Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

jetus,kokios rozes grazios! tiek forma,tiek atspalviais wub.gif
-------------------
o cia mano ''varskinis gaivumelis su persikais'' 2500gr. pastilazas
user posted image user posted image
Atsakyti
bitule, tikrai labai dailiso rožės wub.gif

*saules_zuikutis*, ogo koks pilvukas bigsmile.gif ar nenorėjai padaryti kantelį rankovėms blush2.gif ?
Atsakyti
Užvalgęs tėtukas lotuliukas.gif ir dar save turės suvalgyt unsure.gif
Ar turite atskirą šaldytuvą tortams, ar dedate į tą patį, nes į maniškį šaldytuvą per salotas, ridikėlius ir kaimiškus kiaušinius mano pirštas net nelenda, o apie tortą teliktų pasvajot, o tėtukai tai du - MB ir mano, gal geriau alaus jiems nupirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 03, 08:49)
*saules_zuikutis*, ogo koks pilvukas  bigsmile.gif  ar nenorėjai padaryti kantelį rankovėms  blush2.gif ?

nea,nenorejau biggrin.gif o tiksliau, dariau pagal foto,kuria uzsakove atsiunte smile.gif
QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 03, 09:03)
Ar turite atskirą šaldytuvą tortams, ar dedate į tą patį, nes į maniškį šaldytuvą per salotas, ridikėlius ir kaimiškus kiaušinius mano pirštas net nelenda, o apie tortą teliktų pasvajot, o tėtukai tai du - MB ir mano, gal geriau alaus jiems nupirkti?  g.gif

vienu metu sutalpinu 2tortus,ne daugiau.savas maistas buna sutrombuotas i likusias saldytuvo dalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 06 02, 22:37)
Nu gal dar to suvedimo nereikia tau lotuliukas.gif O duobes jokios nera, nebent pati jau neimatau biggrin.gif  Meskiai itupdyti i zole ir dalis torto pakelta i virsu, tu apie sita duobe? rolleyes.gif

aaaa.. meškiai kažkokioj užuovėjoj..

QUOTE(dangiuk @ 2011 06 02, 22:53)
Cipciuko medutis, pastiliažas, šlapia bezė. Toli iki idealumo, bet jau į mėnulio paviršių vis mažiau panašus...  biggrin.gif

man atrodo, "siuvinėjimą" daro aisingu - cukraus pudros ir kiaušinio baltymo mišiniuku. Ir po to tą "siuvinėjimą" dar pataiso plonu teptuku. Bezo teptuku nepataisysi biggrin.gif

QUOTE(bitule @ 2011 06 03, 00:56)
Naitai, labai noriu padėkoti už paaiškinimus kaip naudoti dažus  4u.gif  4u.gif  4u.gif aciuks.gif  gyvenime nebūčiau susiprotėjusi, kad sausus dažus galima užpudruoti šepetėliu  bigsmile.gif jau kaip paprastai pavyko nuterlioti rožes  thumbup.gif  įsidrąsinusi rodausi ir jums:

ačiuks 4u.gif
kažkuo šitas tortas užkabina. Paprastas, bet labai mielas. Ir rožės tai sakyčiau profesionaliai susuktos.
Man labai gražu baltos gėlės su vos matomu žalsvu atspalviu.. Tai vis tom sausom dulkelėm galima padaryt..

o tai pala. pabarstukai širdutės tai pirktinės?? bigsmile.gif pati ponia panele negalit pasidaryt? cool.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 03, 09:33)
o cia mano ''varskinis gaivumelis su persikais'' 2500gr. pastilazas

koks natūralistinių išllinkių pilvukas thumbup.gif

QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 03, 10:03)
Ar turite atskirą šaldytuvą tortams, ar dedate į tą patį, nes į maniškį šaldytuvą per salotas, ridikėlius ir kaimiškus kiaušinius mano pirštas net nelenda, o apie tortą teliktų pasvajot, o tėtukai tai du - MB ir mano, gal geriau alaus jiems nupirkti?  g.gif

ko gero, geriau alaus irnesakyk.gif, arba žele tortas.. toks kad patogiai su šaukšteliu pakabint.. mano vyras tokius mėgsta. Gali būti diametras 20 cm hihihi.gif

aš tai norėčiau sau kito šaldytuvo. Nes kaip nori vėdink, dėliok produktus, vistiek ką tik suteptas tortas jautrus yra kitų produktų kvapams.

