Migle
Kiek laiko darei traukinuka?
Ačiū už įvertinimą
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 01, 16:25)
Kiek laiko darei traukinuka?
Maždaug 1,5 vakaro (tortus darau tik vakarais ir naktimis )
na ir groziai pradedant peledom ir baigiant traukiniais
nu,niekaip i mano blondiniska galva nedaeina-kaip tuos vagoniukus taip lygiai padaryt?kas ten viduj?nieko?tik is mases remeliai padaryti-paprotinkit-o,taj nakti neuzmigsiu fantastika
nu,niekaip i mano blondiniska galva nedaeina-kaip tuos vagoniukus taip lygiai padaryt?kas ten viduj?nieko?tik is mases remeliai padaryti-paprotinkit-o,taj nakti neuzmigsiu fantastika
Baisiai bijau pataikyti "ne i tema", bet noreciau, kad kuri kepejele Vilniuje apsiimtu iskepti grazu torciuka ~1.5kg Parasykit prasau man AZ, nes kartais prie jusu nenurodytas miestas, tai nezinau i ka galeciau kreiptis
jau torciuku grozis nerealus visu be isimties, jauciu nera tokio uzsakymo, kurio nesugebetumet padaryti. jau tos peledos abi, meskiukai- meilumas ju, traukinys tai net zada atima
Labai norejau pasiziureti tuos Z.Zukovos tortus, bet man ten vercia kazkokias nesamones- gaila labai.
Labai norejau pasiziureti tuos Z.Zukovos tortus, bet man ten vercia kazkokias nesamones- gaila labai.
atejau visu pagirti, ir kaip jus papuosiat taip ispudingai tuos tortus??? as iskepti dar sugebu bet va puosimas man nesigauna... aisku savam rate visiems tinka nu bet jus meistres
darom, mieloji, kol padarom, aš tai užsispyrusi kaip bėris, darau kol gaunasi, nu nebent antroji mano ženklo pusė praskysta, tada bile greičiau, bet visumoj, tai visada noriu daugiau nei galiu padaryti
QUOTE(Olesta @ 2011 06 01, 21:47)
darom, mieloji, kol padarom, aš tai užsispyrusi kaip bėris, darau kol gaunasi, nu nebent antroji mano ženklo pusė praskysta, tada bile greičiau, bet visumoj, tai visada noriu daugiau nei galiu padaryti
as matai as matyt ne to zenklo nors esu pedante, nepatinka man bele kaip, o jei neisiena idealiai tai susinervinu
ar mano liutuko taip niekas nemato,ar taip niekam nepatinka
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 06 01, 23:24)
labai simpatiskas ,as giriu visas
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 06 01, 21:24)
Ale as tikrai praleidau ta liutuka. Grazus,bet as blakstienas buciau priklijavusi,o ne ispiesusi,manau butu tikroviskiau , o dar matau biski ranka sudrebejo