QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 27, 15:30)
QUOTE(RiMami @ 2011 05 27, 16:02)
kiekvieną masę galima pataisyti
jei gaunasi pernelyg guminė - dėk į mikrobangę, pašildyk po keletą sekundžių ir išmaišyk iki košės konsistencijos įpilk trupučiuką vandens,
maišyk kol atauš, cukraus pudros
JEI REIKĖS galima įbert tik tuomet kai masė atauš
Jei būna, kad masė trupa - reiškias trūksta želatinos, daryk lygiai tą patį tik tuomet įpilk trupučiuką ištirpintos želatinos
Aš beveik visada tortus dengiu su MMG, man ji nepamainoma - ji nėra kieta tiek, kad nesikočiotų net
kažką negerai darai... aš vadovaujuos Meian aprašymu, dedu 1 v. š. Klingai želatinos, ją užpilu 4 v.š. vandens, gliukozės miltelių sirupą virdama pilu 3 v. š. vandens, visa kita pagal receptą, vietoj glicerino pilu tokį pat kiekį aliejaus ir gaunasi superinė masė. Tiesa pudros sueina daugiau apie 700-750 g bet aš jos net nematuoju, gautą tirpalą praaušinu ir pilu į pudrą, kiek pudros pajama tiek
Aciu, merginos
Turejau itarima, kad del zelatinos gali buti cukrine mase tokia gumine, bet nezinojau, kaip taisyt padeti su jau padaryta mase
Del MMG tai viskas ok
Turejau omeny rasydama, kad man cukrine mase gaunas tokia, kad net is tolo nepanasi i MMG, ar pastilaza. Bet dabar zinosiu, ka daryt, aciu
Cukrine man labai patogu, kai reikia pvz tik lapeliu pasidaryt, tai gabaliuka pasidarai, o tai guli paskui gabalai tu masiu
"I breath in Love, I breath out Love, everything is Love, I'M LOVE."