Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

ačiū labai už įvertinimą, čia nuotakos pasirinkimas wub.gif atsiuntė pavyzdėlį, man beliko pasistengti įgyvendinti 4u.gif labai buvo smagu ir įdomu daryti, nes dar netyrinėt, nečiupinėta, ne batukai ir ne Kempiniukas lotuliukas.gif
Atsakyti
SOS, meginos,
ar nesipjautu slapia beze su grietinele apteptu tortu?

Papuosimui neissiplake man grietinele, suskystejo, o jau dabar neturiu ka daryyyyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanka: 27 gegužės 2011 - 21:52
QUOTE(munca @ 2011 05 27, 19:07)
Ačiū už pagyrimus.  blush2.gif . Beze čia šlapias, nes tikrasis nepavyksta man.  verysad.gif

Sakykit merginos ar slapia beze jums nesukieteja, jau kelinta karta darau, o darau pagal recepta, bet pastovejus per nakti saldytuve, ji sukieteja kaip aisingas,ka darau ne taip...kai jo ne daug, tai nieko, bet kai darai zolyte ir ji patampa biri kai pjauni ir kieta tai ne kas
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2011 05 27, 17:08)
o jus butinai norite braskiu gabaliuku viduje? nes as kartais sumalu braskes blenderiu, idedu cukraus ir pasildau indelyje. tada y jas dedu atitinkama kieky zelatinos, atvesinu ir dedu y plakta grietinele. skonis kaip svieziu braskiu. o kitaip as nezinau ka patarti 4u.gif

labai aciu uz patarima, taip turejau deti braskes i vidu, be jokiu zelatinu, nes alesgiski jai, tai visgi pasinaudojau koncervuotom braskem, o sau pasidariau su svieziom ir specialiai valgysiu veliau pasiziuredama kaip ten su tuo rugimu gaunas.
Papildyta:
QUOTE(eda.dita @ 2011 05 27, 19:21)
Aciu, mergaites... kopijuoti kitu idejas - paprasciau ir dazniausiai nusiseka. O stai uzsiprase kolega torta jo draugui padaryti su vyrioku i virsu iskelus stanga, norejos padaryti tikroviskesni ir va vargstu su juo - guli jis dabar, dziuna, bet tuo pat metu ir trukineja visas, jauciu teks daryti nauja zmogena  verysad.gif
Paziurekite koks anas:

na pas ji celiulitas todel ir kiloja stanga, kad vietoj jo atsirastu raumenys, nepergyvenk taip, jis visai mielai ziurisi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2011 05 27, 22:14)
Sakykit merginos ar slapia beze jums nesukieteja, jau kelinta karta darau, o darau pagal recepta, bet pastovejus per nakti saldytuve, ji sukieteja kaip aisingas,ka darau ne taip...kai jo ne daug, tai nieko, bet kai darai zolyte ir ji patampa biri kai pjauni ir kieta tai ne kas

taip as viena karta jau dariau ir man sukietejo kaip ir tu rasai, tai dar poto teko perdaryti, nes ir sonus buvau padarius tai atsoko ir nutrupejo, teko ka kitka galvot greitai.
manau kad per mazai plakiai kiausinius su cukrum, bent pamenu jog Olestuks taip buvo sakiusi kazkada. gal kitos mergytes pakomentios daugiau.

Beje Olestos tortas tas su laivu nerealus, wub.gif wub.gif wub.gif is karto pasidejau i kompiuteri saugiai biggrin.gif
Edaditos irgi labai fainas tas peliukas ir grazus maiso rastas viskas taip tvarkingai, 4u.gif
@drij@ nuostabus jusu meskiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kitu mergyciu jau net niku nepamenu, bet tortai labai faini.
Atsakyti
Olesta... NUOSTABU.... Tas laivas... wub.gif

Eda.dita-nu jau maiselis... klausimelis, noreciau tokio rasto, kaip maiso, kur ji galima isigyti? blush2.gif

@adrij@ - labai grazu wub.gif

wingaile, visi patiko... 4u.gif na tik tas katinukas kaip ismaudytas, bet vistiek man grazus smile.gif

Saules zuikuti, pasta- nuostabu!

Lapelyte-sis ir man patinka tortas vestuvinis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 28 gegužės 2011 - 07:03
ačiū 4u.gif

mergytės su tuo bezu, matomai nedaplakat arba nedakaitinat cukraus, neturi taip sudžiūti į ragą ta bezė 4u.gif šiek tiek apdžiūna kaip zefyras, bet šiaip minkštas kremas pjaunant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 28, 10:11)
ačiū  4u.gif

mergytės su tuo bezu, matomai nedaplakat arba nedakaitinat cukraus, neturi taip sudžiūti į ragą ta bezė 4u.gif šiek tiek apdžiūna kaip zefyras, bet šiaip minkštas kremas pjaunant 4u.gif

O as kaip tik pagalvojau kad gal per ilgai kaitinu, arba gal cukraus per daug dedu..., na bandysiu dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 05 28, 00:14)

man jis minsktas gaunas ir pastovejes para salydtuve, o viena karta netgi viskas bego, bet tada ko gero buvau tikrai nedaplakus iki galo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 05 28, 01:14)

Taip ji sukietėja ir man jei ilgai stovi ,tačiau aš kiek gaminau ,tai per naktį,tai tik vos vos viršutinė dalis pakietėja,net nežinau ar dėl to ,kad labai jau tiksliai pagal receptūrą gaminu ,bet ji nuolat man tokia gaunasi. g.gif
Atsakyti
sveikos mergytes.

@adrij@-labai grazus kriksynu torciukai,o tas suniukas tai wub.gif

vitmetil-nuostabi barbe,o su traukinuku irgi labai grazu. Su beze jus nesusipykot,o paprasciausiai perkaitinot baltymus (gavosi mazos isvirusios kruopelytes) ir jos kimso jusu zolytes antgali. Man taip karta buvo nutike,kai pasitraukiau nuo puodo ax.gif

Lapelyte-grazus tortas,man patinka,o juosteles tai jo,truputi nelygios smile.gif

Saules zuikuti thumbup.gif

nneringa-labai grazus tortas ir su vardais ideja liuks. o kiek svere sis tortas?

eda.dita- wau!!!!!!!!!!!! wub.gif

pasta222- laaaaaaaaabai grazu,nera zodziu...O jau geles kokios wub.gif

WINGAILE , OLESTA - JAU PRITRUKAU ZODZIU thumbup.gif

Wingaile,kaip ta tilciuka padarei?

idedu ir as savo.Truputi kopijuota(nepamenu kuri dare),bet man jis toks svelnus pasirode

sventinis vysniu-migdolinis,marsmalow(savos gamybos) ir pieno milteliu mase

3kg

user posted image

Atsakyti
Laba diena .

Atnešu vieną tortuką , paprastutis , be idėjinis , bet dariau tai parodau .
Nežinau , gimtadieniu ar krikštui .

Rafaelo ir morenginis tortai , pastilažas .

user posted image
Atsakyti
na kaip beidėjinis tai jis tobulas thumbup.gif kaip ir visi Jūsų tortai 4u.gif
Atsakyti