fainuole :hihihi:lipdau voveriukus-gaunasi katinukai
ačiū.
šįryt tai man jie kaip nėščios koalos jau , tie voverukai.. nu bus matyt..
kad tuščiai nebliuznyt, rodau valgomą tortą.
QUOTE(wingaile @ 2011 05 24, 09:32)
tik kaip išmokt graziai rasyt ???????
kaip vaikas vaikščiot išmoksta keldamasis ir eidamas, taip ir rašyt ant tortų išmokstama rašant. Manrods, čia aisingas baisiai skystas, bėgantis. Orchidėja, iš principo panaši į orchidėją, tik labai labai visko čia daug.. nenoriu kišti liežuvio į tarpdurį, bet su tais visais papuošimais buvo galima papuošti 5 tortus.. Matosi, kad LABAI SU MEILE daryti tortai
QUOTE(naitas @ 2011 05 24, 08:54)
kaip vaikas vaikščiot išmoksta keldamasis ir eidamas, taip ir rašyt ant tortų išmokstama rašant. Manrods, čia aisingas baisiai skystas, bėgantis. Orchidėja, iš principo panaši į orchidėją, tik labai labai visko čia daug.. nenoriu kišti liežuvio į tarpdurį, bet su tais visais papuošimais buvo galima papuošti 5 tortus.. Matosi, kad LABAI SU MEILE daryti tortai
prie jusu liezuvio as jau pripratau kad daug tai daug visko, bet kai paprase uzrasyt 1 gyvenimo lapas.....ir 33 gyvenimo lapai ant 1 torto, tai teko siulyt kazka kitka, negaila gi tu gelyciu, lai turi
Akvilyte, wow wow wow sakyk kaip tu darai pastiliažą lipdymui? Man tai lipdant figūrėles lieka tokie kaip suskilinėjimai
Migle79, labai dailus tortukas o ta rausva spalva paperkanti kaip tokią išgauti?
pasta222, mano akimis meškučio akys per didelės
eda.dita, dailuma o tie drugeliai tai iš ties labai žavūs
k.lapelyte, teletabių torto žolė negražios spalvos... tarsi kokia plastmasinė ir teletabiams trūksta kruopštumo
Bijuna, šaunus torčiukas aš būčiau drugelius dėjusi į vieną krūvelę o sakyk ar tau ta masė normaliai gavosi? Nes aš kai pasidariau tai man niekas nelaiko, viskas linksta
wingaile, šitą tortą pamačius taip užsimaniau bent gabaliuko
kas čia per technikos stebuklas
Griaustinė, vestuvinis patiko primena karališkųjų vestuvių tortą
Migle79, labai dailus tortukas o ta rausva spalva paperkanti kaip tokią išgauti?
pasta222, mano akimis meškučio akys per didelės
eda.dita, dailuma o tie drugeliai tai iš ties labai žavūs
k.lapelyte, teletabių torto žolė negražios spalvos... tarsi kokia plastmasinė ir teletabiams trūksta kruopštumo
Bijuna, šaunus torčiukas aš būčiau drugelius dėjusi į vieną krūvelę o sakyk ar tau ta masė normaliai gavosi? Nes aš kai pasidariau tai man niekas nelaiko, viskas linksta
wingaile, šitą tortą pamačius taip užsimaniau bent gabaliuko
QUOTE(eda.dita @ 2011 05 23, 17:30)
Siaip esu uzsiprasiusi gimtadieniui ta printeri ryziniam popieriui ir valgomiems dazams - tada galima daug daugiau visko gamintis
kas čia per technikos stebuklas
Griaustinė, vestuvinis patiko primena karališkųjų vestuvių tortą
cia beze,dazu daug dejau,visada tokia gaunasi.jei i aisinga pilu tuos dazus tada labai grazi ,ryski spalva gaunasi
o dar fotoaparatas keik ,,suvalgo''spalvu
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 24, 11:15)
cia beze,dazu daug dejau,visada tokia gaunasi.jei i aisinga pilu tuos dazus tada labai grazi ,ryski spalva gaunasi
nu jo nemažai girdėjau, kad beze sunkiai dažosi. Sako tie ukrainietiški dažai labai tinka
QUOTE(wingaile @ 2011 05 24, 08:32)
pirmiausia tai sąsiuvinyje dailyraštis... ir bandyti bandyti,,tol kol bus gerai..bandyti ne ant torto žinoma jau kai vaizdas tenkins tada rašyti ant torto
Naitai, koks jautukas fainas
QUOTE(wingaile @ 2011 05 24, 08:32)
ačiūkas už ivertinimus ,temos pagyvinimui turiu dar pora ..., rafaelo, ir jogurtinis, dengta ir geles pastilazo, ,,, tik kaip išmokt graziai rasyt ???????
Labai grazus tortukai, ir geliu spalvos , kaip tik zadu kept savaitgaliui tortuka knyga, gal galit receptuka pasakyt jogurtinio tortuko ar linka kur ieskot, galima ir i az, busiu labai deginka
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 24, 10:03)
Ačiū už pastaba, vertinu pastabas, nes iš jų labai gerai mokausi Drugeliai ir ramunėlės darytos iš 100g cukraus pudros, 100 g krakmolo ir 100 g kond.pieno, tai ta masė labai fainai džiūsta, ir skani Gėlytes su formelėmis daryti vienas džiaugsmas
baikit mergaitės, nusidažo tas bezas kuo puikiausiai, gal ir nesigauna sodri žalia spalva, bet tikrai žalia žolė išeina ir su americolor dažais, yra gerų pirkti, su kuriais gerai dažosi ir maisto institute.
o foto kokybė tikrai daug reiškia, bet net geriausias fotoaparatas nepaslėps trūkumų
o foto kokybė tikrai daug reiškia, bet net geriausias fotoaparatas nepaslėps trūkumų