Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 30, 11:18)

rivera,[/b] dailus torčiukas, tik lapeliai per stori ir dvi skylutės kaip knysliukas vietoje nosytės nesižiūri  blush2.gif

biggrin.gif, jo zinau sias klaidas, bet jau dariau ir dariau, nes lapus kociojau spaudziau ir lipdziau, kai jau vsa seima stovejo man uz nugaros susiruosusi ir laukianti kada baigsiu doh.gif . O as kaip pelene krakmoluotom rankom iki alkuniu apie torta sokineju biggrin.gif. Vaziuojant i kavine dar apsiziuret teko ar koks mases gabaliukas kur ant manes neprilipes:D.
O nosiuka tik toki tesugebejau padaryt blush2.gif

Akvilyte, peleda- griuk negyvas, nereali, super.
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 30, 08:51)
Sveikos kepejeles. Turiu jums rimta man neisprendziama klausima,tai prasau jusu pagalbos:

Dariau krema (nu tikrai labai skanus),pagal toki recepta:

500gr vysniu
30gr krakmolo
2 pak vanilino
2 valg. š. amareto
300gr mascarpones
150gr grietines
100gr grietineles
80gr cukraus

vysnias uzpilu su cukrumi ir palaikau kol nuvarves sultys.Tas sultis sumaisau su vandeniu,kad butu 250ml skyscio.krakmola sumaisau su 5 v.š. sultim,o likusias sultis,vanilina ir amareta užvirinu,supilu isleista krakmola ir ismaisau.sudedu vysnias ir palieku atvesti.mascarpone sumaisau su grietine ir sujungiu su vyšniu mase.grietinele isplaku atskirai. Va cia ir prasideda beda: kai tik sudedu i visa mase grietinele,man viska sutraulia i varske ir kremas lieka toks grudetas. Ka as darau negerai? receptas is vokiskos knygos. biskvitas-migdolinis ir tikrai laaaaaaaabai skanus tortas(nesaldus). Gal galit patarti ka daryti,kad nesutrauktu man jo?

Ačiū!

nejau nei viena nezino atsakymo? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 31, 17:41)
jaunieji pjauna viršutinį, ten nebus... jei kelių aukštų ir ne viršutinį tai vistiem ne toliau nei kitas aukštas tai pagaliukų nepasiekia  rolleyes.gif  o išsitraukia labai gražiai jie.. nieko ten nereik makaluot  rolleyes.gif

Labai faina peleda 4u.gif
O dar del pagaliuku, kai susideda visi aukstai (tarkim 3), ar reikia kazkoki smeigti viena ilga pagaliuka per visus torto aukstus sutvirtinimui bendram, per visus kartonus ir pan? Nes bandau isivaizduoti, jei sudejus taip ant pagaliuku, tai torta bus labai sunku transportuoti, ar tie aukstai nenuciuoztu?.. g.gif
Atsakyti
ikeliu viena tortuka

snikersas,slapia beze,MMG
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 06 01, 09:18)
Labai faina peleda 4u.gif
O dar del pagaliuku, kai susideda visi aukstai (tarkim 3), ar reikia kazkoki smeigti viena ilga pagaliuka per visus torto aukstus sutvirtinimui bendram, per visus kartonus ir pan? Nes bandau isivaizduoti, jei sudejus taip ant pagaliuku, tai torta bus labai sunku transportuoti, ar tie aukstai nenuciuoztu?.. g.gif

aš nepiktai, jokiu būdu.. bet na Jūs padarykit nors vieną tortą pati, ir viską pamatysit. Nes čia dabar pasakoti, kad antras ir trečias aukštai sukimba vienas su kitu vien dėl to, kad tiesiog sukimba, tai būtų labai lėkšta.
O nučiuožti.. na tai jeigu vešit dviračiu, arba paspirtuku, arba skraidykle, tai visko gali būti.. arba su mašina papulsit į avariją .. tfu 3x.
Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 01, 09:58)
ikeliu viena tortuka

