zuliaska, fortepijonas tai wow....
QUOTE(munca @ 2011 05 26, 22:58)
Sveikutės, žiūriu į jūsų grožybes ir negaliu atsigrožėti,man dar labai toli iki jūsų šedevrų. Taigi šiandiena išdrįsau ir aš pasirodyti su savo tortu,nors tarp jūsų grožybių manasis ir prapuls,bet ...
nu jau tas kuklumas labai dailus tortas, tik kitą kartą fotografuokit iš viršaus
QUOTE(p Raganyte @ 2011 05 27, 09:27)
Mamyciukes, prisiziurejau visokiu grozybiu is marshmalow ir is icingo... Noriu megint patidaryt, tik kuom priklijuojamos smulkesnes detalytes??? Kazkokiu permatomu ,,klijuku". Gal ji galima paciai pasidaryti, o gal pirkti yra (kaip vadinasi angliskai?)?
merginos ar nereiktų įkelti į pirmą papuošimų temą detalių ir kitų figūrėlių klijavimo būdų? Nes žiūriu dažnokai šis klausimas kartojasi
@adrij@, kirkštynų tortukas su beze nuostabus
rivera, dailus torčiukas, tik lapeliai per stori ir dvi skylutės kaip knysliukas vietoje nosytės nesižiūri
VitMetil, šauniai pasidarbavai, nors ir darbas su šiokiais tokiais trukdžiais buvo
nneringa, labai šauni idėja aš tik būčiau dėjusi kortelę su urašu apie darželį ant padėklo, o ne ant torto man kompoziciškai tai atrodytų geriau
eda.dita, fantastiškas maišas su priedais o jau maišo tekstūra
pasta222,
Olesta,2 eina peklon koks laivas
Noiraite, labai labai patinka
Migle79, nerealiai kruopštu
Dianocka, puikūs nepriekaištingi darbai