QUOTE(naitas @ 2011 06 01, 08:12)
aš nepiktai, jokiu būdu.. bet na Jūs padarykit nors vieną tortą pati, ir viską pamatysit. Nes čia dabar pasakoti, kad antras ir trečias aukštai sukimba vienas su kitu vien dėl to, kad tiesiog sukimba, tai būtų labai lėkšta.
O nučiuožti.. na tai jeigu vešit dviračiu, arba paspirtuku, arba skraidykle, tai visko gali būti.. arba su mašina papulsit į avariją .. tfu 3x.
as ne is tu, kuria supykdyt lengva
Galiu tik pasijuokti pati is savo nemoksiskumo
Tai jau turbut teks daryti pirma eksperimentini torta gyvenime, nes niekad nesu darius keliu aukstu, pas mane visada vienaauksciai ir visada naminiam naudojimui, tai del tokiu dalyku galva neskaudejo. O dabar reik pacios vestuvem, todel tai savotiskas issukis man, o jokiu nemaloniu staigmenu nesinoretu, todel ir norejau profesionalu patarimu
QUOTE(Olesta @ 2011 06 01, 09:00)
apie daugiaaukščių tortų formavimą skaitykite santraukų temoje, kur pamokėlės be komentarų, daug kartų apie tai jau išdiskutuota, dėl pagfaliukų, dėl estetikos, geriaujau keli kokteiliniai šiaudeliai torte, nei viršutinis tortas apatinio dugne
Jo, papuosimu temute be komentaru isnagrineta nuo pradziu iki galo ir ne karta, viskas sukonspektuota ir issisaugota... bandymai tuoj prasides... Radau ir apie daugiaauksciu tortu formavima, bet ten juk komentuoti ir klausti negalima, todel ir atejau cia pasiklausti jusu, tikiuosi nesupyksit