Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

QUOTE(*monikute* @ 2011 06 01, 10:44)
  o va traktorius tai

vienodai patvirkę esam nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 01 birželio 2011 - 08:50

o tai kas valgys tas vėliavėles rolleyes.gif o kaip pavyzdžiui ant torto yra dedami atlasiniai kaspinai rolleyes.gif juk nieko tokio mirksiukas.gif
[/quote]
Logiška biggrin.gif Dabar reikia ieškoti spalvoto printerio g.gif Va ką reiškia gyventi kaime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 01, 09:49)
vienodai patvirkę esam nail.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Bijūna, gal pylei kvapų kokių ir padauginai??? aš kai įpyliau Asdos kvapų braškinių, man kažkas panašaus dabar galvoju gavosi, masė paliko trapi, korėta...bet aš ten nuo dūšios šliūkštelėjau, tai gal dėl to g.gif

gražūs tortai mergytės 4u.gif

apie daugiaaukščių tortų formavimą skaitykite santraukų temoje, kur pamokėlės be komentarų, daug kartų apie tai jau išdiskutuota, dėl pagfaliukų, dėl estetikos, geriaujau keli kokteiliniai šiaudeliai torte, nei viršutinis tortas apatinio dugne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 01, 08:12)
aš nepiktai, jokiu būdu.. bet na Jūs padarykit nors vieną tortą pati, ir viską pamatysit. Nes čia dabar pasakoti, kad antras ir trečias aukštai sukimba vienas su kitu vien dėl to, kad tiesiog sukimba, tai būtų labai lėkšta.
O nučiuožti.. na tai jeigu vešit dviračiu, arba paspirtuku, arba skraidykle, tai visko gali būti.. arba su mašina  papulsit į avariją .. tfu 3x.

as ne is tu, kuria supykdyt lengva smile.gif Galiu tik pasijuokti pati is savo nemoksiskumo biggrin.gif Tai jau turbut teks daryti pirma eksperimentini torta gyvenime, nes niekad nesu darius keliu aukstu, pas mane visada vienaauksciai ir visada naminiam naudojimui, tai del tokiu dalyku galva neskaudejo. O dabar reik pacios vestuvem, todel tai savotiskas issukis man, o jokiu nemaloniu staigmenu nesinoretu, todel ir norejau profesionalu patarimu blush2.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 06 01, 09:00)
apie daugiaaukščių tortų formavimą skaitykite santraukų temoje, kur pamokėlės be komentarų, daug kartų apie tai jau išdiskutuota, dėl pagfaliukų, dėl estetikos, geriaujau keli kokteiliniai šiaudeliai torte, nei viršutinis tortas apatinio dugne  4u.gif

Jo, papuosimu temute be komentaru isnagrineta nuo pradziu iki galo ir ne karta, viskas sukonspektuota ir issisaugota... bandymai tuoj prasides... Radau ir apie daugiaauksciu tortu formavima, bet ten juk komentuoti ir klausti negalima, todel ir atejau cia pasiklausti jusu, tikiuosi nesupyksit 4u.gif
Atsakyti
Rasskee, aš tokį 4 minučių filmuką, žiauriai aiškų, įkėliau į tą temą, jau žinok net ir man aišku pasidarė lotuliukas.gif
Bandysiu ir aš kada g.gif
Atsakyti
Aciu naitai. Kai dabar pasakei apie ta skambaliuka,tai jo,net nepagalvojau as apie ji. Nu bet ale pastabumas tavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 01, 12:27)
Aciu naitai. Kai dabar pasakei apie ta skambaliuka,tai jo,net nepagalvojau as apie ji. Nu bet ale pastabumas tavo  ax.gif

nu kur jau ten irnesakyk.gif Varpelis be skambalo, tai kaip šokėjas be ... biggrin.gif

įmesiu savo vieną tortuką.. atsigriebkit biggrin.gif totalus Adrijos plagiatas 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Naitai,laaaaaabai grazu. O tas sone meskiukas "raudoniuke" susirges? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 01, 10:05)
Rasskee, aš tokį 4 minučių filmuką, žiauriai aiškų, įkėliau į tą temą, jau žinok net  ir man aišku  pasidarė    lotuliukas.gif
Bandysiu ir aš kada  g.gif

Hm.. gal praziurejau...bet kuriuo atveju jau susirasiu tuomet, aciu labai smile.gif
Oj, radau, dar nebuvau siandien perzvelgus temos tos, labai super medziaga, aciu 4u.gif

QUOTE(naitas @ 2011 06 01, 12:07)
įmesiu savo vieną tortuką.. atsigriebkit  biggrin.gif  totalus Adrijos plagiatas  4u.gif

Fainuolis 4u.gif tortas dengtas mase, o kaip tie balti groziai (tie ornamentai) padaryti ant baltos mases? Cia ta tikroji beze? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 01 birželio 2011 - 15:54
Sveikos, merginos,

vinesa, labai miela pelėda 4u.gif

@adrij@, liuks idėja su stirniuku wub.gif O meškiukai kokie superiniai thumbup.gif

akvilyte, nuostabi pelėda wub.gif

julioske, gražus krepšelis, tik norisi spalvų rolleyes.gif

sandrulyte1975, faini varpeliai! Įdomi idėja!

naitai, kokie mieli meškiukai wub.gif Spavytės labai gražios!

Ir aš turiu tortuką darželio išleistuvėms. Darželinukų grupė buvo maišyta - boružiukai ir voveriukai. Grupėje 12 vaikučių (5 mergaitės ir 7 berniukai), kurie eis į mokyklą kitais metais. Darželis - "Pakalnutė".

"Lik sveikas, darželi":
user posted image
Viduje - vaisinis tortas su ananasais, varškės-grietinėlės kremu. papuošimai - bezė, pastilažas, trupiniai.

Idėją su traukinuku paėmiau iš garsiosios Ž.Zubovos.

Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 01, 16:33)
Naitai,laaaaaabai grazu. O tas sone meskiukas "raudoniuke" susirges? ax.gif

aciu.
medaus tortas, puostas tikraja beze. ir kringeliukai - beze. Meskiukai is pastilazo, suminkyto su masyte. Tas "raudoniuke" susirges meskis tai is visu spalvu likuciu padarytas, marmurinis toks biggrin.gif Liko tokie spalvotos mases kiekiai, kad is vienos spalvos jau meskino nepadarysi, tai sumaisiau ir va..

Migle.. nu tai kiek darbo prie tokio torto mega_shok.gif
Atsakyti