Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

zibute77-ale kaip tas raides prie trupiniu prikabinai??????liuks masiniuks thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zibute,liuls tortukas su masiniuku thumbup.gif
Meljola,nu angeliukas koks fainas wub.gif tik tas ratas virs galvos kazkaip ne taip stovi ar tik fotkej taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 05 24, 23:20)
Sakykit o ta tragakano guma imaisyt i jau padaryta mase ar darant

jeigu greitam naudojimui - tai i mase, jeigu mase ilgiau bus padeta - tai iminkyti pries darant figureles.

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 24, 23:33)
Naitai-idomus torciukas.Ar man taip atrodo,bet,kad lyg viena puse torto zemesne g.gif

hmmm.. jeigu rodosi, tai ar man perzegnoti, ar pati persizegnosit? rolleyes.gif

QUOTE(vig @ 2011 05 25, 04:51)
sveikos, niekur nerandu is ko ta zolyte  padaro ant torto, kokia tai mase????

zolyte - tai kremas. Gali buti sviestinis, gali buti plakta grietinele, ir dar beze, isspausti per antgaliuka Nr 233 ar 234. (arba pamodeliuota nopecka biggrin.gif ).. galima padaryti zolyte ir is mases, kupstukus tokius - iskocioti mases juostele (1 - 1.5 cm aukscio), ir viena sona giliai sukarpyti, susukti ir pastatyti.

einu gerti kavos.. nu vienas torto sonas matai zemesnis doh.gif
Atsakyti
meljola, labai labai gražus pavasariškas tortukas wub.gif tik aš nuimčiau tą aureolę blush2.gif ji man ten visą vaizdą gadina ax.gif

zibute77
, labai kruopščiai viskas padaryta wub.gif ir mašinytė labai graži thumbup.gif
Atsakyti
neužeik čia kelias dienas, tai ir akys apraibs nuo nuostabių Jūsų tortų, visi gražūs be išimties, tikrai šaunuolės mergytės wub.gif
Atsakyti
Labas rytas , naitai nejuokink .

žibute77 ... puiku wub.gif , vargai su raidelių priklijavimu prie trupinukų ? , ar smeigei vielute ?

meljota , gražus , tam tikslui skirtas tortas thumbup.gif .

---------------------------------------------------------------------------

Čia mano naktinukas .

Persikinis tortas , pastilažas , masytė .

user posted image

user posted image
Atsakyti
laba diena smile.gif
kokia miela @drijos riestanose bigsmile.gif
kitu mergaiciu irgi grazus tortukai ,visu nebeisvardinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 25, 11:29)

tą mergiotę pati darei? bigsmile.gif einu pabliauti kur į kampą.. iš pavydo..

sandrulyte, atsiprašau, ten leptelėjau, dabar jau neleidžia taisyti žinutės.. nu taip nemaloniai kirto tas " atrodo kreivas"..

viskas, einu dirbti,.,. o tai prisimalsiu liežuviu iki vakaro dar ne to.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 05 25, 09:55)
tą mergiotę pati darei? bigsmile.gif  einu pabliauti kur į kampą.. iš pavydo..

....nea , su silikono moldu išspaudžiau bigsmile.gif ....pirmą kampą laisvą rask , tada bliauk .. hihihi.gif
Atsakyti
Grazu tai grazu, ka jau be pasakysi, pavarvini seiles i tokius jusu grozius paziurejus ir tiek bigsmile.gif
Jau kelinta karta matau kad merginos kepat jogurtini tortuka, gal nuorodele imestumet kur to tortuko receptas blush2.gif , biskvitas iskeptas jau nuo vakar sala, o pertepimo velnias nezinau doh.gif
Atsakyti
aciu labai mergytes uz ivertinima 4u.gif
Raideles deliojant teko pavargti ilgeliau, nekisau jokiu vieluciu, o tiesiog nuvaliau trupinius tose vietose kur raidele ir su sviestiniu kremu klijavau.

O jau @drij@s mergyte - figurele ant torto tai vercianti is koto, jau tokia faina. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 05 25, 12:07)
aciu labai mergytes uz ivertinima 4u.gif
Raideles deliojant teko pavargti ilgeliau, nekisau jokiu vieluciu, o tiesiog nuvaliau trupinius tose vietose kur raidele ir su sviestiniu kremu klijavau.

O jau @drij@s mergyte - figurele  ant torto tai vercianti is koto, jau tokia faina. wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ir aš taip darau thumbup.gif .
Ačiū už lėlytės įvertinimą , bet pamatytum originalą nuo ko kopijavau , garantuoju - tikrai išvirstum iš koto wub.gif .
Atsakyti