Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

Migle thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kiek laiko darei traukinuka?
Atsakyti
Ačiū už įvertinimą 4u.gif

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 01, 16:25)
Kiek laiko darei traukinuka?
Maždaug 1,5 vakaro (tortus darau tik vakarais ir naktimis lotuliukas.gif ) mirksiukas.gif

Atsakyti
na ir groziai blink.gif pradedant peledom ir baigiant traukiniais wub.gif
nu,niekaip i mano blondiniska galva nedaeina-kaip tuos vagoniukus taip lygiai padaryt?kas ten viduj?nieko?tik is mases remeliai padaryti-paprotinkit-o,taj nakti neuzmigsiu lotuliukas.gif fantastika irnesakyk.gif
Atsakyti
Baisiai bijau pataikyti "ne i tema", bet noreciau, kad kuri kepejele Vilniuje apsiimtu iskepti grazu torciuka ~1.5kg blush2.gif Parasykit prasau man AZ, nes kartais prie jusu nenurodytas miestas, tai nezinau i ka galeciau kreiptis blush2.gif
Atsakyti
jau torciuku grozis nerealus visu be isimties, jauciu nera tokio uzsakymo, kurio nesugebetumet padaryti. jau tos peledos abi, meskiukai- meilumas ju, traukinys tai net zada atima bigsmile.gif

Labai norejau pasiziureti tuos Z.Zukovos tortus, bet man ten vercia kazkokias nesamones- gaila labai.
Atsakyti
atejau visu pagirti, ir kaip jus papuosiat taip ispudingai tuos tortus??? g.gif as iskepti dar sugebu bet va puosimas man nesigauna... aisku savam rate visiems tinka nu bet jus meistres bigsmile.gif
Atsakyti
darom, mieloji, kol padarom, aš tai užsispyrusi kaip bėris, darau kol gaunasi, nu nebent antroji mano ženklo pusė praskysta, tada bile greičiau, bet visumoj, tai visada noriu daugiau nei galiu padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 06 01, 21:47)
darom, mieloji, kol padarom, aš tai užsispyrusi kaip bėris, darau kol gaunasi, nu nebent antroji mano ženklo pusė praskysta, tada bile greičiau, bet visumoj, tai visada noriu daugiau nei galiu padaryti  blush2.gif

as matai as matyt ne to zenklo biggrin.gif nors esu pedante, nepatinka man bele kaip, o jei neisiena idealiai tai susinervinu blush2.gif
Atsakyti
ar mano liutuko taip niekas nemato,ar taip niekam nepatinka blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Internete aptikau tokį linksmą ir neatsibodusį torto papuošimo variantą, kuris, mano galva, visai tiktų mergvakariams ar bernvakariams, ypač vasaros metu hihihi.gif N-18
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 06 01, 23:24)
ar mano liutuko taip niekas nemato,ar taip niekam nepatinka blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labai simpatiskas ,as giriu visas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 06 01, 21:24)
ar mano liutuko taip niekas nemato,ar taip niekam nepatinka blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ale as tikrai praleidau ta liutuka. Grazus,bet as blakstienas buciau priklijavusi,o ne ispiesusi,manau butu tikroviskiau ax.gif , o dar matau biski ranka sudrebejo rolleyes.gif

Atsakyti