Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 23, 14:18)
tortas Rafaelo, o viršus puoštas paprastais šokolado kringeliai ir truputis kremo liko nuo torto,tai ir sukroviau,negi mesi gerą daiktądoh.gif

o su kuom tu ta krema spaudei? nes nelabai forma laiko. O tvorelei reikia sokolada atsitaikyti. As kelis kartus dariau, tai geriausiai gaunasi is sveriamo bazeje pirkto. Bet man tai reikia atrodo ir patyrimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 23, 13:18)
Aš ją perminkiau , iškočiojau , ir dengiau , va šitas tortas  4u.gif  http://savepic.net/1189511.jpg

ooo, jeigu man kadais būtų kas davęs tokią maldaknygę, tai aš jau davatkyną būč užsidarius hihihi.gif labai gražu, dailu wub.gif

QUOTE(wingaile @ 2011 05 23, 13:42)
labas visom,  LAAABAI gražūs visų tortukai, kiekvienas savaip wub.gif pasirodau ir as  smile.gif  jogurtinis, dengtas slapiu beze, geles pastilazo  smile.gif tik padekliukas uzrasojo  blush2.gif

nežinau kas ten blogai, bet man tai labai gražus tortas. Pirkčiau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, sveikos :} čia ar ne čia pataikiau, nežinau, yra toks dalykas, kad planuojam draugės mergvakarį ir ieškom tortuko ta proga. Suprantat, manau, visos, apie kokį kalbu biggrin.gif tad kilo mintis pasiteirauti jūsų, o nes jau nemaža dalis konditerinių parduotuvių apžiūrėta, neradus nieko, kas kristų į akis. Labai susižavėjusi daugelio čia diskutuojančių mamyčių darbais, todėl gal atsirastų, kuri norėtų apsiimti pagaminti dviejų kg. tortuką mergvakariui? Data - 2011-06-11. Būtų labai neblogai, kad tortuką apsiimtų gaminti kas nors iš Kauno ar Vilniaus. Čia taip apgraibom parašiau, būčiau dėkinga, jei kas į AŽ parašytų savo siūlymus. Ir nepykit, jei ne čia pataikiau su savo prašymu :}
Atsakyti
wingaile, pasta labai labai grazu... man patinka. Ryskus, isbaigti torciukai.

Lapelyte, tobuleji... bet.... rutuliukus ant torto (apskritimus), tu spaudi su formele, ar ranka ispjauni..? nes atrodo siek tiek kaip isdraskytais sonais... bet siaip man patinka, kad tokie zaismingi torciukai. Tiesa, su teletabiu akytem reiktu siek tiek padirbet...

@adrija, man labai graziai ziurisi Jusu tortas su kupolais. Issklirtinai atrodo.
Papildyta:
edita.edita, akvilyte, migle - tobula wub.gif ir dar kakzur maciau ta gausybes raga... suzavejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 23, 15:23)
wingaile, pasta labai labai grazu... man patinka. Ryskus, isbaigti torciukai.

Lapelyte, tobuleji... bet.... rutuliukus ant torto (apskritimus), tu spaudi su formele, ar ranka ispjauni..? nes atrodo siek tiek kaip isdraskytais sonais... bet siaip man patinka, kad tokie zaismingi torciukai. Tiesa, su teletabiu akytem reiktu siek tiek padirbet...

@adrija, man labai graziai ziurisi Jusu tortas su kupolais. Issklirtinai atrodo.
Papildyta:
edita.edita, akvilyte, migle - tobula  wub.gif ir dar kakzur maciau ta gausybes raga... suzavejo  bigsmile.gif

ne su ranka,su ivairiais apskritimais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 05 23, 14:47)
o su kuom tu ta krema spaudei? nes nelabai forma laiko. O tvorelei reikia sokolada atsitaikyti. As kelis kartus dariau, tai geriausiai gaunasi is sveriamo bazeje pirkto. Bet man tai reikia atrodo ir patyrimo smile.gif

