Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

yra skirtingai kas kaip klijuoja. detales aš visada vandeniu arba su aisingu. yra šiaip specialūs klijai, su jais kitos klijuoja. arba kitos paima pvž pastiliažą su vandenuku praskystina ir gaunasi kaip klijai. nu visokių būdų yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 05 27, 10:27)
Mamyciukes, prisiziurejau visokiu grozybiu is marshmalow ir is icingo... Noriu megint patidaryt, tik kuom priklijuojamos smulkesnes detalytes??? Kazkokiu permatomu ,,klijuku". Gal ji galima paciai pasidaryti, o gal pirkti yra (kaip vadinasi angliskai?)?
4u.gif

angl - edible glue.

namų sąlygom galima priklijuot kiaušinio baltymu. Didesnius gaminius, prie šonų - klijuoti lengviau tokiu mišiniu - cukraus pudros tarkim 0,5 arbatinio šaukštelio, pora lašų virinto vandens, ir kokia 10 kruopų citrinos rūgštelės. Išmaišyt. Neturi būti skysta, bet ir neturi trupėti. Ir tokia košele klijuoti. Labai gerai laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 27 gegužės 2011 - 08:43
naitas, dekui labai! 4u.gif
QUOTE(naitas @ 2011 05 27, 09:42)
angl - edible glue.

namų sąlygom galima priklijuot kiaušinio baltymu. Didesnius gaminius, prie šonų - klijuoti lengviau tokiu mišiniu - cukraus pudros tarkim 0,5 arbatinio šaukštelio, pora lašų virinto vandens, ir kokia 10 kruopų citrinos rūgštelės. Išmaišyt. Neturi būti skysta, bet ir neturi trupėti. Ir tokia košele klijuoti. Labai gerai laiko.

thumbup.gif
dar radau angliskame reklaminiame receptelyje: with buttercream.
Tai cia su sviestu? g.gif
Atsakyti
Sveikos. Merginos, padekit, galva nedirba unsure.gif Jei klientas nenori jokios mases ant torto, tai papuosti galima su beze o virsu aplieti pvz. sokoladu g.gif O kokie dar variantai, kad viso nedzibuoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 05 27, 07:39)
šitą etapą dauguma praeina  bigsmile.gif  praeisit ir Jūs.. dar praeisit visokius sveikus, natūralius burokėlius ir spanguoles, va špinatai dar taškysis ant sienų.. bet grįšit prie tikrų maistinių dažų gel koncentracijos anyway. O jie būna Americolor ir Sugarflair, na dar Squires Kitchen  rolleyes.gif
sveika įstojus į tortų sektą  4u.gif

drinks_cheers.gif na, papuosimu tu nevalgau, tai del naturalumo nemirstu, tad tikrai burokeliu ar spinatu neliesiu smile.gif o kol dar esugalvojau del maistiniu dazu, tai milteliai youppi tikras geris biggrin.gif tik va, nelabai irankiu ir formeliu tu turiu, tai is papuosimu temos bandau ziuret ir mokintis, kaip reikia issiversti be ju ax.gif (jei neklystu berods @Adrij@ mokino) smile.gif
Ir aisku, dar labai sleivai kreivai viskas gaunas, tai mokytis ir mokytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 05 27, 11:01)
Sveikos. Merginos, padekit, galva nedirba  unsure.gif Jei klientas nenori jokios mases ant torto, tai papuosti galima su beze o virsu aplieti pvz. sokoladu g.gif  O kokie dar variantai, kad viso nedzibuoti  blink.gif

trupiniais apdeti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Merginos, padekit, galva nedirba  unsure.gif Jei klientas nenori jokios mases ant torto, tai papuosti galima su beze o virsu aplieti pvz. sokoladu g.gif  O kokie dar variantai, kad viso nedzibuoti  blink.gif

O kaip čia grietinėlę pamiršote... ji taip pat tinka apzibuoti, dar galima šonus tarkuotu šokoladu, pabarstukais, trupintais riešutais apdėti.... mirksiukas.gif
Atsakyti

neseniai vienai mergaitei buvau pasiuliusi sonus sausainukais,pailgais vafliukais apdengti ir kaspinu suristi-man labai graziai ziurisi rolleyes.gif
dar sonus galima sokoladine tvorele apjuosti
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 05 27, 08:42)
angl - edible glue.

Didesnius gaminius, prie šonų - klijuoti lengviau tokiu mišiniu - cukraus pudros tarkim 0,5 arbatinio šaukštelio, pora lašų virinto vandens, ir kokia 10 kruopų citrinos rūgštelės. Išmaišyt.

laugh.gif ...o jei ji beveik milteliai ?

-----------------------------------------------------------------------------------------

Labas rytas visoms .

Keli krikštynų , vienas mano primiršta beze puoštas .

Šokoladinis tortas , pastilažas , šokoladinė masė ( tas rudas gyvis ) .

user posted image

Šokoladinis tortas , pastilažas , cukrinė masė , beze .

user posted image

Persikinis tortas , pastilažas .

user posted image
Atsakyti
Dukriuko gimtadieniu, persikinis, MMG.
Viskas paskubom, visi jau susiruose buvo lekt i kavine , o as dar lapelius lipdziau doh.gif .
Balta meski mergina nuo 3 men. visur su savim nesiojasi smile.gif.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 27, 10:38)
Šokoladinis tortas , pastilažas , cukrinė masė , beze .

Nuostabu wub.gif Tik sakykit, as nelabai atskiriu, kur yra pastilazas, o kur cukrine mase? Tiksliau kokie elementai padaryti su siomis masemis? Ir kuo jos skiriasi? Nes bandziau tik jusu cukrine mase daryt ir lipdyt geles, tai smagiai lipdosi, tik dziuna greit... o kaip su pastilazu..? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 05 27, 10:14)
trupiniais apdeti  biggrin.gif

QUOTE(wavin @ 2011 05 27, 10:19)
O kaip čia grietinėlę pamiršote... ji taip pat tinka apzibuoti, dar galima šonus tarkuotu šokoladu, pabarstukais, trupintais riešutais apdėti.... mirksiukas.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 27, 10:26)
neseniai vienai mergaitei buvau pasiuliusi sonus sausainukais,pailgais vafliukais apdengti ir kaspinu suristi-man labai graziai ziurisi  rolleyes.gif
dar sonus galima sokoladine tvorele apjuosti

Va, ateini pas protingas moteriškes, ir pati proto įgauni ax.gif
Mallena, mes gi tobulėti turim biggrin.gif
wavin, grietinele dar ne labai pasitikiu, man jos "stabilumas" kelia nepaitikejima g.gif
*saules_zuikutis*, tas kaspinas man patinka, bet va kaip valgyti g.gif Atriši ir nebėra grožio smile.gif Ta tvorele tikrai reiktu pasimokinti g.gif
Atnešiu viena savo tortuka veliau, kad tuščiai nepliurpčiau, bet gal reikia man ji rodyti po savaitgalio, dabar jis vis tiek liks nepastebėtas blush2.gif (man reikalinga kritika), nes tokiu grožių pridėta karsta.gif swoon.gif
Atsakyti