zibute77-ale kaip tas raides prie trupiniu prikabinai??????liuks masiniuks
Zibute,liuls tortukas su masiniuku
Meljola,nu angeliukas koks fainas tik tas ratas virs galvos kazkaip ne taip stovi ar tik fotkej taip atrodo.
Meljola,nu angeliukas koks fainas tik tas ratas virs galvos kazkaip ne taip stovi ar tik fotkej taip atrodo.
QUOTE(airius @ 2011 05 24, 23:20)
Sakykit o ta tragakano guma imaisyt i jau padaryta mase ar darant
jeigu greitam naudojimui - tai i mase, jeigu mase ilgiau bus padeta - tai iminkyti pries darant figureles.
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 24, 23:33)
hmmm.. jeigu rodosi, tai ar man perzegnoti, ar pati persizegnosit?
QUOTE(vig @ 2011 05 25, 04:51)
sveikos, niekur nerandu is ko ta zolyte padaro ant torto, kokia tai mase????
zolyte - tai kremas. Gali buti sviestinis, gali buti plakta grietinele, ir dar beze, isspausti per antgaliuka Nr 233 ar 234. (arba pamodeliuota nopecka ).. galima padaryti zolyte ir is mases, kupstukus tokius - iskocioti mases juostele (1 - 1.5 cm aukscio), ir viena sona giliai sukarpyti, susukti ir pastatyti.
einu gerti kavos.. nu vienas torto sonas matai zemesnis
meljola, labai labai gražus pavasariškas tortukas tik aš nuimčiau tą aureolę ji man ten visą vaizdą gadina
zibute77, labai kruopščiai viskas padaryta ir mašinytė labai graži
zibute77, labai kruopščiai viskas padaryta ir mašinytė labai graži
neužeik čia kelias dienas, tai ir akys apraibs nuo nuostabių Jūsų tortų, visi gražūs be išimties, tikrai šaunuolės mergytės
Labas rytas , naitai nejuokink .
žibute77 ... puiku , vargai su raidelių priklijavimu prie trupinukų ? , ar smeigei vielute ?
meljota , gražus , tam tikslui skirtas tortas .
---------------------------------------------------------------------------
Čia mano naktinukas .
Persikinis tortas , pastilažas , masytė .
žibute77 ... puiku , vargai su raidelių priklijavimu prie trupinukų ? , ar smeigei vielute ?
meljota , gražus , tam tikslui skirtas tortas .
---------------------------------------------------------------------------
Čia mano naktinukas .
Persikinis tortas , pastilažas , masytė .
laba diena
kokia miela @drijos riestanose
kitu mergaiciu irgi grazus tortukai ,visu nebeisvardinsiu
kokia miela @drijos riestanose
kitu mergaiciu irgi grazus tortukai ,visu nebeisvardinsiu
QUOTE(@adrij@ @ 2011 05 25, 11:29)
tą mergiotę pati darei? einu pabliauti kur į kampą.. iš pavydo..
sandrulyte, atsiprašau, ten leptelėjau, dabar jau neleidžia taisyti žinutės.. nu taip nemaloniai kirto tas " atrodo kreivas"..
viskas, einu dirbti,.,. o tai prisimalsiu liežuviu iki vakaro dar ne to..
Grazu tai grazu, ka jau be pasakysi, pavarvini seiles i tokius jusu grozius paziurejus ir tiek
Jau kelinta karta matau kad merginos kepat jogurtini tortuka, gal nuorodele imestumet kur to tortuko receptas , biskvitas iskeptas jau nuo vakar sala, o pertepimo velnias nezinau
Jau kelinta karta matau kad merginos kepat jogurtini tortuka, gal nuorodele imestumet kur to tortuko receptas , biskvitas iskeptas jau nuo vakar sala, o pertepimo velnias nezinau
aciu labai mergytes uz ivertinima
Raideles deliojant teko pavargti ilgeliau, nekisau jokiu vieluciu, o tiesiog nuvaliau trupinius tose vietose kur raidele ir su sviestiniu kremu klijavau.
O jau @drij@s mergyte - figurele ant torto tai vercianti is koto, jau tokia faina.
Raideles deliojant teko pavargti ilgeliau, nekisau jokiu vieluciu, o tiesiog nuvaliau trupinius tose vietose kur raidele ir su sviestiniu kremu klijavau.
O jau @drij@s mergyte - figurele ant torto tai vercianti is koto, jau tokia faina.
QUOTE(zibute77 @ 2011 05 25, 12:07)
aciu labai mergytes uz ivertinima
Ir aš taip darau .
Ačiū už lėlytės įvertinimą , bet pamatytum originalą nuo ko kopijavau , garantuoju - tikrai išvirstum iš koto .