Ačiū rugiagege 26, Olesta .
naitai ...ot davė Tau Dievulis liežuvį , na nieko , patepsi valgomu glicerinu , gliukozę , gal mažiau malsi ...dėkui Tau .
Kristule05 , šitas šokoladas su kuriuo Tu darei SUPER GERAS TVORELEI , esme gal ir ne plonume , man atrodo , kad tu ją klijavai ant šono , per daug sustingusią ( sukietėjusią ), dėl to ir nutrupėjo , nors plonumas irgi galėjo prie to prisidėti .
leandre paprasti , bet tvarkingi tortukai , matau , daug ką darei rankomis , ir puikiai gavosi , antro torto mintį su taure skolinuosi , Tau leidus .
nakvisa , sėkmės .
Griaustine ...nežinau , kas tos " varvaleikos " , bet geros tos " varvaleikos " .... kas man užkliuvo , per giliai įkištos taurės , blizgutį tikrai matau , o žvaigždės niekada nebūna per didelės , nei ant torto ( tuo labiau vaikams ) , nei ten - viršuje .
iš praeitos temos pritrenkė Divia tortas-ragas bigsmile.gif dar viena auksarankė tongue.gif fantastinis tavo tortas Divia, laaabai gražiai padarytas, nematyta ir originali idėja thumbup.gif norėčiau paprašyt ar galiu tavo šio torto nuotraukytę panaudot atidarydama naują "Tortų" temą blush2.gif
RiMami,tai tavo zinute mane pritrenke taip,kad vos nuo kedes nenuvirtau Siaip tortu srityje as skaitausi tik naujokas,vos antrus metus ta liga sergu ir gaila kad labai mazai laiko tam turiu,bet po tokiu ivertinimu taip ir sukas mintys galvoj,ka cia dar kam iskretus.. O del tavo prasymo,tai isties pats didziausias mano ivertinimas ir didele garbe man..Taip kad prasom i sveikata! Ir visom mergaitem noriu padekoti uz grazius zodelius ir pagyrimus..
leandre paprasti , bet tvarkingi tortukai , matau , daug ką darei rankomis , ir puikiai gavosi , antro torto mintį su taure skolinuosi , Tau leidus 4u.gif .
Aciu @adrij@ uz ivertinima,man tai tikrai svarbu,taip neturiu as visokiu priemoniu tortams padailinti,bet kazkiek ranku darbu stengiuosi kazka sukurti,nors ir labai kuklaus.
Aciu @adrij@ uz ivertinima,man tai tikrai svarbu,taip neturiu as visokiu priemoniu tortams padailinti,bet kazkiek ranku darbu stengiuosi kazka sukurti,nors ir labai kuklaus.
QUOTE(Griaustinė @ 2011 05 23, 19:48)
Sveikutes
Kad neatrodytu viskas taaaip grazu - atnesu savo "varvaleikas"
Klaidas zinau
Kad neatrodytu viskas taaaip grazu - atnesu savo "varvaleikas"
Klaidas zinau
nu šita motera su savo kuklumu į kapus mane nuvarys Ant to vestuvinio man labai labai gražiai žiūrisi mažutės rožytės. Kaip jas darei,a ?
aš lipdau 20 voverukų nu žinokit, gaunas katinukai.. nežinau kaip išsisuksiu.. kokius 5 galima nulipdyt, bet 20 .. einu uodegas lipdyt..
QUOTE(naitas @ 2011 05 23, 21:29)
nu šita motera su savo kuklumu į kapus mane nuvarys Ant to vestuvinio man labai labai gražiai žiūrisi mažutės rožytės. Kaip jas darei,a ?
Aciu, Tu tikra drauge
rozytes prie teliko laisvalaikiu lipdau rankytem, pasidarau sniureli, suploju ir vynioju, kad prie ranku neliptu-rankas pasikrakmolinu.
QUOTE(Griaustinė @ 2011 05 23, 20:39)
Aciu, Tu tikra drauge
rozytes prie teliko laisvalaikiu lipdau rankytem, pasidarau sniureli, suploju ir vynioju, kad prie ranku neliptu-rankas pasikrakmolinu.
Nepatingėjau paskaičiuoti , teko nulipinti ( susukti ) , apie 100 tų grožių .... mano rekordo ( išspaustų mažų gėlyčių dar nesumušei ) , bet su tokiu kantrumu , tikrai sumuši , šaunuolė .
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2011 05 23, 20:29)
aš lipdau 20 voverukų nu žinokit, gaunas katinukai.. nežinau kaip išsisuksiu.. kokius 5 galima nulipdyt, bet 20 .. einu uodegas lipdyt..
Snukučius tymptelk truputi , bus voveriukai .
