Sveikos kepėjos. vis dar bręstu dengti tortus saldainių mase, atradau receptėli viršutinėje temoje 5 psl.
"GAMINAM SALDAINIŲ MASĖ PAPUOŠIMAMS IR TORTO DENGIMUI
Paemiau 40 vnt. baltų saldainių, kaž kur apie 260 gr. ir dar nupjoviau nuo spalvotų baltą spalvą. Bendrai būtų apie 45 normalaus dydžio saldainius. Įpyliau 2 v. š. vandens ir 1 v.š. kokoso sirupo ir 1 a. š. citrinos milteliu (karštoje masėje ištirps). Sviesto nedėjau. Ir dedu i mokrobanginę krosnelę 2 min."
tai va norėjau paklausti kuo galima pakeisti kokoso sirupą ir citrinos miltelius, nes tortus darau tik sau, tad visokių pribumbasu neturiu. Ir apskritai, ar tą masę sudėtinga padaryti, gal man pradedančiajai neverta prasidėti?
aciū už pagalba
juraBa, aš taip pat prie pradedančiųjų, tai tik šita mase man ir išeina Nei pastilažas neišeina normaliai, nei MMG O su saldainukais Beda mano ta, kad dar nei vienas mano užsakovas nenorėjo viso torto su dengimo mase (jokia), gal todėl aš ir nelabai mokausi kitas (nors bandžiau ). Laukia krikštynoms didelis tortas, mases nenori , net nežinau kaip čia gražiai reiks papuošti Net vaikai pastebejo, kad mano tortai puošiami "vis taip pat" t.y su šlapia beze ir , geriausiu atveju, viršus su saldainiu mase, bet ką gi darysi, kai užsakovai nenori kitaip
Papildyta:
UAuuu kokia pelėda
Papildyta:
QUOTE(vinesa @ 2011 05 31, 10:22)
Sveikutes.Atnesu vakaryksti darba,sunaus darzelio isleistuvems daryta.
snikersas,MMG,aisingas.7kg.
snikersas,MMG,aisingas.7kg.
UAuuu kokia pelėda
Vinesaaaaaa,aš be žodžių, fantastiška ir gražiausia pasaulyje pelėda, nerealiai graži
peleda-10balu
Bijuna, tai mase darot su kokosu sirupu ir citrinos milteliais, ar kaip kitaip, nes net nzn kas tai yra ?
mergytės, saldainių masei užtenka vandens ir citrinos sulčių ir kam Jūs tokią brangenybę apskritai gaminat, juk savikaina vos ne 20 lt gaunasi, ar pasiutot neatsimenu, kada tokią prabangą dariau
oho kokio grožio pelėda
QUOTE(Olesta @ 2011 05 31, 11:27)
mergytės, saldainių masei užtenka vandens ir citrinos sulčių ir kam Jūs tokią brangenybę apskritai gaminat, juk savikaina vos ne 20 lt gaunasi, ar pasiutot neatsimenu, kada tokią prabangą dariau
Asmeniškai aš darau todėl, kad kita man neišeina O kad ji brangi, tai aš sutinku
Na gal kai klientas koks užsimanys dengto torto tada aš tas mases labiau issibandysiu, o gal ta Minordijos (ar kaip ten ji ) nusipirksiu
juraBa, o i saldainiu mase dedu kokoso sirupa, nes jo turiu, bet tikrai nebūtina
peledžiukas superinis
Peledziukas.... suuuuuuuuuuper!
Laba diena .
Pelėda ...... trūksta žodžių .
Katinukas irgi gražuolis .
--------------------------------------------------------------------------
Pasirodo yra ir kitokių darželių ir grupių pavadinimų .... darželis "PIENĖ " ....grupė " STIRNIUKŲ .
Niekaip nesumasčiau , kaip tas pienes padaryti , tai yra , kas yra
Morengas , medaus , margarita , pastilažas .
Pelėda ...... trūksta žodžių .
Katinukas irgi gražuolis .
--------------------------------------------------------------------------
Pasirodo yra ir kitokių darželių ir grupių pavadinimų .... darželis "PIENĖ " ....grupė " STIRNIUKŲ .
Niekaip nesumasčiau , kaip tas pienes padaryti , tai yra , kas yra
Morengas , medaus , margarita , pastilažas .