turbut visur tas pats-negalima komentuoti,nes daug vietos uzima
atnesu sios dienos darbelius
snickers. pastilazas ir aisingas. 3kg
beze ir pastilazas. 4kg
snickers. pastilazas ir aisingas. 3kg
beze ir pastilazas. 4kg
radau atsakyma
labutis,
sakykit balto sviestinio kremo koks turi buti santykis su kondensuotu pienu, sviesto 2 ir pieno 1 ar atvirksiciai
sakykit balto sviestinio kremo koks turi buti santykis su kondensuotu pienu, sviesto 2 ir pieno 1 ar atvirksiciai
Jei gerai pamenu tai taip 2*1, bet aš "iš lemputes" ji darau
nezinau, ar i tema, jei ne, iskart atsiprasau bet esu pasimetusi ir nezinau, niekad nesu pirkus ir naudojus jokiu maistiniu dazu. O dabar prisiskaicius ir prisiziurejus visokiu gerybiu uzsimaniau pasidaryti geles ant torto, bet neturiu supratimo apie maistinius dazus. Radau viena parduotuve kuri prekiauja Americolor maistiniais dazais, bet neturiu supratimo, kurie geresni, (ir ar isvis tos firmos dazai geri) milteliai ar geliniai? Ir kaip reikia daryt geles, kurios lapeliai pereinancios spalvos, pvz pagrindas baltas, bet geles vidurys gelsvas ir pakrasciukai gelsvi? Gal kas galetu mane paprotint
nu pasirodau, savo ketvirta torta Dukriukas ryt nesis i darzeli Tai dave uzduoti, o as kankinausi
As niekaip neisivaizduoju, kaip mergaites kepa pagal uzsakymus, as ta viena kol padariau... Tai nei uz jokius pinigus nenoreciau pakartot
Cipsiuko medutis, saldainiu maze, pastiliazas, slapia beze...
ir dar, jau antra karta turiu problema su pastiliazu, jei tik idedu milteliniu dazu ir dar paminkau, is kart trupeti pradeda tesla... Gal turit minciu kodel taip?
As niekaip neisivaizduoju, kaip mergaites kepa pagal uzsakymus, as ta viena kol padariau... Tai nei uz jokius pinigus nenoreciau pakartot
Cipsiuko medutis, saldainiu maze, pastiliazas, slapia beze...
ir dar, jau antra karta turiu problema su pastiliazu, jei tik idedu milteliniu dazu ir dar paminkau, is kart trupeti pradeda tesla... Gal turit minciu kodel taip?
Pereinančios spalvos daromos dažant milteliniais dažais sausu teptuku išdžiuvusį gaminį (gėles, lapus ir pan)
Aš naudoju Americolor gelinius dažus
Aš naudoju Americolor gelinius dažus
: As tai priimsiu, bet jus tubut manes ne toli man iki tokio meistriskumo Beje, irgi norejau sona taip sudryzuoti, tik vat nesigauna man spalvotas pastiliazas
Sausus...
Sausus...