Kosmosas jau ci asu tais tortais, baisu net uzeiti
Bet tikrai merginos saunuoles visos, tikros auksarankes
@adrija@, gal gali placiau papasakoti apie tuos kursus
idomu ka gero isgirdai, ir aplamai kaip ten kas, gal ir as susigundyciau
Bet tikrai merginos saunuoles visos, tikros auksarankes
@adrija@, gal gali placiau papasakoti apie tuos kursus
idomu ka gero isgirdai, ir aplamai kaip ten kas, gal ir as susigundyciau
QUOTE(Griaustinė @ 2011 05 23, 22:39)
Aciu, Tu tikra drauge
aciu, aiskutis..as bandzius esu sitas juostines rozes.. nu znacit, pas mane telikas blogai rodo
na saunuoles merginos, dabar praejus man biski laiko po mano pravalu su tortais noriu pasidalinti savo nesekmemis,
NIEKADA NEGALIMA DETI KUKURUZO KRAKMOLO I PASTILIAZA arba reikia visai kitoki kieki jo naudoti gal kam teko susidurti? nes as kai pritrukau bulviu krakmolo paemiau ir panaudojau ta ,tai kosmaras isvada daugiau jo nenaudoti...
Kaip jus darote tokius grazius vienodus karoliukus apie tortu apacias pav ,cia su formelemis?
Kaip padarote virvutes tokias vienodas ,nes as tokiu atsakymu nu nemaciau virsutineje temoje..
Taip pat kur mano klaida kad darant aptepima pries pastiliaza sviestas +kond pan isiskiria skystimas ir susoka i gabaliukus?ar cia gal per ilgai paplakus as ?gal necia as sito klausiu soriukas...Nu bet nemaciau tokiu atsakymu...
Kaip jus merginos pradejote mokintis su svirkstu ranka pratinti tiesiog ant tortu ar siaip gadinote bet kur ....nes man labai jau neiseina....
Ir dar koks yra tikslus Ictingas kokiomis dalimis(baltymas ,pudra,vanduo?o kaip ji padaryti nu nerandu arba as visai jau.............
Patarkite gal nors nuoroda kur rasciau situos atsakymus,aciukas
NIEKADA NEGALIMA DETI KUKURUZO KRAKMOLO I PASTILIAZA arba reikia visai kitoki kieki jo naudoti gal kam teko susidurti? nes as kai pritrukau bulviu krakmolo paemiau ir panaudojau ta ,tai kosmaras isvada daugiau jo nenaudoti...
Kaip jus darote tokius grazius vienodus karoliukus apie tortu apacias pav ,cia su formelemis?
Kaip padarote virvutes tokias vienodas ,nes as tokiu atsakymu nu nemaciau virsutineje temoje..
Taip pat kur mano klaida kad darant aptepima pries pastiliaza sviestas +kond pan isiskiria skystimas ir susoka i gabaliukus?ar cia gal per ilgai paplakus as ?gal necia as sito klausiu soriukas...Nu bet nemaciau tokiu atsakymu...
Kaip jus merginos pradejote mokintis su svirkstu ranka pratinti tiesiog ant tortu ar siaip gadinote bet kur ....nes man labai jau neiseina....
Ir dar koks yra tikslus Ictingas kokiomis dalimis(baltymas ,pudra,vanduo?o kaip ji padaryti nu nerandu arba as visai jau.............
Patarkite gal nors nuoroda kur rasciau situos atsakymus,aciukas
Sypseneleee, del kukuruzu krakmolo zinau kad merginos daro su juo, gal klaida kad sumaisiai ir toki ir toki
Del sviestinio kremo, tai skirtingos temperaturos sviestas ir kondencuotas pienas buvo.
Apie aisinga yra virsutineje temoje be komentaru.As darau - baltymas, citrinos rugstele ir cukraus pudra.
Del sviestinio kremo, tai skirtingos temperaturos sviestas ir kondencuotas pienas buvo.
Apie aisinga yra virsutineje temoje be komentaru.As darau - baltymas, citrinos rugstele ir cukraus pudra.
QUOTE(sypseneleee @ 2011 05 23, 21:45)
na saunuoles merginos, dabar praejus man biski laiko po mano pravalu su tortais noriu pasidalinti savo nesekmemis,
visada darau tik su kukuruzu krakmolu ir viska sgerai gaunas, nes bulviu net nezinau kur pikrti.[B]
kazka matyt ne taip busite padariusi. bandykite dar karta. galite deti siek tiek maziau, bet as siaip viska darau pagal recepta ir puikiai gaunas.
manau gaminimo eigoje kažkur darote klaidą, krakmolas turi tikti ir kukurūzų
aisingui imat vieną baltymą, iki pusės šaukštelio citrinos rūgštelės, papalakit mikseriu, tada palaipsniui plakant pilat pudrą, o pudros reikia tiek, kad gautųsi norimos konsistencijos aisingas...vandens ten visai nededu
kremų negadinome manau nei viena ant popieriaus, dauguma mūsų dirba su konditeriniais maišeliais ir prisukamais antgaliais
burbuliukai ir juostelės vienodos pasidaro su tam tikromis formelėmis, bet yra auksarankių, kurios sugeba ir rankomis padaryti
aisingui imat vieną baltymą, iki pusės šaukštelio citrinos rūgštelės, papalakit mikseriu, tada palaipsniui plakant pilat pudrą, o pudros reikia tiek, kad gautųsi norimos konsistencijos aisingas...vandens ten visai nededu
kremų negadinome manau nei viena ant popieriaus, dauguma mūsų dirba su konditeriniais maišeliais ir prisukamais antgaliais
burbuliukai ir juostelės vienodos pasidaro su tam tikromis formelėmis, bet yra auksarankių, kurios sugeba ir rankomis padaryti