Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

QUOTE(naitas @ 2011 05 26, 17:09)
tiesą sakant, be sausų tikrai galit išsiversti. Užtektų gelinių. Bet jeigu yra noras ir planų, tai super.
Sausi dažai NUBYRA. Sausi dažai nėra skirti pačia plačiaja prasme DAŽYTI, UŽDAŽYTI. Sausi dažai skirti labiau šešėliuoti, pamaišyt atspalvius. TArkim, nulipdot princesę, ir norit parausvint skruostukus. Tai čia labiausiai bus tinkami sausi dažai. Užnešat plonu teptuku kelias kruopas reikiamon vieton ir jas patrinat. DAr kelias kruopas uždėsit, dar ryškiau bus.

Aciu jums uz patarimus, labai jau noriu ismokti su tais dazais elgtis, bet prisipirkti visokiu ir bandyt nelabai norisi, visgi nera jau labai pigus smile.gif
O siandien nesikenciau ir bandziau dazus pakeisti youppi milteliais ar kaip jie tiksliai vadinas, pokeli ismeciau, nebepamenu. Kai dariau mase gelems lipdyti, tai i istirpinta karsta zelatina iberiau tu milteliu, liuksiska spalvyte gavos thumbup.gif , ne nemaniau kad taip galima isiversti thumbup.gif Tik aisku pasirinkimas menkas, tera kelios spalvos, bet is bedos tikrai gerai. Tai kelios rozes jau nulipdytos, o jaunystes tortukas jau suteptas, ryt bandysiu puosti (jei spesiu smile.gif ) smile.gif
Atsakyti
labas vakaras, nepykit, kad vel su klausimais 4u.gif , bet neradau virsutinej temoj "SALDAINIŲ MARSHMALLOW MASĖ SKIRTA GĖLĖMS IR TORTŲ DENGIMUI" konkreciu sudedamuju daliu kiekiu siai masej, gal man tiesiog nepasiseke rasti? g.gif noriu papuosti balta sia mase 26 cm skermens torta, bet kad dar liktu mases ne tik apdengimui. taip pat naudosiu "ŠOKOLADINĖ SALDAINIŲ MARSHMALLOW MASĖ SKIRTA GĖLĖMS IR TORTŲ DENGIMUI" tai cia viskas aisku, o del tos pirmos - nieka nesuprantu... blush2.gif plyziukas, pagelbekit... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2011 05 26, 22:06)
labas vakaras, nepykit, kad vel su klausimais  4u.gif , bet neradau virsutinej temoj "SALDAINIŲ MARSHMALLOW MASĖ SKIRTA GĖLĖMS IR TORTŲ DENGIMUI" konkreciu sudedamuju daliu kiekiu siai masej, gal man tiesiog nepasiseke rasti?  g.gif  noriu papuosti balta sia mase 26 cm skermens torta, bet kad dar liktu mases ne tik apdengimui. taip pat naudosiu "ŠOKOLADINĖ SALDAINIŲ MARSHMALLOW MASĖ SKIRTA GĖLĖMS IR TORTŲ DENGIMUI" tai cia viskas aisku, o del tos pirmos - nieka nesuprantu... blush2.gif plyziukas, pagelbekit... 4u.gif

dar paverskit toliau, kokiam 6.7psl yra net su foto viskas paaiskinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 05 26, 21:34)
o jaunystes tortukas jau suteptas

Rasskee, kepet "Jaunyste" pagal recepta, kuriame reikia virti zefyrini krema??? Butu labai idomu tortu temoje isgirsti nuomone apie visa gaminimo eiga ir zinoma galutini rezultata - skoni ax.gif O pjuvio foto butu isvis super thumbup.gif Sis tortas laukia eileje, tad idomus visi niuansai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, žiūriu į jūsų grožybes ir negaliu atsigrožėti,man dar labai toli iki jūsų šedevrų. Taigi šiandiena išdrįsau ir aš pasirodyti su savo tortu,nors tarp jūsų grožybių manasis ir prapuls,bet ...

Jogurtinis, rafaelo, žozefina.Beze ir pastilažas.user posted image
Atsakyti
munca .... kas per nesąmonė "... prapuls .." puošnus , tvarkingas tortas , labai gražios gėlytės thumbup.gif .

O va kas stovui nesuprantu ..... ar aprasojąs , ar taip nudėvėtas , jis truputi gadina vaizdą blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(munca @ 2011 05 26, 22:58)
Sveikutės, žiūriu į jūsų grožybes ir negaliu atsigrožėti,man dar labai toli iki jūsų šedevrų. Taigi šiandiena išdrįsau ir aš pasirodyti su savo tortu,nors tarp jūsų grožybių manasis ir prapuls,bet ...

Jogurtinis, rafaelo, žozefina.Beze ir pastilažas.

tortas tikrai grazus 4u.gif wub.gif
bet stovas ir man uzkliuvo g.gif
Atsakyti
stovas blizgus ir jame atsispindi viskas, as taip manau. Cia fotkeje turbut tik taip
Atsakyti
QUOTE(munca @ 2011 05 26, 21:58)

Labai grazu 4u.gif Sakykit, o cia beze ta tikroji ar slapia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2011 05 26, 20:44)
Tortas dukters darželio išleistuvėms  ax.gif

vaikiskas,spalvingas tortukas.grazu smile.gif
QUOTE(munca @ 2011 05 26, 22:58)

grazu,tvarkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(munca @ 2011 05 26, 23:58)

wub.gif nu jooo... tas kuklumas biggrin.gif

munca, UŽSIREZERVUOJU SKAITLIUKUS.. na tuos, kur ant sienos biggrin.gif
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 27, 00:20)
O va kas stovui nesuprantu ..... ar aprasojąs , ar taip nudėvėtas , jis truputi gadina vaizdą  blush2.gif  .

moterie, čia gi angliško stailo stovas umn.gif:
Tik kitos nuotraukos reiktų.. ta kažkaip iš apačios žiūri, dar ir lėkštės dugną rodo.. reiktų šiek tiek iš šono ir viršaus. Bet kokios gullllbės wub.gif tuoj susikaus, kaip kaklus išrietę bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasskee @ 2011 05 26, 22:34)
O siandien nesikenciau ir bandziau dazus pakeisti youppi milteliais

šitą etapą dauguma praeina bigsmile.gif praeisit ir Jūs.. dar praeisit visokius sveikus, natūralius burokėlius ir spanguoles, va špinatai dar taškysis ant sienų.. bet grįšit prie tikrų maistinių dažų gel koncentracijos anyway. O jie būna Americolor ir Sugarflair, na dar Squires Kitchen rolleyes.gif
sveika įstojus į tortų sektą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 27 gegužės 2011 - 07:40
Mamyciukes, prisiziurejau visokiu grozybiu is marshmalow ir is icingo... Noriu megint patidaryt, tik kuom priklijuojamos smulkesnes detalytes??? Kazkokiu permatomu ,,klijuku". Gal ji galima paciai pasidaryti, o gal pirkti yra (kaip vadinasi angliskai?)?
4u.gif
Atsakyti