Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

Na kur detales sujungtos visada gi matosi, arba yra maskuojama kazkaip, na nezinau, cia gal is profesionaliu kepejeliu ka patars
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 05 30, 17:01)
Na kur detales sujungtos visada gi matosi, arba yra maskuojama kazkaip, na nezinau, cia gal is profesionaliu kepejeliu ka patars

aš kad ir kaip bepadaryčiau pastiliažą lipdymui man visad matosi "įtrūkimai" ne jungiant detales vieną prie kitos, o tiesiog bandant vieną detalę padaryti tam tikros formos... na pvz kokio nors meškino galvą darant darai darai apskritimą, o kaip matosi koks įtrūkimas taip matosi doh.gif o va kai įminkiau marcipano tokių dalykų ženkliai sumažėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 30, 17:09)
aš kad ir kaip bepadaryčiau pastiliažą lipdymui man visad matosi "įtrūkimai" ne jungiant detales vieną prie kitos, o tiesiog bandant vieną detalę padaryti tam tikros formos... na pvz kokio nors meškino galvą darant darai darai apskritimą, o kaip matosi koks įtrūkimas taip matosi  doh.gif  o va kai įminkiau marcipano tokių dalykų ženkliai sumažėjo  thumbup.gif

o jei po viena lasa vandenuko palasinti ir paminkyti?
Man mase labai reaguoja i vandeni, todel lasinu tiesiog lasiukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 30, 08:14)
Wingaile, jaučiu kaimus būsiu sumaišius, pas mane biškiuką daugiau namų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as is utenos lotuliukas.gif na daugiau namu nei 3 , pamazinau truputuka lotuliukas.gif

@adrij@ g.gif kam jums tortai kept schmoll.gif , batuku parduotuve atidarykit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 05 30, 14:50)
Nakvisa,ar tortuka aptepiai pries puosiant sviestiniu kremu?

aha...ir virsu ir sonus.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 05 30, 17:57)
Kad labai jau atidziai tipdziau zelatina, tikrai nebuvo ne grudelio like neistirpinto  g.gif  Mase elastinga, kociojasi super, o vat imu gabaliuka daryti figurelei ir matosi kurioj vietoj susijunge  g.gif  Na, parsiveziau marcipano, bandysiu iminkyti..

reikia pamaišyti NAMŲ darbo pastilažą su bet kokia pirktine mase - marcipanu, ar fondant, roll out icing. Nes fabrikiniai dalykai yra taip super iškedenti, išpurenti, pridėti drėkinančių medžiagų, kad sumaišius juos su naminiu pastilažu, jie atgaivina tą pastilažą. Dėkit per pusę su pastilažu, ar šiek tiek mažiau. Nėra taisyklės - darykit, stebėkit kaip geriau. Neprimaišykit didelio gabalo. Mažus bandymus pasidarykit.

Tačiau marcipanas marcipanui nelygu. Marcipanas yra bent dviejų rūšių - įdarui (šis VISAI netinka lipdymui) ir lipdymui (o gal dar yra ir dengimui).
Atsakyti
Kažin ar yra Kaune darželių , ar grupių kitais pavadinimais apart meškiukai , aš jau kaip konvejeris karsta.gif ....nė nejaučiu kaip juos darau , na būtų kokie pelėdžiukai , varliukai , peliukai , ežiukai verysad.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 30, 19:21)

nerealiai!tiek figureles,tiek spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 05 30, 18:06)
reikia pamaišyti NAMŲ darbo pastilažą su bet kokia pirktine mase - marcipanu, ar fondant, roll out icing. Nes fabrikiniai dalykai yra taip super iškedenti, išpurenti,  pridėti drėkinančių medžiagų, kad sumaišius juos su naminiu pastilažu, jie atgaivina tą pastilažą. Dėkit per pusę su pastilažu, ar šiek tiek mažiau. Nėra taisyklės - darykit, stebėkit kaip geriau. Neprimaišykit didelio gabalo. Mažus bandymus pasidarykit.

Tačiau marcipanas marcipanui nelygu. Marcipanas yra bent dviejų rūšių - įdarui (šis VISAI netinka lipdymui) ir lipdymui (o gal dar yra ir dengimui).

Dekui, taip ir padariau kaip monikute patare, pamaisiau su marcipanu. Pirkau Tesco for cake decoration, rezultatas zymiai geresnis, bet turbut veliau vis gi nusikrakmolinu hihihi.gif pakocioju, pakocioju vis ant krakmolo ir mase tampa jau ne tokia elastinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 30, 14:29)
, bet pavyzdžiui aš tai nenorėčiau tokio juodo torto valgyt 

įsitikinimas irnesakyk.gif kelis kartus labai skaniai valgiau tongue.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 30, 19:21)
Kažin ar yra Kaune darželių , ar grupių kitais pavadinimais apart meškiukai , aš jau kaip konvejeris karsta.gif ....nė nejaučiu kaip juos darau , na būtų kokie pelėdžiukai , varliukai , peliukai  , ežiukai verysad.gif .

yra yra tongue.gif lipdau sūnui pelėdą rolleyes.gif
Atsakyti
na va, pagaliau ir aš galiu parodyt tortą, dėl kurio ne klaikiai gėda blush2.gif
Pastiliažas, aisingas, varpelis iš tinginio masės... vyšninis karamelinis
user posted image

Tik va turiu klausimą - su pastiliažu susikalbėt šiandien niekaip.... sudėjau vos ne du maišelius pudros (po 400g), ir atminkiau, bet skydo kaip voratinklis, užtai apdengimas - brokuotas baisiau nei kada nors... teko slėpt broką... doh.gif
Atsakyti
Eik sau merginos,tik neuzeik ketverta dieneliu,tai tiek grozybiu prikuriat doh.gif kad i kai kuriuos net silpna darosi ziurint.........
atnesu ir as viena,dariau savo maziuliui 3metuku proga,turejo but Garfeldas,et...nelabai gavosi,nes truko laiko,darymui,yra sakoma,kad batsiuvys visada be batu...
user posted image
user posted image
Atsakyti