Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

mallena, dukriukas tikrai gali pasipuikuoti tokia šaunia mamyte, kuri kepa nuostabius tortus 4u.gif

zuliaska,
fortepijonas tai wow....

QUOTE(munca @ 2011 05 26, 22:58)
Sveikutės, žiūriu į jūsų grožybes ir negaliu atsigrožėti,man dar labai toli iki jūsų šedevrų. Taigi šiandiena išdrįsau ir aš pasirodyti su savo tortu,nors tarp jūsų grožybių manasis ir prapuls,bet ...

nu jau tas kuklumas biggrin.gif labai dailus tortas, tik kitą kartą fotografuokit iš viršaus mirksiukas.gif

QUOTE(p Raganyte @ 2011 05 27, 09:27)
Mamyciukes, prisiziurejau visokiu grozybiu is marshmalow ir is icingo... Noriu megint patidaryt, tik kuom priklijuojamos smulkesnes detalytes??? Kazkokiu permatomu ,,klijuku". Gal ji galima paciai pasidaryti, o gal pirkti yra (kaip vadinasi angliskai?)?

merginos ar nereiktų įkelti į pirmą papuošimų temą detalių ir kitų figūrėlių klijavimo būdų? Nes žiūriu dažnokai šis klausimas kartojasi

@adrij@, kirkštynų tortukas su beze nuostabus wub.gif

rivera,
dailus torčiukas, tik lapeliai per stori ir dvi skylutės kaip knysliukas vietoje nosytės nesižiūri blush2.gif

VitMetil,
šauniai pasidarbavai, nors ir darbas su šiokiais tokiais trukdžiais buvo biggrin.gif

nneringa,
labai šauni idėja thumbup.gif aš tik būčiau dėjusi kortelę su urašu apie darželį ant padėklo, o ne ant torto ax.gif man kompoziciškai tai atrodytų geriau 4u.gif

eda.dita,
fantastiškas maišas su priedais wub.gif o jau maišo tekstūra bigsmile.gif

pasta222, swoon.gif

Olesta,2
eina peklon koks laivas wub.gif

Noiraite,
labai labai patinka wub.gif

Migle79, nerealiai kruopštu 4u.gif

Dianocka,
puikūs nepriekaištingi darbai wub.gif
Atsakyti
Laba diena .

O grožiai tortų ....o grožiai karsta.gif ..... visų merginų , be išimčių thumbup.gif .... bet Dianočkos , ir Migles ..... wub.gif wub.gif wub.gif

---------------------------------------------------------------------------------

Šiandienos darbelis , gal nepasimes tarp tokių grožių , kokius mačiau .

Tortas Margarita , pastilažas .

user posted image
Atsakyti
Aciu, mergaites uz maiselio ivertinima, si savaitgali vel toki pat darysiu, nes viena drauge pamaciusi uzsiprase smile.gif
Truputi apie jusu tortus, kurie uzkliuvo uz mano akies ir paverge mano sirdi smile.gif

Be abejones, kai be mano istikimos meiles @adrij@'s tortams - tobula nepriekaistinga, skoninga, fantastiska, isbaigta, profesionalu ir t.t. Kempiniukas su skirtingomis kojinemis thumbup.gif super, bet tas kitas su gyvuneliais ir tulpemis, tai mane nokautavo wub.gif

Novaite's sokoladine dezute pilna roziu - nesu pirma, kuri pasakys - NEREALU! Tas sokolado spindesys uzburiantis. Labai turtingai atrodo tortas. As niekada dar nedariau sokoladiniu roziu - vis nesiryztu smile.gif

Migle79 - dar viena is mano favoriciu kepejeliu saraso wub.gif Tortas Meskiuko sapnas - tobulybe - spalvu gama, ispildymas, ypac tas toks minimalistinis papuosimas priduoda tokio lengvumo, tikrai kaip sapne. 12 balu is 10 bigsmile.gif

