Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

QUOTE(Džigė @ 2011 05 29, 07:35)
Vau  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nerealus bigsmile.gif  o ka reik deti i sokolada kad jis taip blizgetu ir nepasidarytu matinis g.gif  bigsmile.gif

aciu 4u.gif

o blizga,kad pateptas kakavos sviestu,tik labai nedaug nes tada jau nuteka ax.gif
Atsakyti
Noiraite .... huh.gif huh.gif huh.gif wub.gif wub.gif ....nuostabus ....
Atsakyti
Noraite,super!
@drijos kaip visada-grazu
lapelytes tas indeniskas grazus,kazkas naujo,o va barbes suknele man nepatiko,nelabai tvarkinga ax.gif
Atsakyti
eda.dita, gražus maišelis smile.gif

Olesta, nuostabūs tortukai! Vestuvinis laivas - superinis thumbup.gif

@adrij@, jūsų tortukai, kaip visuomet, be priekaištų wub.gif Tortas su kedukais labai stilingas, kedukai tikroviški thumbup.gif Gražus, spalvingas tortukas su Pet Shop žaisliukais wub.gif Gera idėja Kempinuko su spalvotomis kojinaitėmis 4u.gif

ausriniuks, mielas tortukas 4u.gif Tik meškiukams reikėjo padaryti didesnes ausytes mirksiukas.gif

k.lapelyte, man pasirodė, kad Barbi suknelė per trumpa. Ar norėjai pavaizduoti, kad ji sėdi žolytėje? Mano manymu, būtų gražiau, jei gėlytėms padarytum viduriukus mirksiukas.gif
Gera indėniško torto idėja, gal tik aš pridėčiau žmogeliuko galvą, iškišusią iš jurtos.

Noiraite, stilingas tortukas. O kas yra "šokoladinis plastic"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 29 gegužės 2011 - 17:52
ačiū Migle79 4u.gif

Lapelyte 4u.gif sijonas atrodytų puresnis, jei kiekvieną skrituliuką paraitytum dantų krapštuku, dabar jis kaip blynukų rinkinys, pabandyk ir kitokių dizainų suknutes, nėra taip sudėtinga ir manau Tu tai tikrai sugebėtum padaryti 4u.gif

Noiraite, be žodžių, komplimentai wub.gif
Atsakyti
Dengdama ir puošdama žvaigždutėmis šį tortą, žiūrėjau į @adrijos tortą, nes pati nesugalvojau, kaip užpildyti plotą. Ačiū labai už idėją 4u.gif

"Meškiuko sapnas":
user posted image
Viduje - šokoladinis su vyšniomis, papuošimai - pastilažas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 29 gegužės 2011 - 18:28
Labas mergaites Idedu savo bandomaji tortuka po savaites darysiu dideli torta padekliukai ne kokie nes cia greitai padariau smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2011 05 29, 15:42)
biggrin.gif aciu o kiek ta mase kainuoja gal zinote?  blush2.gif

labutis,kiek aš žinau tai už 1kg mases 10litu,o iš kokio esate miesto paimčiau pusę masytės aš smile.gif
Atsakyti
[quote=RIMVILMA,2011 05 29, 21:20]
Labas mergaites Idedu savo bandomaji tortuka po savaites darysiu dideli torta padekliukai ne kokie nes cia greitai padariau smile.gif

labai grazus ir dailus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wis @ 2011 05 29, 21:01)
labutis,kiek aš žinau tai už 1kg mases 10litu,o iš kokio esate miesto paimčiau pusę masytės aš  smile.gif

Kauno raj arba centras biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles,

kaip visada nuostabius darbelius cia rodote:)

Olesta - ideja laivo superine, labai puikus trociukas thumbup.gif
Migle 79 - kaip visada be priekaistu, subtilu, skoninga smile.gif
@adrij@ - tiek daug tortuku pridejote, kad negaliu ne vieno isskirti, jie kaip visada tobuli thumbup.gif
eda.dita - maisiukas labai tvarkingas smile.gif
noraite - labai grazu smile.gif
visu kitu merginu saunus darbai, po balioneli 4u.gif

mano keli torciukai:

Snickersas, MMG....

user posted image

juodasis miskas ir MMG...

user posted image

Snickersas ir MMG...

user posted image

Medaus su zele gabaliuakis ir MMG...

user posted image