laba
Persikinis, slapia beze, marcipanas. Pirma karta lipdziau kazka. Nu musiet panasus i meskiukus
QUOTE(*Keila* @ 2011 06 02, 13:56)
Persikinis, slapia beze, marcipanas. Pirma karta lipdziau kazka. Nu musiet panasus i meskiukus
Kaip pirmam kartui tai tikrai fantastiski meskuciai ir siaip visas tortukas super
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 02, 12:49)
aš turbūt būčiau rinkusis žalsvą spalvytę
bet tikriausiai čia ne iš serijos - aš darau žalią tortą, tai ir tu privalai daryt žalią?
QUOTE(*Keila* @ 2011 06 02, 15:56)
laba
nugis panašūs
bet man ten kažkoks stereo vaizdas per vidurį rodosi - ar ten vidury tikrai tokia duobė yra, ar jau man reik akių suvedimą daryt?
QUOTE(SandraRupke @ 2011 06 02, 16:43)
Sveiki,
Nu neiseina man vis padengti be celiulito Dar prasti pas mane dazai, vandeniniai, tai visa pastiliaza sugadina
Nu neiseina man vis padengti be celiulito Dar prasti pas mane dazai, vandeniniai, tai visa pastiliaza sugadina
na apdengti lygiai dar išmoksi. O ir dažai pas Tave geri. Tik paprasčiausiai jie neskirti dažyti masę. Jie skirti purškimui, piešimui.. arba pastelinės masės spalvos išgavimui.
QUOTE(hunca @ 2011 06 02, 14:48)
Sveikos mergaites, labai reikia didelio torto, seimu susitikimui, gal turite kuri ideju, laaaabai laukiu
Praėjusią vasarą irgi turėjau giminės susitikimą, tai dariau tortą-kelmą.
Sveiki,
Skaitau sia tema nuolat ir vis mokinuosi ryt darau torta sestadieni turiu dovanoti,Tai noreciau patarimu del dengimo Radau recepta dengimo mases pagal cipciuka (pudra, baltymas, aliejus ir zelatina), tai dabar klausiu - jei torta apdengsiu ryte,dovanosiu vakare,tai galiu ji apdengta kisti i saldytuva??nesutrukines ta mase?ar geriau laikyti kambario temperaturoj?patarkit,prasau
Skaitau sia tema nuolat ir vis mokinuosi ryt darau torta sestadieni turiu dovanoti,Tai noreciau patarimu del dengimo Radau recepta dengimo mases pagal cipciuka (pudra, baltymas, aliejus ir zelatina), tai dabar klausiu - jei torta apdengsiu ryte,dovanosiu vakare,tai galiu ji apdengta kisti i saldytuva??nesutrukines ta mase?ar geriau laikyti kambario temperaturoj?patarkit,prasau
denk ir kisk i saldytuva-nieko jis nebijos tik nepamirs sviestiniu kremuku aptepti torta
QUOTE(naitas @ 2011 06 02, 16:05)
nugis panašūs
bet man ten kažkoks stereo vaizdas per vidurį rodosi - ar ten vidury tikrai tokia duobė yra, ar jau man reik akių suvedimą daryt?
Nu gal dar to suvedimo nereikia tau O duobes jokios nera, nebent pati jau neimatau Meskiai itupdyti i zole ir dalis torto pakelta i virsu, tu apie sita duobe?
Sveikutės, noriu paklausti, darant KREPŠELį IŠ SALDAINIŲ MASĖS, masė limpa pati ar pinant krepšelį juostelių galus reikia vandeniu patepti?
Cipciuko medutis, pastiliažas, šlapia bezė. Toli iki idealumo, bet jau į mėnulio paviršių vis mažiau panašus...
Meškiukai valdo, labai jau gražūs visi
Naitai, labai noriu padėkoti už paaiškinimus kaip naudoti dažus gyvenime nebūčiau susiprotėjusi, kad sausus dažus galima užpudruoti šepetėliu jau kaip paprastai pavyko nuterlioti rožes įsidrąsinusi rodausi ir jums:
Viduje juodo miško parodija (tokie "tamsūs krūmai" sakyčiau), šlapia beze (kažkaiptais šį kartą nenorėjo stovėti , o ir dzibuotojos rankos apyšleivės ), rožės pastilažinės.
Tortas skirtas vedybų sukakčiai, tai į rožių skaičių nekreipkit dėmesio, taip turėjo būti
QUOTE(naitas @ 2011 06 02, 17:05)
O ir dažai pas Tave geri. Tik paprasčiausiai jie neskirti dažyti masę. Jie skirti purškimui, piešimui.. arba pastelinės masės spalvos išgavimui.
Naitai, labai noriu padėkoti už paaiškinimus kaip naudoti dažus gyvenime nebūčiau susiprotėjusi, kad sausus dažus galima užpudruoti šepetėliu jau kaip paprastai pavyko nuterlioti rožes įsidrąsinusi rodausi ir jums:
Viduje juodo miško parodija (tokie "tamsūs krūmai" sakyčiau), šlapia beze (kažkaiptais šį kartą nenorėjo stovėti , o ir dzibuotojos rankos apyšleivės ), rožės pastilažinės.
Tortas skirtas vedybų sukakčiai, tai į rožių skaičių nekreipkit dėmesio, taip turėjo būti