Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 30, 12:37)
@adrij@, norėjau paklausti kur galima būtų pamatyti sportbatukų darymo schemutę  bigsmile.gif  nerealus tie maži batukai  wub.gif  or dar norėjau pasiteirauti kur galima gauti šių ukrainietiškų dažų, nes jie masėms dayti superiniai, bet jau baigėsi man  verysad.gif

Ukrainoje mieloji , man iš ten atveža , o ir pati pirkausi kai buvau .

eda.dita... uh vyriokas bigsmile.gif thumbup.gif .

pasta222 ...lelijos huh.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes, pradejau gamintis Asseni pastilaza figurelems puse normos, tai man jis labai sausas gavosi, ipyliau siek tiek vandenuko ir ikisau i mikuske, tai gavau skystala verysad.gif Kaip dar galiu gelbeti sita reikala? Cukraus pudra ar visko po truputi dadeti?
Atsakyti
@adrij@ į Ukrainą nuvažiuoti neteks tikrai unsure.gif reiškiasi liksiu be dažų verysad.gif

QUOTE(Perrin @ 2011 05 30, 13:58)
Sveikos auksarankes, pradejau gamintis Asseni pastilaza figurelems puse normos, tai man jis labai sausas gavosi, ipyliau siek tiek vandenuko ir ikisau i mikuske, tai gavau skystala  verysad.gif  Kaip dar galiu gelbeti sita reikala? Cukraus pudra ar visko po truputi dadeti?

vandens nereikėjo turbūt pilti g.gif šiaip įkiši į mikrobangę keliom sekundėm ir masė atsigauna bent kiek smile.gif o dabar ką daryt tai net nežinau unsure.gif

pasta222,
kokiso pėlytės fainos thumbup.gif

eda.dita
iš tavo pusės viskas padaryti normaliai, bet pavyzdžiui aš tai nenorėčiau tokio juodo torto valgyt blush2.gif kažkaip neapetitnai visia atrodo blush2.gif ir žinau, kad čia taip žmonės norėjo, kad tu čia pati taip nesugalvojai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 30, 13:29)

vandens nereikėjo turbūt pilti  g.gif  šiaip įkiši į mikrobangę keliom sekundėm ir masė atsigauna bent kiek  smile.gif o dabar ką daryt tai net nežinau  unsure.gif

pasidariau nauja, gavosi elastinga, tik norint daryti figurele neina jos padaryti lygios, neissiminko gerai siules, visgi kazko truksta. Patarkit, prasau, jau bijau pati ka ir bedaryti ax.gif
Atsakyti
sveikutes....
o as apturejau tikra geda si savaitgali... verysad.gif puosiau torta pirktiniu icingu ir man viskas pavandenijo.... verysad.gif tortas salpias tiesiog buvo.... verysad.gif kazin ka netaip padariau...?gal per plonai iskociota buvo.... unsure.gif arteja dar MB ir mano maziukes gimtadieniai uz 2 sav.turiu puosimu ydeju,bet jau bijau ka ir dayti,nenoriu vaikam sventes gadinti,jiem gi tortas pagrindine gimtadienio dalis.... wub.gif verysad.gif patarkit prsau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 05 30, 15:12)
pasidariau nauja, gavosi elastinga, tik norint daryti figurele neina jos padaryti lygios, neissiminko gerai siules, visgi kazko truksta. Patarkit, prasau, jau bijau pati ka ir bedaryti  ax.gif

reikia įmaišyti marcipano 4u.gif dabar jau ir aš žinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 30, 14:50)
reikia įmaišyti marcipano  4u.gif  dabar jau ir aš žinau  biggrin.gif

Na, ka, vel lekiu i parduotuve doh.gif
O mazdaug kokiu santykiu?
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 05 30, 16:30)
Na, ka, vel lekiu i parduotuve  doh.gif
O mazdaug kokiu santykiu?

aš po truputį įsiminkau į mažą gabaliuką ir žiūriu ar gerai ar ne, tai nežinau kokiu santykiu ax.gif nededu visko į didelį masės gabalą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 30, 13:29)
bet pavyzdžiui aš tai nenorėčiau tokio juodo torto valgyt  blush2.gif  kažkaip neapetitnai visia atrodo  blush2.gif  ir žinau, kad čia taip žmonės norėjo, kad tu čia pati taip nesugalvojai  ax.gif

