Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

turbut visur tas pats-negalima komentuoti,nes daug vietos uzima irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
atnesu sios dienos darbelius

snickers. pastilazas ir aisingas. 3kg
user posted image

beze ir pastilazas. 4kg
user posted image
Atsakyti
radau atsakyma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 26 gegužės 2011 - 12:24
labutis,

sakykit balto sviestinio kremo koks turi buti santykis su kondensuotu pienu, sviesto 2 ir pieno 1 ar atvirksiciai g.gif blush2.gif
Atsakyti
Jei gerai pamenu tai taip 2*1, bet aš "iš lemputes" ji darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 05 26, 14:36)
sviesto 2 ir pieno 1

As toki darau smile.gif
Atsakyti
nezinau, ar i tema, jei ne, iskart atsiprasau 4u.gif bet esu pasimetusi ir nezinau, niekad nesu pirkus ir naudojus jokiu maistiniu dazu. O dabar prisiskaicius ir prisiziurejus visokiu gerybiu uzsimaniau pasidaryti geles ant torto, bet neturiu supratimo apie maistinius dazus. Radau viena parduotuve kuri prekiauja Americolor maistiniais dazais, bet neturiu supratimo, kurie geresni, (ir ar isvis tos firmos dazai geri) milteliai ar geliniai? Ir kaip reikia daryt geles, kurios lapeliai pereinancios spalvos, pvz pagrindas baltas, bet geles vidurys gelsvas ir pakrasciukai gelsvi? Gal kas galetu mane paprotint blush2.gif
Atsakyti
nu pasirodau, savo ketvirta torta laugh.gif Dukriukas ryt nesis i darzeli biggrin.gif Tai dave uzduoti, o as kankinausi laugh.gif
As niekaip neisivaizduoju, kaip mergaites kepa pagal uzsakymus, as ta viena kol padariau... doh.gif Tai nei uz jokius pinigus nenoreciau pakartot laugh.gif
Cipsiuko medutis, saldainiu maze, pastiliazas, slapia beze...

user posted image

ir dar, jau antra karta turiu problema su pastiliazu, jei tik idedu milteliniu dazu ir dar paminkau, is kart trupeti pradeda tesla... Gal turit minciu kodel taip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 26 gegužės 2011 - 15:04
Pereinančios spalvos daromos dažant milteliniais dažais sausu teptuku išdžiuvusį gaminį (gėles, lapus ir pan)
Aš naudoju Americolor gelinius dažus
Atsakyti
mallena ar priimsi ir mane ? matai mūsų Damos ant tortų vienodos , tiks viena kitai į drauges biggrin.gif

Šokoladinis tortas , pastilažas , masytė .

user posted image

Ai dėl miltelių ..... tu juos sausus beri ? ... ar padarai iš jų košelę ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 26 gegužės 2011 - 15:10
thumbup.gif: As tai priimsiu, bet jus tubut manes ne laugh.gif toli man iki tokio meistriskumo biggrin.gif Beje, irgi norejau sona taip sudryzuoti, tik vat nesigauna man spalvotas pastiliazas doh.gif

Sausus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 26 gegužės 2011 - 15:11
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 26, 16:08)
mallena ar priimsi ir mane ? matai mūsų Damos ant tortų vienodos , tiks viena kitai  į drauges  biggrin.gif

Šokoladinis tortas , pastilažas , masytė .

@adrij@, o kas ten per pabarstukai tokie balti? Labai graziai jie ant jusu tortu atrodo. Bet nesu tokiu niekur macius.
Atsakyti