Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 01, 23:10)
Ale as tikrai praleidau ta liutuka. Grazus,bet as blakstienas buciau priklijavusi,o ne ispiesusi,manau butu tikroviskiau ax.gif , o dar matau biski ranka sudrebejo rolleyes.gif

tai vat galvojau piest nepies,piest nepies,tai ir nupiesiau lotuliukas.gif
vaikams tiek idomu buvo,kad jiems tos blakstienos nelabai terupejo lotuliukas.gif
kitam kartui tai jau tiksliai klijuosiu
Atsakyti
QUOTE(Noiraite @ 2011 05 30, 22:32)
@adrij@ meskuciai tai super duper wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Meljolyt ,man katino kailis tai superinis ,tikras kailis wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif veideliui siek tiek kruopstumo reikejo,usiukai gal kokie ploni ziuretusi g.gif  g.gif

Aciu visomsmergaitems uz gerus zodzius ir pastebejimus,nes tikrai zinau,kad veidukui reikejo kruopstumo,bet cia viskas per skubejima ir laiko trukuma,nes jei buciau ilgiau lipdzius,butu sveciai like be kitu vaisiu blush2.gif
Perziurejau jusu visu torciukus,visu mergyciu grazus,bet labiausiai patiko be priekaistu,tai 3torciukai,tai @ADRIJ@ stirniukas pieniu pievoje,labai,labai grazus!!!
AKVILYTES IR VINESOS peledos be priekaistu,dariau copy mirksiukas.gif
NAITO meskuciai,grazus,bet noretusi i buri daugiau tu marmuriniu meskuciu smile.gif
K.LAPELYTES liutukas grazus,bet nesuprantu,kas ten gale balta,suprantu turbut kojos?
SANDRULYTES varpeliai super,bet kaip kad sake NAITAS,truksta tu dalyku biggrin.gif
JULIOSKES vestuvinis grazus krepselis drinks_cheers.gif
MIGLES traukiuku tortas,tvarkingas,grazus,et man oretusi truputeli didesniu vagonu pacio traukinuko...
Atsakyti
Naitai, dailūs meškiukai 4u.gif bet aš gal būčiau rinkusis spalvotą beze, nes ta balta spalva kažkaip ... na net nežinau ax.gif manau bent kiek uždėto atspalvio ant baltos spalvos būtų ženkliai pagerinę vaizdą 4u.gif

Migle, man dabar iškilo keletas klausimėlių biggrin.gif

1. koks torto svoris?
2. Ar galima būtų pamatyti traukinuką iš arčiau?
3. kur galima pamatyti tavo išgirtos meistrės darbų?

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 06 01, 22:24)
ar mano liutuko taip niekas nemato,ar taip niekam nepatinka blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dailus liūtukas 4u.gif man tik ūsų trūksta, o ne blakstienų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 02, 09:33)
Naitai, dailūs meškiukai  4u.gif  bet aš gal būčiau rinkusis spalvotą beze, nes ta balta spalva kažkaip ... na net nežinau  ax.gif  manau bent kiek uždėto atspalvio  ant baltos spalvos būtų ženkliai pagerinę vaizdą  4u.gif 

Migle, man dabar iškilo keletas klausimėlių  biggrin.gif

1. koks torto svoris?
2. Ar galima būtų pamatyti traukinuką iš arčiau?
3. kur galima pamatyti tavo išgirtos meistrės darbų?
dailus liūtukas  4u.gif  man tik ūsų trūksta, o ne blakstienų  biggrin.gif

tai kad yra usai,kaip ju truksta ? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Turiu įtarimų kad apie Žana Zubova kalbama mirksiukas.gif
Čia jos puslapiukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 02, 10:33)
Naitai, dailūs meškiukai  4u.gif  bet aš gal būčiau rinkusis spalvotą beze, nes ta balta spalva kažkaip ... na net nežinau  ax.gif  manau bent kiek uždėto atspalvio  ant baltos spalvos būtų ženkliai pagerinę vaizdą  4u.gif 

LAbas rytas,

pleciam minti - kokio atspalvio beze reikejo daryt? Tortas ejo isleistuvems, kur ir berniukai, ir mergaites.. tai ne ruzava, nei zydra.. nu bet as palieku klausima atvira - kokios spalvos tada reikejo visa torta daryt?
aciuks
Atsakyti
Salotini biggrin.gif
Papildyta:
Čia aš palaikau pokalbi group.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 06 02, 09:37)
tai kad yra usai,kaip ju truksta ? g.gif  biggrin.gif

nematau doh.gif lotuliukas.gif ir tikrai žiūriu žiūriu aš į tą liūtuką ir galvoju, reik jam ūsų biggrin.gif matyt visai jau nupušau lotuliukas.gif

QUOTE(naitas @ 2011 06 02, 11:10)
LAbas rytas,

pleciam minti - kokio atspalvio beze reikejo daryt? Tortas ejo isleistuvems, kur ir berniukai, ir mergaites.. tai ne ruzava, nei zydra.. nu bet as palieku klausima atvira - kokios spalvos tada reikejo visa torta daryt?
aciuks

aš turbūt būčiau rinkusis žalsvą spalvytę ax.gif toks iškart pagyvėjimas atsirastų 4u.gif na bet čia tik mano nekompetetingos mergiotės nuomonė blush2.gif

Parodysiu savo ilgai vargtą tortuką blush2.gif
Jis buvo labai didelis, bet nepasvėriau, tai nežinau kiek svėrė doh.gif jaučiu kokius gal 7 kg g.gif žodžiu apačia snikersas (ačiū mergytei, kuri jį iškepė ir mane išgelbėjo 4u.gif 4u.gif 4u.gif friends.gif), viršus medutis su kondensuotu pienu ir grietinėlės pertepimas. Dengimas MMG (šį kartą labai puikiai gavosi ir net tokio didelio skersmens tortas apsidengė kuo puikiausiai thumbup.gif Didelis didelsi ačiū Olestai oro_buckis.gif ). Figūrėlės pastiliažas lipdymui+marcipanas smile.gif

Jūsų teismui

user posted image
Atsakyti
Nu labai gražus wub.gif Man kažkas pasidare g.gif visi salotiniai pradėjo patikti, nu taip gaivu wub.gif
Atsakyti
Nu jooooooo, perziurejau tuos Zubovos tortus ir as..... swoon.gif swoon.gif swoon.gif Einu geriau saltybarsciu uzsrebsiu.... mega_shok.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, labai reikia didelio torto, seimu susitikimui, gal turite kuri ideju, laaaabai laukiu help.gif help.gif
Atsakyti
idejos ne cia tongue.gif eikite i SOS temuke mirksiukas.gif
Atsakyti