Dianocka cia tai jau pasidarbuota blink.gif Sitiek tortu - visi skirtingi ir visi nerealiai grazus. Ypatingai mane zavi spalvos ir idejos bei profesionalu atlikimas. Formule 1 - nuostabiai kruopsciai padarytas tortukas, bet ta balerina su angeliukais wub.gif

na ir pagaliau pasta222 su savo nerealiom, savotiskom spalvom, issikirianciom ja is visu kitu tortu gamintoju. Svalvos artimos gamtos naturalioms spalvoms, gal todel ir atrodo keistai, nes priprate ant tortu matyti nerealiai ryskias spalvas. O cia tokios svelniai naturalios. Orchidejos atrodo labai naturaliai. Zodziu - super thumbup.gif

Tai visi sie tortukai ikelti i mano PC, gal kada ir as isdrysiu panaudoti viena ar kita jusu idejas savo tortukams smile.gif Aciu visoms, kad esate ir dalinates wub.gif
Papildyta:
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 30, 11:30)

Šiandienos darbelis , gal nepasimes tarp tokių grožių , kokius mačiau .

Tiesiog nera zodziu 4u.gif Arteja mano drauges gimtadienis, ji tiesiog dievina tigrus, tai kai pamaciau si torta, iskart prisiminiau ja... nors jau buvau nuplanavus jai padaryti popierini torta biggrin.gif , jauciu teks keisti ideja... ir surizikuoti nulipdyti tigriuka - nu jau toks mielas wub.gif
Atsakyti
o,šlepečių era prasidėjo bigsmile.gif gražu,tik jos man truputį į priešingas puses žiūri ax.gif
tiesa,norejau paklausti @drijos,rozine spalva kokiais dazais darote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 30 gegužės 2011 - 11:59
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 30, 11:58)
o,šlepečių era prasidėjo  bigsmile.gif  gražu,tik jos man truputį į priešingas puses žiūri  ax.gif
tiesa,norejau paklausti @drijos,rozine spalva kokiais dazais darote?

Šlepetės neišgaubtos nei į vieną puse , abi identiškos , o kad priekis praskėstas , o kulnai suglausti , man atrodo mato visos .

Šitais avietiniais .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 30, 13:12)
o kulnai suglausti , man atrodo mato visos .

nu as cia nesikabineju,jei ka ax.gif tiesiog man taip susirode,kad kaire slepete siek tiek isgaubta ir ''ziuri'' ne i ta puse .bet jei sakai,kad taip nera,vadinasi taip nera smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
@adrij@, norėjau paklausti kur galima būtų pamatyti sportbatukų darymo schemutę bigsmile.gif nerealus tie maži batukai wub.gif or dar norėjau pasiteirauti kur galima gauti šių ukrainietiškų dažų, nes jie masėms dayti superiniai, bet jau baigėsi man verysad.gif
Atsakyti
Atnesu savo vargo vakariene. Kartais isties rezultatas nevertas idetu pastangu. Kainavo daug nervu ta zmogena padaryti, nes nuolat smuko kelnes, ranku pakeles nenorejo laikyti. Kartais pagalvoju, kad be reikalo apsiimu daryti tokius tortus, kur uzsakovas padiktuoja ideja, nuo A iki Z - su visom spalvu gamom, uzrasais ir t.t., nelieka vietos fantazijai. Tai va - atletas iskeles stanga ant stangos svarmenu torto. Tortas 5kg. Kriausinis karamelinis, juodasis miskas, persikinis pauksciu pienas. Puosta pirktine mase, zmogenas is pirktines mases, maisytos su pastiliazu. Rankos ir galva is marcipanines mases.

user posted image
Atsakyti
eda.dita,nerealiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
ačiu mergaites, jei taip patiko imesiu dar kelis

medutis karamelinis, mmg
user posted image
medutis su vaisiai, mmg, masyte
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 05 30, 13:45)

prie tavo geliu tai mes jau pripratom-grazu,bet pelytes kokios fainos!ypac ta gulinti gerule biggrin.gif
Atsakyti