Monikutės
tortas su meškinais fainuolis wub.gif ir tas traukinukas wub.gif tiesiog iškilmingas tortas.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 03, 09:31)

Monikutės
tortas su meškinais fainuolis  wub.gif ir tas traukinukas  wub.gif  tiesiog iškilmingas tortas.

labai ačiū blush2.gif man pačiai tas darbas labai mielas širdžiai blush2.gif nes pirmą kartą viskas ėjosi taip sklandžiai blush2.gif o galutinis rezultatas nenuvylė blush2.gif

Atsakau į prieš tai užduotą klausimą - ne dėl to turi būti žalias biggrin.gif , tikrai ne ax.gif tiesiog ne tik žalia galėtų būti, bet ir švelniai oranžinė ar švelniai gelsva, purpurinė bigsmile.gif
Atsakyti
Pratesiant saldytuvu tema, tai as turejau 2. Vienas buvo maziukas ir niekam nereikalingas (bet beveik naujas) ir ka, kai pardaviau, pradėjo užsakineti tortus doh.gif tai dabar taip pat talpinu i ta viena belikusi, bet dideli.
bitule, man vakar irgi slapia beze kazkaip nelabai plakesi g.gif Gal kokia menulio faze netinkanti smile.gif
*saules_zuikutis* tėvukas geras, gavosi kaip MB lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms blush2.gif
*saules_zuikuti*, labai mieli marškinukai, tas pilvukas taip linksmai nuteikia biggrin.gif
QUOTE(naitas @ 2011 06 03, 09:31)
o tai pala. pabarstukai  širdutės tai pirktinės??  bigsmile.gif  pati ponia panele negalit pasidaryt?  cool.gif  

Nu tokiai progai bus gerai ir pirktinės irnesakyk.gif, vat pragyvensim iki auksinių vestuvių, tai būtinai prištampuosiu savos gamybos hihihi.gif
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 03, 09:44)
man vakar irgi slapia beze kazkaip nelabai plakesi  g.gif Gal kokia menulio faze netinkanti  smile.gif

Aš turiu įtarimą, kad cukraus pamažinau mastau.gif , kai dariau šlapią beze pirmą kartą gavosi tokia ledinė - spygliai kilometriniai stovėjo (labai žemai lenkiu galvą prieš šio recepto autorę aciuks.gif ), o po to kelis kartus vis blogiau ir blogiau gaunasi. Matyt pradinukiškos sėkmės limitas baigiasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 03 birželio 2011 - 09:06
QUOTE(naitas @ 2011 06 03, 08:31)
man atrodo, "siuvinėjimą" daro aisingu - cukraus pudros ir kiaušinio baltymo mišiniuku. Ir po to tą "siuvinėjimą" dar pataiso plonu teptuku. Bezo teptuku nepataisysi  biggrin.gif

Žinau, bet liko bezė, ir nekilo ranka gadint produktų kelioms juostelėms.
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2011 06 03, 08:54)
Ačiū visoms  blush2.gif
Aš turiu įtarimą, kad cukraus pamažinau  mastau.gif , kai dariau šlapią beze pirmą kartą gavosi tokia ledinė - spygliai kilometriniai stovėjo (labai žemai lenkiu galvą prieš šio recepto autorę aciuks.gif ), o po to kelis kartus vis blogiau ir blogiau gaunasi. Matyt pradinukiškos sėkmės limitas baigiasi  biggrin.gif

Tu nepatikesi, man viskas lygiai taip pat lotuliukas.gif Bet taip pat turiu įtarimą, kad pataupau cukraus g.gif Šiandiena vėl reikia daryti, tai išsitrauksiu receptą ir griežtai pagal jį darysiu aggressive.gif
Atsakyti
laba rytas, iškilo man klausimėlis blush2.gif kita savaite turiu daryti torta, planuoju jogurtini musa su sokoladine ir paprasta saldainiu masemis, slapia beze ir siek tiek aisingo, tik labai bijau, nes prognozuojamas virs 30 laipsniu karstis karsta.gif, o man ta torta reikes transportuoti is viln i trakus masinoj be kondicionieriaus doh.gif ir dar po transportavimo apie valanda ji daboti iki valgymo proceso. Tai va, kaip manot, ar atlaikys tokie papuosimai karsti? ar daryti kazka kitaip? turiu padaryti alaus bokala su putele.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas merginos, šaunuolės visos 4u.gif

kaip mergaites jus darot, ar i plakta grietinele nereiketu deti truputi zalatinos g.gif kaip tokie karščiai, kaip sau tai nesvarbu gali bele koki sulapnoti, o va kitam jau norisi kad vaizdelis nepatižes butu g.gif laukiu patarimo ax.gif
Atsakyti