Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 28, 11:48)

nneringa-labai grazus tortas ir su vardais ideja liuks. o kiek svere sis tortas?

kad neturiu supračio...ale daug, 5 kg tai tikrai ;-) jei ne daugiau blush2.gif kaip sau , tai ir nesvėriau ax.gif
Atsakyti
Dėkui Olesta , bet idėjų tikrai 0 , tik va nežinau , atsiųstame pavyzdį buvo paprasti bateliai , fotografijai uždėjau kedukus ( nes prasidėjo jų bumas doh.gif ) , bet padariau ir batelius , lai renkasi kas labiau patiks .
Atsakyti
o man batukai labai pabodo per tiek laiko verysad.gif ir nebekyla rankos daryti unsure.gif kai grįžau į darbą po dekreto, tai labai išpindėjau, benoriu daryti tai, kas man įdomu blush2.gif
Atsakyti
puikus tas vadinamas be idejinis, kedukai kaip tikri. sugebejimai gi moters tokius puikius kedus padaryti, gal Jus cia pirktinius uzdejote ir giriates dabar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 05 28, 12:28)
puikus tas vadinamas be idejinis, kedukai kaip tikri. sugebejimai gi moters tokius puikius kedus padaryti, gal Jus cia pirktinius uzdejote ir giriates dabar  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Gal biggrin.gif , kiekviena pagalvos taip kaip jai norėsis .
Čia nuo praeito tortuko iš arčiau ....man jie labai patiko , bet vis nedrįsau daryti , maniau nesugebėsiu , bet tikrai man juos maloniau daryti nei batukus .

user posted image

Papildyta:
Tai vis tik pasiėmė su kedukais biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 27, 15:30)
Per daug zelatinos....

QUOTE(RiMami @ 2011 05 27, 16:02)
kiekvieną masę galima pataisyti  mirksiukas.gif jei gaunasi pernelyg guminė - dėk į mikrobangę, pašildyk po keletą sekundžių ir išmaišyk iki košės konsistencijos įpilk trupučiuką vandens, maišyk kol atauš, cukraus pudros JEI REIKĖS galima įbert tik tuomet kai masė atauš  ax.gif Jei būna, kad masė trupa - reiškias trūksta želatinos, daryk lygiai tą patį tik tuomet įpilk trupučiuką ištirpintos želatinos  mirksiukas.gif
Aš beveik visada tortus dengiu su MMG, man ji nepamainoma - ji nėra kieta tiek, kad nesikočiotų net  schmoll.gif kažką negerai darai... aš vadovaujuos Meian aprašymu, dedu 1 v. š. Klingai želatinos, ją užpilu 4 v.š. vandens, gliukozės miltelių sirupą virdama pilu 3 v. š. vandens, visa kita pagal receptą, vietoj glicerino pilu tokį pat kiekį aliejaus ir gaunasi superinė masė. Tiesa pudros sueina daugiau apie 700-750 g bet aš jos net nematuoju, gautą tirpalą praaušinu ir pilu į pudrą, kiek pudros pajama tiek  ax.gif

Aciu, merginos 4u.gif Turejau itarima, kad del zelatinos gali buti cukrine mase tokia gumine, bet nezinojau, kaip taisyt padeti su jau padaryta mase blush2.gif

Del MMG tai viskas ok drinks_cheers.gif Turejau omeny rasydama, kad man cukrine mase gaunas tokia, kad net is tolo nepanasi i MMG, ar pastilaza. Bet dabar zinosiu, ka daryt, aciu 4u.gif Cukrine man labai patogu, kai reikia pvz tik lapeliu pasidaryt, tai gabaliuka pasidarai, o tai guli paskui gabalai tu masiu doh.gif
Atsakyti
jooo...mados keiciasi... tapukai,basutes,kedukai...kas toliau laukia- biggrin.gif basas kojytes lipdysim biggrin.gif
grazus,mergaites,jusu tortukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 28, 13:14)
jooo...mados keiciasi... tapukai,basutes,kedukai...kas toliau laukia- biggrin.gif basas kojytes lipdysim  biggrin.gif 
grazus,mergaites,jusu tortukai  4u.gif

Na kodėl basas kojas , dar yra šlepetės , " pležiankės " ( vadinami "DIEVO TAPKYTĖS ") , botai , vyžos , klumpės ....dar didelis pasirinkimas , kokia mada ateis , tą ir lipinsime .
Atsakyti
adrija, kokius jus kaspinukus dedate torto apaciai puosti, medziaginius ar dovanom kur buna suristi specialus, labai jau grazus pastebiu kelinta karta, deja pas save nieko panasaus nesu uzmacius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 28, 14:42)
Na kodėl basas kojas , dar yra šlepetės , " pležiankės " ( vadinami "DIEVO TAPKYTĖS ") , botai , vyžos , klumpės ....dar didelis pasirinkimas , kokia mada ateis , tą ir lipinsime .

ooo! bigsmile.gif koks dar pasirinkimas,pasirodo,yra bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 28, 14:42)

Croksai dar yra ax.gif
Turiu klausymeli apie jusu pastilaza, jei nesunku butu, tai atsakykit prasau, aliejus dedasi i jau isminkyta mase- tai reiskia, kad pasidarau mase, tada uzpilu aliejaus 5 v. s ir ji iminkau i mase blush2.gif g.gif
Na kvailai skamba, bet kai bandau isivaizduoti, tai ta mase turetu gautis pradzioj kaip ir kietoka, nes po to iminkius alieju ji kaip ir suminksteja, sakau gal galima ta alieju ir pradzioj supilt,tiesiog noriu zinoviu pasiklaust 4u.gif Dekoju is anksto
Atsakyti
@adrij@,kedukai labai grazus 4u.gif ,iskokios mases darot juos g.gif
Atsakyti