Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

Sveikos kepėjos. vis dar bręstu dengti tortus saldainių mase, atradau receptėli viršutinėje temoje 5 psl.

"GAMINAM SALDAINIŲ MASĖ PAPUOŠIMAMS IR TORTO DENGIMUI

Paemiau 40 vnt. baltų saldainių, kaž kur apie 260 gr. ir dar nupjoviau nuo spalvotų baltą spalvą. Bendrai būtų apie 45 normalaus dydžio saldainius. Įpyliau 2 v. š. vandens ir 1 v.š. kokoso sirupo ir 1 a. š. citrinos milteliu (karštoje masėje ištirps). Sviesto nedėjau. Ir dedu i mokrobanginę krosnelę 2 min."

tai va norėjau paklausti kuo galima pakeisti kokoso sirupą ir citrinos miltelius, nes tortus darau tik sau, tad visokių pribumbasu neturiu. Ir apskritai, ar tą masę sudėtinga padaryti, gal man pradedančiajai neverta prasidėti?

aciū už pagalba
Atsakyti
Sveikutes.Atnesu vakaryksti darba,sunaus darzelio isleistuvems daryta.
snikersas,MMG,aisingas.7kg.
user posted image
Atsakyti
juraBa, aš taip pat prie pradedančiųjų, tai tik šita mase man ir išeina unsure.gif Nei pastilažas neišeina normaliai, nei MMG doh.gif O su saldainukais thumbup.gif Beda mano ta, kad dar nei vienas mano užsakovas nenorėjo viso torto su dengimo mase (jokia), gal todėl aš ir nelabai mokausi kitas (nors bandžiau mirksiukas.gif ). Laukia krikštynoms didelis tortas, mases nenori schmoll.gif , net nežinau kaip čia gražiai reiks papuošti unsure.gif Net vaikai pastebejo, kad mano tortai puošiami "vis taip pat" t.y su šlapia beze ir , geriausiu atveju, viršus su saldainiu mase, bet ką gi darysi, kai užsakovai nenori kitaip verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vinesa @ 2011 05 31, 10:22)
Sveikutes.Atnesu vakaryksti darba,sunaus darzelio isleistuvems daryta.
snikersas,MMG,aisingas.7kg.

UAuuu kokia pelėda thumbup.gif
Atsakyti
Vinesaaaaaa,aš be žodžių, fantastiška ir gražiausia pasaulyje pelėda, nerealiai graži thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
peleda-10balu thumbup.gif
Atsakyti
Bijuna, tai mase darot su kokosu sirupu ir citrinos milteliais, ar kaip kitaip, nes net nzn kas tai yra blush2.gif ?
Atsakyti
mergytės, saldainių masei užtenka vandens ir citrinos sulčių ir kam Jūs tokią brangenybę apskritai gaminat, juk savikaina vos ne 20 lt gaunasi, ar pasiutot bigsmile.gif neatsimenu, kada tokią prabangą dariau blush2.gif
Atsakyti
oho kokio grožio pelėda 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 31, 11:27)
mergytės, saldainių masei užtenka vandens ir citrinos sulčių ir kam Jūs tokią brangenybę apskritai gaminat, juk savikaina vos ne 20 lt gaunasi, ar pasiutot  bigsmile.gif neatsimenu, kada tokią prabangą dariau  blush2.gif

Asmeniškai aš darau todėl, kad kita man neišeina unsure.gif O kad ji brangi, tai aš sutinku rolleyes.gif
Na gal kai klientas koks užsimanys dengto torto tada aš tas mases labiau issibandysiu, o gal ta Minordijos (ar kaip ten ji biggrin.gif ) nusipirksiu g.gif
juraBa, o i saldainiu mase dedu kokoso sirupa, nes jo turiu, bet tikrai nebūtina mirksiukas.gif
Atsakyti
peledžiukas superinis wub.gif
Atsakyti
Peledziukas.... wub.gif suuuuuuuuuuper!
Atsakyti
Laba diena .

Pelėda ...... trūksta žodžių wub.gif wub.gif wub.gif .

Katinukas irgi gražuolis thumbup.gif .

--------------------------------------------------------------------------

Pasirodo yra ir kitokių darželių ir grupių pavadinimų bigsmile.gif .... darželis "PIENĖ " ....grupė " STIRNIUKŲ .

Niekaip nesumasčiau , kaip tas pienes padaryti , tai yra , kas yra blush2.gif

Morengas , medaus , margarita , pastilažas .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 31 gegužės 2011 - 12:53