Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 25, 11:30)
Ir aš taip darau  thumbup.gif .
Ačiū už lėlytės įvertinimą , bet pamatytum originalą nuo ko kopijavau , garantuoju - tikrai išvirstum iš koto  wub.gif .

patys graziausi darbai yra kai jie yra originalus ir saviti thumbup.gif
Atsakyti
Mergytes, kepejeles, patarkit prasau man - ax.gif
kepu torta Kalifornija. Pagal recepta reikia virsu aptepti sokoladiniu glajumi.
Glajus:
50g grietineles,
100g juodo sokolado.
O as butinai noriu daryt ji su Cypciuko pastilazu. Tai kaip man daryt su tuo virsum? Daryt glaju ir ant jo det pastilaza? Ar tept dar kokiu kremu?
Lauksiu profesionaliu patarimu drinks_cheers.gif Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fureci @ 2011 05 25, 12:19)
Mergytes, kepejeles, patarkit prasau man - ax.gif
kepu torta Kalifornija. Pagal recepta reikia virsu aptepti sokoladiniu glajumi.
Glajus:
50g grietineles,
100g juodo sokolado.
O as butinai noriu daryt ji su Cypciuko pastilazu. Tai kaip man daryt su tuo virsum? Daryt glaju ir ant jo det pastilaza? Ar tept dar kokiu kremu?
Lauksiu profesionaliu patarimu  drinks_cheers.gif Aciu  wub.gif

nesu profesionale, bet patarciau netepti jokiu glajum, nes desi mase tik aptepk sviestiniu kremu visa torciuka lygiai, tuomet mase apsidengs graziai ir lygiai. sekmes
Atsakyti
Aciu wub.gif
Atsakyti
Pritariu zibutei77 .
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 05 25, 09:55)
tą mergiotę pati darei?  bigsmile.gif  einu pabliauti kur į kampą.. iš pavydo..

sandrulyte, atsiprašau, ten leptelėjau, dabar jau neleidžia taisyti žinutės.. nu taip nemaloniai kirto tas " atrodo kreivas"..

viskas, einu dirbti,.,. o tai prisimalsiu liežuviu iki vakaro dar ne to..  unsure.gif

As niekada nepykstu ir neisizeidziu schmoll.gif ,nes nemoku ax.gif ,nu bet ale kreivos akys mano tada,bet ziurejau antra kart ir trecia,nu bet rimtai taip atrodo,kad tokia kaip idubus vienoj vietoj,bet gal cia fotikas taip rodo mirksiukas.gif
Atsakyti
@drija@ - nu fantastiska mergyte-riestanosyte wub.gif wub.gif wub.gif ir pats tortas ypatingaig graziu spalvu, dailiai pagamintas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas zino kur gauti sias tortui dekoracijas??? Labai labai noriu savo pipiriuko tortadieniui... doh.gif
Nuotraukytes cia.Net neduoda cia ikelti TOKIU GRAZIU VAIZDELIU!!! wub.gif
Atsakyti
atsaukiu klausima, nes radau atsakyma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 26 gegužės 2011 - 07:15
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 25, 08:29)

Čia mano naktinukas .

Persikinis tortas , pastilažas , masytė .

user posted image

user posted image

O dieve šventas, kas per grožis. Tik sakykit, kaip jūs tas visas gėlytes prikilijuojat? ir iš kur perkat tuos pagaliukus, ar kaip ten ax.gif , kur torto viršūnėj susmeigti.

Dar klausimėlis, iš ko užsisakinėjot antgali 233? Ar labai brangu siūstis?
Atsakyti
100 kart kalbeta ir prasyta-NEKOMENTUOKITE SU NUOTRAUKOM doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 26, 07:17)
100 kart kalbeta ir prasyta-NEKOMENTUOKITE SU NUOTRAUKOM doh.gif  doh.gif  doh.gif

Oi, atsiprasau, kita kart žinosiu pioneer.gif esu naujokė šios temoj, tai nežinau šių namų taisyklių ax.gif
Atsakyti