Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 31, 13:52)
Laba diena .

labai labai wub.gif
beja,gera ideja su butent tokiom pienem bigsmile.gif
Atsakyti
@adrij@ labai labai labai mielas... wub.gif
Atsakyti
ajajai kokia stirna wub.gif
Atsakyti
Aciu mergytes. rolleyes.gif
nu stirniukas koks fainas toks mielas wub.gif ir garfildas ir liutukas wub.gif na visi grazus!saunuoles! thumbup.gif
Atsakyti
Vinesa peleda kokia grazi nu tesiog miela ziureti bigsmile.gif
@adrija@ vajetaus kooooks mielas stirniukas wub.gif sugavok tu man tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 31, 14:52)
Pasirodo yra ir kitokių darželių ir grupių pavadinimų  bigsmile.gif .... darželis "PIENĖ " ....grupė " STIRNIUKŲ .

nu tai kur tie stirniukai lens.gif a? nematau lens.gif
che che.. jeigu tokius tortus neša į darželio pabaigos šventę, tai kokio grožio tada turi būti vestuviniai tortai unsure.gif

Pelėdą mačiau labai gražią, ir Garfield'ą ir Liūtuką wub.gif
Atsakyti
ka radau bigsmile.gif jus gal pataisykit gal ne i ta temute imetu ax.gif bet akis yra kur paganyti smile.gif http://regina16112.b...-post_5508.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 31 gegužės 2011 - 14:12
QUOTE(vinesa @ 2011 05 31, 15:11)
ka radau  bigsmile.gif jus gal pataisykit gal ne i ta temute imetu  ax.gif bet akis yra kur paganyti smile.gif http://regina16112.b...-post_5508.html

nesuprantu kaip taip išeina doh.gif tortas vos vos nutepliotas sviestiniu kremu, o atrodo be celiulito unsure.gif kodėl man taip neišeina mad.gif
Atsakyti
pelėda ir stirniukas pasakiški. labai visų gražs tortai smile.gif nu bet didumai tų tortų smile.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau apie tuos tortus, ziurejau ziurejau ir niekaip nesupratau, gal kas man paaiskins blush2.gif
Kai daromi keliu aukstu tortai, jie susmaigstomi pagaliukais ar siaudeliais, paskui jie graziai paslepiami, ju niekur nesimato. Tai man pasakykit, kaip valgyt tokius tortus butu etiskiausia? Ar reikia kiekviena auksta nuimti ir pries pjaustant bandyt surast tuos pagaliukus ir istraukt? bet tada torto grozis nebebus toks ir nelabai turbut vaizdelis butu makaluotis po torta ieskant ju g.gif ? Kazkaip bandau isivaizduot veztuvini torta, kai jaunieji ji prapjauna.. o ten pagaliukai... g.gif
Atsakyti
Man tai normaliai atrodo smile.gif Tiesiog gal būt informuoji užsakova, kad yra pagaliukai aš šiaudukai susmeigti, nes tai yra torto konstukcijos dalis smile.gif ir vsio g.gif Man daug baisiau, kai figūrėles tarpusavi ( pvz. meškučio galva ar pns.) su dantų krapštuku sujungia, man čia pavojinga atrodo blink.gif Bet gal ir tai galima informuoti g.gif
Atsakyti
as tai po kiekvienu aukstu iskerpu is kartono padekliukus aptraukiu maist.plevele ,dedu keturis storesnius pagaliukus.aisku informuoju visados,net jei i torto sudeti ieina medus,riesutai,nes buna alergisku zmoniu.o pjaustyt geriausia nuo virsutinio auksto.
Atsakyti