@adrija@ sveika sugrįžusi su nuostabiais grožiais
akvilyte trūksta žodžiu kaip reiks pjaut
medutis, mmg, masyte
nž kas čia yr kad nerodo nuotraukos
akvilyte neturiu zodziu, kiek detaliu ,labai grazu. as ir nepjauciau
pasta222 aš labai dažnai nematau tavo nuotraukų .
Šokoladinis tortas , pastilažas ...... pirmai komunijai .
O tokį jau nė nepamenu , kelintą kartą darau , daugumoje pamergės ima , trijų skonių tortai - o kaip vienas , nors šitas rytojui , į darbą , jubiliejui , bet taip pat niekaip neišsirinko skonių , nusprendė , kad toks kaip tik bus .
Margarita , Šokoladinis , Rafaelo , pastilažas , gyvos rožės .
Šokoladinis tortas , pastilažas ...... pirmai komunijai .
O tokį jau nė nepamenu , kelintą kartą darau , daugumoje pamergės ima , trijų skonių tortai - o kaip vienas , nors šitas rytojui , į darbą , jubiliejui , bet taip pat niekaip neišsirinko skonių , nusprendė , kad toks kaip tik bus .
Margarita , Šokoladinis , Rafaelo , pastilažas , gyvos rožės .
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 22, 14:28)
nius ateinu su savo torčiuku tai turbūt pirmas mano pačios tortas, kurio aš nedrįsčiau prapjaut
nu laaaaaaaaaaabai grazu as ir nedrysciau pjaut
QUOTE(Migle79 @ 2011 05 22, 16:27)
Jusu tortai man taip pat labai grazus ir sitas
Adrija, pirmasis labai grazus o antras grazus, dailiai padarytas, bet man toks kazkoks kaip ale popu trys kepures
Nu panos pavaret!!! Nu ir kaip po tokiu tortu saviskius deti?
Dezute tavo, akvilyte, tiesiog nereali. Kantrybes, kruopstumo isikunijimas. Nepjauciau tokio torto ir kitiems neleisciau
Tomas ir Dzeris - noreciau toki dauti... ir kaspinas ziauriai man patiko
pasta222 - grazus meskiukas
@adrija@ - puiki ideja su tuo trigubu tortu - man siek tiek primena baroko stiliu ir balta spalva - tokia nepriekaistinga - labai grazu... O stai krikstynu tortas idomus savo ideja, kuri nera tokia jau pabodus. Zodziu, kaip visada - atlikimas - nepriekaistingas, idejos - puikios, tortai - fantastiski. Palaikai savo kokybes zenkla
O cia maniskis vakarykstis 2 metuku gimtadieniui. Mamyte norejo, kad butu visi filmuko veikejai ant torto, bet tortas butu ne itin didelis, tad teko visus sugrusti.
Napoleonas ''Is Vaikystes'', slapias bezas, marcipanas ir masyte lipdymui. Viso svoris jau papuosto - 3 kg.
Dezute tavo, akvilyte, tiesiog nereali. Kantrybes, kruopstumo isikunijimas. Nepjauciau tokio torto ir kitiems neleisciau
Tomas ir Dzeris - noreciau toki dauti... ir kaspinas ziauriai man patiko
pasta222 - grazus meskiukas
@adrija@ - puiki ideja su tuo trigubu tortu - man siek tiek primena baroko stiliu ir balta spalva - tokia nepriekaistinga - labai grazu... O stai krikstynu tortas idomus savo ideja, kuri nera tokia jau pabodus. Zodziu, kaip visada - atlikimas - nepriekaistingas, idejos - puikios, tortai - fantastiski. Palaikai savo kokybes zenkla
O cia maniskis vakarykstis 2 metuku gimtadieniui. Mamyte norejo, kad butu visi filmuko veikejai ant torto, bet tortas butu ne itin didelis, tad teko visus sugrusti.
Napoleonas ''Is Vaikystes'', slapias bezas, marcipanas ir masyte lipdymui. Viso svoris jau papuosto - 3 kg.
eda.dita , dėkui , tavo taip pat nuostabus darbas
Milux , šitas tortas yra kopijuotas nuo turko konditerio padaryto , gal ir simbolizuoja kokius bažnyčios kupolus , nežinau , kiekviena šalis turi savo stilių , tiesiog patogumo dėlei man ( ir kitiems ) jis priimtinas , aš tokį savo dukrytės vestuvėms pernai dariau .
Milux , šitas tortas yra kopijuotas nuo turko konditerio padaryto , gal ir simbolizuoja kokius bažnyčios kupolus , nežinau , kiekviena šalis turi savo stilių , tiesiog patogumo dėlei man ( ir kitiems ) jis priimtinas , aš tokį savo dukrytės vestuvėms pernai dariau .
oi graziais torciukais prasidejo si temute,ir kaip jus taip sugebate as vis negaliu atsistebeti....
klausykit niekam neteko daryti torto troko ar kokios nors panasios idejos nesate kuri maciusi nete,neisivaizduoju kaip jus ieskote tose rusiskuose puslapiuose ar dar kur
klausykit niekam neteko daryti torto troko ar kokios nors panasios idejos nesate kuri maciusi nete,neisivaizduoju kaip jus ieskote tose rusiskuose puslapiuose ar dar kur
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 22, 17:56)
eda.dita , dėkui , tavo taip pat nuostabus darbas
aaaaaaa nu viskas aisku, svarbiausia kad jums , klientam tinka ir patinka jis garziai , nepriekaistingai atliktas tikrai ir idomus, neiprastas
Eda.dita kokios figureles grazios, bet drugelis mane pakerejo , kaip jus ji taip graziai padazete?
Akvilyte na tu tikra auksaranke, nuostabus kurinys
eda.dita puiku, o jau drugelis drugelis
@adrij@ ir migle kaip visada atvirukus delioja cia mums.
Eisiu ir as kazka bandyti lipdyti jei pavyks
eda.dita puiku, o jau drugelis drugelis
@adrij@ ir migle kaip visada atvirukus delioja cia mums.
Eisiu ir as kazka bandyti lipdyti jei pavyks
jeeei kiek groziu
ir as atnesu kelis
pastilazas,beze. tailandietiskas ,snickers 5,2kg
o cia krikstynu tokio norejo. pastilazas 4kg
ir as atnesu kelis
pastilazas,beze. tailandietiskas ,snickers 5,2kg
o cia krikstynu tokio norejo. pastilazas 4kg
saunuole lapelyte,man grazu