Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

laba 4u.gif

Persikinis, slapia beze, marcipanas. Pirma karta lipdziau kazka. Nu musiet panasus i meskiukus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 06 02, 13:56)
Persikinis, slapia beze, marcipanas. Pirma karta lipdziau kazka. Nu musiet panasus i meskiukus biggrin.gif

Kaip pirmam kartui tai tikrai fantastiski meskuciai ir siaip visas tortukas super 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
jusu teismui tortukai blush2.gif

Tortas skirtas pirmai komunijai. Zozefina, dengta pastiliazu, figureles taip pat pastiliazo
user posted image
user posted image

Gimtadienio tortukas. Snikersas, dengtas ir gelytes pastiliazo
user posted image

Nu neiseina man vis padengti be celiulito doh.gif Dar prasti pas mane dazai, vandeniniai, tai visa pastiliaza sugadina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 02, 12:49)
aš turbūt būčiau rinkusis žalsvą spalvytę 

bet tikriausiai čia ne iš serijos - aš darau žalią tortą, tai ir tu privalai daryt žalią?

QUOTE(*Keila* @ 2011 06 02, 15:56)
laba 4u.gif

nugis panašūs
bet man ten kažkoks stereo vaizdas per vidurį rodosi - ar ten vidury tikrai tokia duobė yra, ar jau man reik akių suvedimą daryt?

QUOTE(SandraRupke @ 2011 06 02, 16:43)
Sveiki,
Nu neiseina man vis padengti be celiulito  doh.gif Dar prasti pas mane dazai, vandeniniai, tai visa pastiliaza sugadina  doh.gif

na apdengti lygiai dar išmoksi. O ir dažai pas Tave geri. Tik paprasčiausiai jie neskirti dažyti masę. Jie skirti purškimui, piešimui.. arba pastelinės masės spalvos išgavimui.
Atsakyti
QUOTE(hunca @ 2011 06 02, 14:48)
Sveikos mergaites, labai reikia didelio torto, seimu susitikimui, gal turite kuri ideju, laaaabai laukiu help.gif  help.gif

Praėjusią vasarą irgi turėjau giminės susitikimą, tai dariau tortą-kelmą.
Atsakyti
Sveiki,

Skaitau sia tema nuolat ir vis mokinuosi mirksiukas.gif ryt darau torta sestadieni turiu dovanoti,Tai noreciau patarimu del dengimo ax.gif Radau recepta dengimo mases pagal cipciuka (pudra, baltymas, aliejus ir zelatina), tai dabar klausiu - jei torta apdengsiu ryte,dovanosiu vakare,tai galiu ji apdengta kisti i saldytuva??nesutrukines ta mase?ar geriau laikyti kambario temperaturoj?patarkit,prasau ax.gif
Atsakyti
denk ir kisk i saldytuva-nieko jis nebijos mirksiukas.gif tik nepamirs sviestiniu kremuku aptepti torta smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif bandysiu dengti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 02, 16:05)
nugis panašūs
bet man ten kažkoks stereo vaizdas per vidurį rodosi - ar ten vidury tikrai tokia duobė yra, ar jau man reik akių suvedimą daryt?

Nu gal dar to suvedimo nereikia tau lotuliukas.gif O duobes jokios nera, nebent pati jau neimatau biggrin.gif Meskiai itupdyti i zole ir dalis torto pakelta i virsu, tu apie sita duobe? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės, noriu paklausti, darant KREPŠELį IŠ SALDAINIŲ MASĖS, masė limpa pati ar pinant krepšelį juostelių galus reikia vandeniu patepti?
Atsakyti
Cipciuko medutis, pastiliažas, šlapia bezė. Toli iki idealumo, bet jau į mėnulio paviršių vis mažiau panašus... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Meškiukai valdo, labai jau gražūs visi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(naitas @ 2011 06 02, 17:05)
O ir dažai pas Tave geri. Tik paprasčiausiai jie neskirti dažyti masę. Jie skirti purškimui, piešimui.. arba pastelinės masės spalvos išgavimui.

Naitai, labai noriu padėkoti už paaiškinimus kaip naudoti dažus 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciuks.gif gyvenime nebūčiau susiprotėjusi, kad sausus dažus galima užpudruoti šepetėliu bigsmile.gif jau kaip paprastai pavyko nuterlioti rožes thumbup.gif įsidrąsinusi rodausi ir jums:
user posted image
Viduje juodo miško parodija (tokie "tamsūs krūmai" sakyčiau), šlapia beze (kažkaiptais šį kartą nenorėjo stovėti g.gif, o ir dzibuotojos rankos apyšleivės biggrin.gif), rožės pastilažinės.
Tortas skirtas vedybų sukakčiai, tai į rožių skaičių nekreipkit dėmesio, taip turėjo būti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 02 birželio 2011 - 23:04