Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

@adrija@ sveika sugrįžusi 4u.gif su nuostabiais grožiais wub.gif
akvilyte blink.gif thumbup.gif trūksta žodžiu kaip reiks pjaut g.gif

medutis, mmg, masyte
user posted image
nž kas čia yr kad nerodo nuotraukos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasta222: 22 gegužės 2011 - 18:47
akvilyte neturiu zodziu, kiek detaliu ,labai grazu. as ir nepjauciau ax.gif
Atsakyti
pasta222 aš labai dažnai nematau tavo nuotraukų unsure.gif .

Šokoladinis tortas , pastilažas ...... pirmai komunijai .

user posted image

O tokį jau nė nepamenu , kelintą kartą darau , daugumoje pamergės ima , trijų skonių tortai - o kaip vienas , nors šitas rytojui , į darbą , jubiliejui , bet taip pat niekaip neišsirinko skonių , nusprendė , kad toks kaip tik bus .

Margarita , Šokoladinis , Rafaelo , pastilažas , gyvos rožės .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 22, 14:28)
nius ateinu su savo torčiuku  ax.gif  tai turbūt pirmas mano pačios tortas, kurio aš nedrįsčiau prapjaut  blush2.gif 

blink.gif blink.gif nu laaaaaaaaaaabai grazu wub.gif as ir nedrysciau pjaut thumbup.gif

QUOTE(Migle79 @ 2011 05 22, 16:27)

Aš su visiems žinomais Tomu ir Džeriu:

Jusu tortai man taip pat labai grazus ir sitas thumbup.gif

Adrija, pirmasis labai grazus thumbup.gif o antras g.gif grazus, dailiai padarytas, bet man toks kazkoks kaip ale popu trys kepures unsure.gif
Atsakyti
Nu panos pavaret!!! Nu ir kaip po tokiu tortu saviskius deti?
Dezute tavo, akvilyte, tiesiog nereali. Kantrybes, kruopstumo isikunijimas. Nepjauciau tokio torto ir kitiems neleisciau smile.gif
Tomas ir Dzeris - noreciau toki dauti... ir kaspinas ziauriai man patiko thumbup.gif
pasta222 - grazus meskiukas 4u.gif
@adrija@ - puiki ideja su tuo trigubu tortu - man siek tiek primena baroko stiliu ir balta spalva - tokia nepriekaistinga - labai grazu... O stai krikstynu tortas idomus savo ideja, kuri nera tokia jau pabodus. Zodziu, kaip visada - atlikimas - nepriekaistingas, idejos - puikios, tortai - fantastiski. Palaikai savo kokybes zenkla thumbup.gif

O cia maniskis vakarykstis 2 metuku gimtadieniui. Mamyte norejo, kad butu visi filmuko veikejai ant torto, bet tortas butu ne itin didelis, tad teko visus sugrusti.
Napoleonas ''Is Vaikystes'', slapias bezas, marcipanas ir masyte lipdymui. Viso svoris jau papuosto - 3 kg.

user posted image
Atsakyti
eda.dita , dėkui 4u.gif , tavo taip pat nuostabus darbas

Milux , šitas tortas yra kopijuotas nuo turko konditerio padaryto , gal ir simbolizuoja kokius bažnyčios kupolus g.gif , nežinau , kiekviena šalis turi savo stilių smile.gif , tiesiog patogumo dėlei man ( ir kitiems ) jis priimtinas , aš tokį savo dukrytės vestuvėms pernai dariau wub.gif .
Atsakyti
oi graziais torciukais prasidejo si temute,ir kaip jus taip sugebate as vis negaliu atsistebeti....
klausykit niekam neteko daryti torto troko ar kokios nors panasios idejos nesate kuri maciusi nete,neisivaizduoju kaip jus ieskote tose rusiskuose puslapiuose ar dar kur
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 22, 17:56)
eda.dita , dėkui  4u.gif , tavo taip pat nuostabus darbas

Milux , šitas tortas yra kopijuotas nuo turko konditerio padaryto  , gal ir simbolizuoja kokius bažnyčios kupolus  g.gif  , nežinau , kiekviena šalis turi savo stilių  smile.gif , tiesiog patogumo dėlei man ( ir kitiems ) jis priimtinas , aš tokį savo dukrytės vestuvėms pernai dariau  wub.gif .

aaaaaaa nu viskas aisku, svarbiausia kad jums , klientam tinka ir patinka 4u.gif jis garziai , nepriekaistingai atliktas tikrai ir idomus, neiprastas smile.gif

Eda.dita kokios figureles grazios, bet drugelis mane pakerejo bigsmile.gif , kaip jus ji taip graziai padazete?
Atsakyti
cia jei kas nematot blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Akvilyte na tu tikra auksaranke, nuostabus kurinys first.gif
eda.dita puiku, o jau drugelis drugelis wub.gif
@adrij@ ir migle kaip visada atvirukus delioja cia mums. 4u.gif 4u.gif biggrin.gif

Eisiu ir as kazka bandyti lipdyti jei pavyks tongue.gif
Atsakyti
jeeei kiek groziu thumbup.gif wub.gif wub.gif

ir as atnesu kelis blush2.gif

pastilazas,beze. tailandietiskas ,snickers 5,2kg
user posted image

o cia krikstynu tokio norejo. pastilazas 4kg
user posted image
Atsakyti
saunuole lapelyte,man grazu 4u.gif
Atsakyti