Pirkau šokoladą BLOCK atrodo taip smile.gif pakuotė 200 g,o gabaliukai po 50 g sugraduoti. kur gi pas mus dievo užmirštam kampely gausi gero,nebent karūnos g.gif
nu man tai mokytis ir mokytis dar doh.gif o dar kai priemones iš popieriaus įmaučių pasidarai kremo spaudimui,tai gero rezultato ir nebus doh.gif o dar ir spaust su tuo kond,maišeliu įgūdžių reikia doh.gif bet su merginų patarimais ir pamokymais gal išmoksiu kada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 23, 15:44)
Pirkau šokoladą BLOCK atrodo taip smile.gif pakuotė 200 g,o gabaliukai po 50 g sugraduoti. kur gi pas mus dievo užmirštam kampely gausi gero,nebent karūnos g.gif
nu man tai mokytis ir mokytis dar doh.gif o dar kai priemones iš popieriaus įmaučių pasidarai kremo spaudimui,tai gero rezultato ir nebus doh.gif o dar ir spaust  su tuo kond,maišeliu įgūdžių reikia doh.gif bet su merginų patarimais ir pamokymais gal išmoksiu kada doh.gif

jei darysi ir darysi, bus vis geriau 4u.gif
Atsakyti
K.Lapelyte, tada tiems apskritimams kažkas negerai, nes tikrai kaip pakandžioti atrodo, formelės paprastai kerta aštriai ir nenukandžioja šitaip kraštelių, arba masė gal minkštoka g.gif aš vis dar laukiu „tvarkos“ ant Tavo tortų, pas Tave kažkokie šuoliai, kartais tobulai, o kartais kaip nebe Tavo padaryta, ar tai skubėjimas, ar tai gausa galas žino, bet dar šlifavimui technikos vietos yra 4u.gif tikiu ateis ta diena, kai negalėsim Tau nieko prikišti 4u.gif

Migle, @adrija@, Divia, Akvilyte - žavinga wub.gif gaila būtų ir prapjauti daugelį, kai pagalvoji, kiek darbelio įdėta doh.gif

Atsakyti
Aciu visoms pastebejusioms ir iverinusioms mano darbeli smile.gif O drugelius as prikau is ebejaus, jie atspausdinti valgomais dazais ant ryzinio popieriaus. Isties nepakartojami, manau ir ateityje uzsisakinesiu, nes taip ispiesti truktu nemazai laiko ir kantrybes. Siaip esu uzsiprasiusi gimtadieniui ta printeri ryziniam popieriui ir valgomiems dazams - tada galima daug daugiau visko gamintis smile.gif
Atsakyti
Laba diena visoms,seniai jus cia stebiu,bet pasirodyti nedrasu,nes palyginus jusu sedevrus su mano bandukem tai nera ka rodyti,bet visdelto ikelsiu keleta,nes informacija renku is sio forumo.tai jauciu pareiga ir pasirodyti.

Medutis,grietinele,cukrine mase.
user posted image

Ir dar vienas pirma karta dengtas mase,skirtas pirmai komunijai.Medutis,MMG
user posted image

Nuotraukos tikrai prastos,nes darytos telefonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leandre: 23 gegužės 2011 - 17:41
QUOTE(miskouoga @ 2011 05 23, 09:46)

QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 23, 10:18)
Aš parsivežiau iš UK šitos masės , puiki masė  thumbup.gif , tik ji dengiama ant sviestiniu kremu aptepto torto .

Aš ją perminkiau , iškočiojau , ir dengiau , va šitas tortas  4u.gif  http://savepic.net/1189511.jpg

dekui uz pagalba.... 4u.gif fantastiski darbeliai.... wub.gif ikvepete mane kurybai... dabar einu skaitinetis.... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kad neatrodytu viskas taaaip grazu - atnesu savo "varvaleikas"
Klaidas zinau-vestuvinio per dideli inicialai, 13-tadienio-mase pudruota ir blizguciu efekto ant foto nesimato, be to, zvaigzdes per dideles, per storos ir etc., o nepastilazinio-zuikiai pikti ir nelygiai uzkremuota 4u.gif
Atsakyti