jetus,kokios rozes grazios! tiek forma,tiek atspalviais
-------------------
o cia mano ''varskinis gaivumelis su persikais'' 2500gr. pastilazas
bitule, tikrai labai dailiso rožės
*saules_zuikutis*, ogo koks pilvukas ar nenorėjai padaryti kantelį rankovėms ?
Užvalgęs tėtukas ir dar save turės suvalgyt
Ar turite atskirą šaldytuvą tortams, ar dedate į tą patį, nes į maniškį šaldytuvą per salotas, ridikėlius ir kaimiškus kiaušinius mano pirštas net nelenda, o apie tortą teliktų pasvajot, o tėtukai tai du - MB ir mano, gal geriau alaus jiems nupirkti?
Ar turite atskirą šaldytuvą tortams, ar dedate į tą patį, nes į maniškį šaldytuvą per salotas, ridikėlius ir kaimiškus kiaušinius mano pirštas net nelenda, o apie tortą teliktų pasvajot, o tėtukai tai du - MB ir mano, gal geriau alaus jiems nupirkti?
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 03, 08:49)
nea,nenorejau o tiksliau, dariau pagal foto,kuria uzsakove atsiunte
QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 03, 09:03)
vienu metu sutalpinu 2tortus,ne daugiau.savas maistas buna sutrombuotas i likusias saldytuvo dalis
QUOTE(*Keila* @ 2011 06 02, 22:37)
Nu gal dar to suvedimo nereikia tau O duobes jokios nera, nebent pati jau neimatau Meskiai itupdyti i zole ir dalis torto pakelta i virsu, tu apie sita duobe?
aaaa.. meškiai kažkokioj užuovėjoj..
QUOTE(dangiuk @ 2011 06 02, 22:53)
Cipciuko medutis, pastiliažas, šlapia bezė. Toli iki idealumo, bet jau į mėnulio paviršių vis mažiau panašus...
man atrodo, "siuvinėjimą" daro aisingu - cukraus pudros ir kiaušinio baltymo mišiniuku. Ir po to tą "siuvinėjimą" dar pataiso plonu teptuku. Bezo teptuku nepataisysi
QUOTE(bitule @ 2011 06 03, 00:56)
Naitai, labai noriu padėkoti už paaiškinimus kaip naudoti dažus gyvenime nebūčiau susiprotėjusi, kad sausus dažus galima užpudruoti šepetėliu jau kaip paprastai pavyko nuterlioti rožes įsidrąsinusi rodausi ir jums:
ačiuks
kažkuo šitas tortas užkabina. Paprastas, bet labai mielas. Ir rožės tai sakyčiau profesionaliai susuktos.
Man labai gražu baltos gėlės su vos matomu žalsvu atspalviu.. Tai vis tom sausom dulkelėm galima padaryt..
o tai pala. pabarstukai širdutės tai pirktinės?? pati ponia panele negalit pasidaryt?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 03, 09:33)
o cia mano ''varskinis gaivumelis su persikais'' 2500gr. pastilazas
koks natūralistinių išllinkių pilvukas
QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 03, 10:03)
ko gero, geriau alaus , arba žele tortas.. toks kad patogiai su šaukšteliu pakabint.. mano vyras tokius mėgsta. Gali būti diametras 20 cm
aš tai norėčiau sau kito šaldytuvo. Nes kaip nori vėdink, dėliok produktus, vistiek ką tik suteptas tortas jautrus yra kitų produktų kvapams.
Monikutės tortas su meškinais fainuolis ir tas traukinukas tiesiog iškilmingas tortas.