snikersas,slapia beze,MMG

faina, visi vaikai paminėti, visi įvykiai vasaros..
Čia jau kelis tortus - varpelius rodė.. bet nei vienas neturėjo to apačioje "skambaliuko" ar kaip jis ten..
Atsakyti
Kažkuri mergaite buvo idejusi filmuota (youtube) medžiaga kaip tie tortai "konstruojami". Labai aiškiai. Va pažiūrejau tai kažkas viršutinėje temoje yra mirksiukas.gif
Mergaites, man reikia patarimo ax.gif Kaip geriau papuošti torta, jei reikia vėlevyčių g.gif Noriu į torta prismaigstyti pasaulio šalių vėlevėliu, bet nežinau kaip jas padaryti g.gif Pirkti mažyčių popierinių tikrai nėra verysad.gif Vakar bandžiau daryti iš masės, bet kažkaip ne labai dailios gaunasi, nes lipdyti kelias spalvas reikia, o turi būti mažytes, vietoj kotelio dėjau dantų krapštuką, na gaunasi, bet ne labai dailios, todėl ir suku galva kaip butų galima išsisukti doh.gif Gal kuri darete ir galite pasidalinti patarimais g.gif Čia nuotraukytė iš interneto, kaip aš jas (vėlevytes) įsivaizduoju ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 01, 09:15)
Kažkuri mergaite buvo idejusi filmuota (youtube) medžiaga kaip tie tortai "konstruojami". Labai aiškiai. Va pažiūrejau tai kažkas viršutinėje temoje yra  mirksiukas.gif
Mergaites, man reikia patarimo  ax.gif  Kaip geriau papuošti torta, jei reikia vėlevyčių  g.gif  Noriu į torta prismaigstyti pasaulio šalių vėlevėliu, bet nežinau kaip jas padaryti  g.gif  Pirkti mažyčių popierinių tikrai nėra  verysad.gif Vakar bandžiau daryti iš masės, bet kažkaip ne labai dailios gaunasi, nes lipdyti kelias spalvas reikia, o turi būti mažytes, vietoj kotelio dėjau dantų krapštuką, na gaunasi, bet ne labai dailios, todėl ir suku galva kaip butų galima išsisukti  doh.gif Gal kuri darete ir galite pasidalinti patarimais  g.gif  Čia  nuotraukytė iš interneto, kaip aš jas (vėlevytes) įsivaizduoju  ax.gif [url=http://%5bURL=http://keep4u.ru/full/af5810bca7a623391f9760b9bdb0077d.html]

taigi issiprintuok is interneto,galesi bet kokio dydzio kad ir 1,5cmx1,5cm
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 01, 09:12)

O nučiuožti.. na tai jeigu vešit dviračiu, arba paspirtuku, arba skraidykle, tai visko gali būti.. arba su mašina  papulsit į avariją .. tfu 3x.
[

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pabandžiau įsivaizduot,kaip veža 3 aukštų tortą paspirtuku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 06 01, 10:17)
taigi issiprintuok is interneto,galesi bet kokio dydzio kad ir 1,5cmx1,5cm

Man atrodo, kad k.lapelyte dave gerą patarimą. Nes tokios mažutės klijuotos iš masės tikrai nesižiūrės. Tarkim lietuviška vėliava tai nieko.. bet kitų šalių, kur visokios žvaigždutės, rutuliukai, vainikai..
oi kaip čia praverstų ryžinio valgomo popieriaus printeris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 01, 09:23)
Man atrodo, kad k.lapelyte dave gerą patarimą.  Nes tokios mažutės klijuotos iš masės tikrai nesižiūrės. Tarkim lietuviška vėliava tai nieko.. bet kitų šalių, kur visokios žvaigždutės, rutuliukai, vainikai..
oi kaip čia praverstų ryžinio valgomo popieriaus printeris  rolleyes.gif

jo,printeris tai butu super thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, bet tikrai, vakarykščiame bandyme, lietuvos vėliava gavosi gražiausia biggrin.gif . O kur su žvaigždutem pvz. USA, tai is mases ir nepadarysi unsure.gif
O jei ant torto bus ne valgomas produktas unsure.gif normalu g.gif
Ir kaip supratau, Jus siūlote atsiprintinti spalvotu printeriu mažas vėlevytes ir jas suklijuoti ant dantų krapštukų? bigsmile.gif
Atsakyti
akvilyte, ta pelėda tokia šilta ir miela wub.gif tikra darželio auklėtoja wub.gif

julioske,
vestuvėms skirtas tortas dailus 4u.gif o va traktorius tai man iškart susiasicuavosi su kai kuo kitu blush2.gif nežinau kas čia kaltas biggrin.gif mėnulio fazė ar šiaip kas biggrin.gif

QUOTE(Bijuna @ 2011 06 01, 09:38)

O jei ant torto bus ne valgomas produktas  unsure.gif  normalu  g.gif 
Ir kaip supratau, Jus siūlote atsiprintinti spalvotu printeriu mažas vėlevytes ir jas suklijuoti ant dantų krapštukų?  bigsmile.gif

o tai kas valgys tas vėliavėles rolleyes.gif o kaip pavyzdžiui ant torto yra dedami atlasiniai kaspinai rolleyes.gif juk nieko tokio mirksiukas.gif
Atsakyti