Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

Aciu, mergaites... kopijuoti kitu idejas - paprasciau ir dazniausiai nusiseka. O stai uzsiprase kolega torta jo draugui padaryti su vyrioku i virsu iskelus stanga, norejos padaryti tikroviskesni ir va vargstu su juo - guli jis dabar, dziuna, bet tuo pat metu ir trukineja visas, jauciu teks daryti nauja zmogena verysad.gif
Paziurekite koks anas:
user posted image
user posted image

PS Tas kelnes dabar uztepiau su mase: atskiedziau mases gabaliuka su vandeniu - padariau kaip klijus ir palikau dziuti. Matysiu kas bus. Jauciu prie ranku nelysiu, nors jos celiulitines verysad.gif
Papildyta:
pasta222 - nuostabios spalvos. As jau anksciau atkreipiau demesio, kad tortuose naudojate neiprastas spalvas - man tai ziauriai patinka bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(bitė Majaa @ 2011 05 27, 19:54)
Woow merginos, nu jus duodat su savo tortais, manau sitoj temutej ilgam uzsikabinsiu, matau, kad yra is ko pasimokyti bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O pasimokiusi ir savus tortukus ikelk visoms paziureti bigsmile.gif , tada mes is taves mokysimes smile.gif Cia visi vieni is kitu mokomes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 27 gegužės 2011 - 20:14
user posted image
na ir as keleta kepiau smile.gif turtingas kavos ir medutis, puosta pastilazu
user posted image
turtingas kavos , pastilazas smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
o cia dukriukui gimtadieniui , ryt šveisim turtingo kavos ir snikerso misinys, puosta slapiu beze....toks ten ir puosimas, jau nei sveikatos, nei noro neber doh.gif lotuliukas.gif
eda.dita- nu vyriukui raumenys nepareina smile.gif nemanau kad todel kazkas prikibs, kai kam (pvz man) iki tokio vyrioko nulipdymo oooooi kaip toli mirksiukas.gif
Atsakyti
Eda.dita, koks maišelis fainas, labai žaviuosi tavo tortais, tikrai visada išbaigti, tvarkingi, gražūs, šaunuolė 4u.gif

Pasta222, Tu taip pat mano stebimųjų sąraše, labai elegantiškas, puikus spalvų derinys, malačius, taip ir toliau 4u.gif

Wingaile, kam kiciuką taip nutepliojai??? forma liuks, ale kailio pagailėjai 4u.gif kiti tortukai labai perfect thumbup.gif

kad tuščiai neločiau, atnešiu ir aš keletą tortukų, kurie kartojasi, tai net nekišu, niekm nebeįdomu...

Jogurtinis tortukas, puoštas pastilažu ir šlapia bezė

user posted image

kaip ir juodasis miškas būtų, bet į kremą dar paprašyta buvo mascarponės sūrio įdėti, puošta pastilažu, šlapia bezė...

user posted image

user posted image

svočios tortas, kriaušinis karamelinis, pastilažas

user posted image

šitas kuklus, esu pikta ant stovo, jau tokio nestabilumo daiktas, kad ką aš žinau, pirksiu kitą unsure.gif

user posted image
Atsakyti
laivas nerealiai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 27, 21:43)

kad tuščiai neločiau, atnešiu ir aš keletą tortukų, kurie kartojasi, tai net nekišu, niekm nebeįdomu...
Jogurtinis tortukas, puoštas pastilažu ir šlapia bezė

kaip ir juodasis miškas būtų, bet į kremą dar paprašyta buvo mascarponės sūrio įdėti, puošta pastilažu, šlapia bezė...

svočios tortas, kriaušinis karamelinis, pastilažas

šitas kuklus, esu pikta ant stovo, jau tokio nestabilumo daiktas, kad ką aš žinau, pirksiu kitą  unsure.gif

wub.gif wub.gif
kažko ženytis antrą sykį užsimaniau doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif viena iš nuotakų sakė, kad gaila bus pjauti smile.gif
Atsakyti
Olesta- laivas nerealus blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif ,svocios torte geles thumbup.gif , o kaciukas turejo kitoks but, bet as visada naminiam vartojimui nusivaziuoju doh.gif ..... kaikiuko ten daug, tik nesušiauštas lotuliukas.gif
Atsakyti
tarkim katinas išmaudytas ką tik, naminis gi padaras thumbup.gif fainuolė Tu vis tiek, nesneia pasirodei su tortais, o jau labai gražius parodai thumbup.gif man patinka 4u.gif mes beregis tam pačiam kaime randamės lotuliukas.gif ax.gif gėlės gėlės, Wingailiuk, ten bijūnai turėjo būti, bet kaip yrusai sako „cvetnaja kapusta tože cvetok“ lotuliukas.gif
Atsakyti
wingaile - sakai tau iki tokio vyruko nulipdymo - ooi kaip toli? Ka tu cia kalbi, juk tavo tortai - sedevrai. Pirmasis baltas - koks lengvumas - pasaka! Labai grazus vestuvinis, net labai! Ir masiniukas labai ryskus, grazus thumbup.gif . Mikrofonas - nerealus 4u.gif

Olesta, aciu. Bet tavo tortai - blink.gif LAIVAS - griuk negyvas. Ar ten tas laivo denis is biskvito, ar koks vaflis ant virsaus uzdetas? Nu pasaka!
Aitvaras idomiai atrodo, nes tikrai nekasdieniska thumbup.gif
pirslienes torta isimylejau wub.gif
Kopinu visus siuos thumbup.gif

Atsakyti
Atejau, susirinkau pagyras:D. Aciu aciu smile.gif.
Ir prisiziurejau nerealiu , nuostabiu, graziu , nauju torciuku bigsmile.gif . Tad labanakt, dabar galiu jau eit migot biggrin.gif.
Atsakyti
jei klausi trikampinio priekio, tai ten vaflis su beze 4u.gif visa kita tortas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 27, 22:48)
laivas nerealiai grazus  wub.gif

100% pritariu nieko panasaus dar nemaciau thumbup.gif
Atsakyti