Is tiesu tai as pati nevalgau tos mases, esu ir anksciau darius pora juodu tortu - vienas buvo masinos ratas, o kitas - striptizo sokeja. Bet siuo atveju visa torto isvaizda diktavo uzsakovas, jis net foto atsiunte, kaip turi atrodyti stangos svarmenys (diskai) ir dar pabreze, kad juodi. Kazkada cia perskaiciau kazkurios kepejeles mintis, kad neretai uzsakovai kai pasako ko jie nori, tu suvoki, kad nieko gero nebus - darbo daug, o naudos - 0, bet nieko negali pakeisti, nes jie to nori. Tuomet darai ir viskas smile.gif
Dabar dar viena problemele gresia - viena mamyte nori uzsakyti dukrytei marbe su ryskiai raudona suknele, bet suknele, kad butu ne is mases, o kremine. Na man asmeniskai dar niekad nepavyko nudazyti kremo ryskiai raudona spalva. Tai as jai pasiuliau rinktis, arba suknele rozine, arba mase puosta raudona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 05 30, 12:12)
pasidariau nauja, gavosi elastinga, tik norint daryti figurele neina jos padaryti lygios, neissiminko gerai siules, visgi kazko truksta. Patarkit, prasau, jau bijau pati ka ir bedaryti  ax.gif

tai siules lieka kogero del negerai istirpinto zalatino, o marcipana jai si mase gerai padaryta visiskai nereikia maisyti.Na nebent jai gelbet ta padarytaja, bet kazi ar marzipanas islygins mase.

Nakvisa,ar tortuka aptepiai pries puosiant sviestiniu kremu?

Na kepejeles jus tokios saunuoles, tortu grazumas nerealus thumbup.gif nebekomentuoju kas kart atskirai , kiekvienos, nes neturiu ka blogo pasakyt lotuliukas.gif visu tikrai labai grazus, labai mieli wub.gif stebiu ir mokausi.
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 05 30, 16:46)
Is tiesu tai as pati nevalgau tos mases, esu ir anksciau darius pora juodu tortu - vienas buvo masinos ratas, o kitas - striptizo sokeja. Bet siuo atveju visa torto isvaizda diktavo uzsakovas, jis net foto atsiunte, kaip turi atrodyti stangos svarmenys (diskai) ir dar pabreze, kad juodi. Kazkada cia perskaiciau kazkurios kepejeles mintis, kad neretai uzsakovai kai pasako ko jie nori, tu suvoki, kad nieko gero nebus - darbo daug, o naudos - 0, bet nieko negali pakeisti, nes jie to nori. Tuomet darai ir viskas smile.gif
Dabar dar viena problemele gresia - viena mamyte nori uzsakyti dukrytei marbe su ryskiai raudona suknele, bet suknele, kad butu ne is mases, o kremine. Na man asmeniskai dar niekad nepavyko nudazyti kremo ryskiai raudona spalva. Tai as jai pasiuliau rinktis, arba suknele rozine, arba mase puosta raudona smile.gif

va tokiais atvejais nepavydžiu vargšėms kepejėlėms, kai turi laužyt galvas kaip čia įgyvendinti užsakovo idėjas ar atkalbinėti nuo kažko blush2.gif kol kas džiaugiuosi, kad galiu kepti tik savo malonumui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 05 30, 15:50)
tai siules lieka kogero del negerai istirpinto zalatino, o marcipana jai si mase gerai padaryta visiskai nereikia maisyti.Na nebent jai gelbet ta padarytaja, bet kazi ar marzipanas islygins mase.

Kad labai jau atidziai tipdziau zelatina, tikrai nebuvo ne grudelio like neistirpinto g.gif Mase elastinga, kociojasi super, o vat imu gabaliuka daryti figurelei ir matosi kurioj vietoj susijunge g.gif Na, parsiveziau marcipano, bandysiu iminkyti..
Atsakyti