QUOTE(naitas @ 2011 06 03, 09:31)
Monikutės tortas su meškinais fainuolis ir tas traukinukas tiesiog iškilmingas tortas.
labai ačiū man pačiai tas darbas labai mielas širdžiai nes pirmą kartą viskas ėjosi taip sklandžiai o galutinis rezultatas nenuvylė
Atsakau į prieš tai užduotą klausimą - ne dėl to turi būti žalias , tikrai ne tiesiog ne tik žalia galėtų būti, bet ir švelniai oranžinė ar švelniai gelsva, purpurinė
Pratesiant saldytuvu tema, tai as turejau 2. Vienas buvo maziukas ir niekam nereikalingas (bet beveik naujas) ir ka, kai pardaviau, pradėjo užsakineti tortus tai dabar taip pat talpinu i ta viena belikusi, bet dideli.
bitule, man vakar irgi slapia beze kazkaip nelabai plakesi Gal kokia menulio faze netinkanti
*saules_zuikutis* tėvukas geras, gavosi kaip MB
bitule, man vakar irgi slapia beze kazkaip nelabai plakesi Gal kokia menulio faze netinkanti
*saules_zuikutis* tėvukas geras, gavosi kaip MB
Ačiū visoms
*saules_zuikuti*, labai mieli marškinukai, tas pilvukas taip linksmai nuteikia
Nu tokiai progai bus gerai ir pirktinės , vat pragyvensim iki auksinių vestuvių, tai būtinai prištampuosiu savos gamybos
Aš turiu įtarimą, kad cukraus pamažinau , kai dariau šlapią beze pirmą kartą gavosi tokia ledinė - spygliai kilometriniai stovėjo (labai žemai lenkiu galvą prieš šio recepto autorę ), o po to kelis kartus vis blogiau ir blogiau gaunasi. Matyt pradinukiškos sėkmės limitas baigiasi
*saules_zuikuti*, labai mieli marškinukai, tas pilvukas taip linksmai nuteikia
QUOTE(naitas @ 2011 06 03, 09:31)
o tai pala. pabarstukai širdutės tai pirktinės?? pati ponia panele negalit pasidaryt?
Nu tokiai progai bus gerai ir pirktinės , vat pragyvensim iki auksinių vestuvių, tai būtinai prištampuosiu savos gamybos
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 03, 09:44)
man vakar irgi slapia beze kazkaip nelabai plakesi Gal kokia menulio faze netinkanti
Aš turiu įtarimą, kad cukraus pamažinau , kai dariau šlapią beze pirmą kartą gavosi tokia ledinė - spygliai kilometriniai stovėjo (labai žemai lenkiu galvą prieš šio recepto autorę ), o po to kelis kartus vis blogiau ir blogiau gaunasi. Matyt pradinukiškos sėkmės limitas baigiasi
QUOTE(naitas @ 2011 06 03, 08:31)
man atrodo, "siuvinėjimą" daro aisingu - cukraus pudros ir kiaušinio baltymo mišiniuku. Ir po to tą "siuvinėjimą" dar pataiso plonu teptuku. Bezo teptuku nepataisysi
Žinau, bet liko bezė, ir nekilo ranka gadint produktų kelioms juostelėms.
QUOTE(bitule @ 2011 06 03, 08:54)
Ačiū visoms
Tu nepatikesi, man viskas lygiai taip pat Bet taip pat turiu įtarimą, kad pataupau cukraus Šiandiena vėl reikia daryti, tai išsitrauksiu receptą ir griežtai pagal jį darysiu
laba rytas, iškilo man klausimėlis kita savaite turiu daryti torta, planuoju jogurtini musa su sokoladine ir paprasta saldainiu masemis, slapia beze ir siek tiek aisingo, tik labai bijau, nes prognozuojamas virs 30 laipsniu karstis , o man ta torta reikes transportuoti is viln i trakus masinoj be kondicionieriaus ir dar po transportavimo apie valanda ji daboti iki valgymo proceso. Tai va, kaip manot, ar atlaikys tokie papuosimai karsti? ar daryti kazka kitaip? turiu padaryti alaus bokala su putele....
labas merginos, šaunuolės visos
kaip mergaites jus darot, ar i plakta grietinele nereiketu deti truputi zalatinos kaip tokie karščiai, kaip sau tai nesvarbu gali bele koki sulapnoti, o va kitam jau norisi kad vaizdelis nepatižes butu laukiu patarimo
kaip mergaites jus darot, ar i plakta grietinele nereiketu deti truputi zalatinos kaip tokie karščiai, kaip sau tai nesvarbu gali bele koki sulapnoti, o va kitam jau norisi kad vaizdelis nepatižes butu laukiu patarimo