Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kt. skanėstus Nr.62

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 24, 22:33)
pati ideja,tiesiog nuostabu.

ačiū, bet idėja ne mano schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 05 24, 19:32)
as esu darius,tai butent taip ir dariau,issikociojau pastilaza,popierium atsimatavau kokio plocio ir ilgio  reik mases,jei rasiu nuotrauka parodysiu kaip atrode su zolyte ant virsaus

QUOTE(Y@smin @ 2011 05 24, 19:57)
Aš su liniuote matavausi,bet nematau didelio skirtumo-kuo kam patogiau,taip ir matuojam smile.gif

aciu, mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 24, 21:38)
ačiū, bet idėja ne mano  schmoll.gif

Na kad ir skolinta,bet nuostabu.Vis sugryztu pasigrozeti thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū visoms už atsiliepimus apie mano tortuką 4u.gif

Radau pilną nuostabių tortukų šioje temoje. Ačiū už grožį, kurį darote, malonu akis paganyti. Visoms po baliončiką 4u.gif

Matau, kad dauguma sėkmingai naudoja šlapią bezę, reikės ir man kada ją išbandyti bigsmile.gif

QUOTE(zibute77 @ 2011 05 24, 12:12)
man irgi figureles gaunas is pastilazo lipdymui tokios siek tiek suskilinejusios, tai paskutiniu metu darau is paprasto tortu dengimui, tik ilgiau dziusta jos, o kartais noretusi visgi greiciau unsure.gif
Nes kai pasiziuriu kitu merginu kokios nuostabios ir nesutrukineje figureles tai visada pagalvoju ka ir kaip daro?
Pastilažas greitai apdžiūsta iš viršaus, todėl lipdant gali atsirasti įtrūkimų. Ką aš darau: greičiau lipdau smile.gif Jei nepavyksta iš pirmo karto nulipdyti tinkamai, tai gerai išminkau masę ir lipdau iš naujo. Kartais, minkant masę, sušlapinu rankas (vos, vos), tokiu būdu masė pasidaro vientisa.
Dar išeitis - į pastilažą įdėti marcipano (visai nedaug) arba kitokios minkštos masės. Sėkmės!

QUOTE(Auksiuke @ 2011 05 24, 17:26)
aciuks.gif
noreciau paklaust, kas esat mase dengusios tik torto sonus, o virsu zolyte pvz darot. Kaip tuos sonus darot? panasiai kaip sokoladine tvorele, kad ant popieriaus atsimatavus iskocioti, o paskui apjuosti kaip tvorele  g.gif ar as cia nusifilosofuoju...
Aš šonus dengiu mase tokiu būdu: paimu masės gabalą, rankomis padarau iš jos "dešrelę" ir iškočioju. Iš anksto pažiūriu kokio maždaug pločio turi būti juosta. Paskui pridėdu prie torto šono iškočiotą "juostelę", nereikalingą masę nupjaunu peiliu arba virtuvinėmis žirklėmis.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 05 24, 14:39)
masytė - gatavai paruošta kočiojimui cukraus pudros masė su aibe visokių ingredientų, Konkrečiai- prašom žėt UBA "Minordija" psl.

tragakano dedu žiūrint ką  darau. Reikia greičiau džiūstančio, elastingesnio pastilažo - dedu nubrauktą šaukštelį tragakano.
Tam recepte dedu viską, tik nededu citrinos rūgšties.

dedate tragacano ir leidziate pastoveti kazkiek ar is karto darote? nes kiek kur skaiciau tai reik beveik para laukti tai nelabai man tai tinka paprastai. na bet jei reiks tai reiks.

as paprastai kai lipdau koki meski ar triusiuka tai noriu kad jo galvyte nesusmegtu i pilvuka todel ir norisi, kad dziutu siek tiek greiciau, nes kartais reik ka nors greiciau nulipyti ir negali. o su pastilazu skirtu lipdymui tai jo isore greitai apdziusta ir tuomet buna jog nespeji ir tada prilietus sutruksta ir negrazu, na man rodos suprantamai parasiau. va tokias vis bedas turiu, bet ryt gal pasibandysiu ideti targacano i pastilaza skirta dengimui ir pasilipdyti ka nors ir ziuresiu kas gausis.
aciu beje naitai uz pasidalijima ismintimi 4u.gif
Atsakyti
Sveika @adrij@sugryzus po atostogu,ir kitoms mergaitems labas,
torciuku pridejot ispudingu,visu isgirti neimanoma,o kritikuot nematau ko,visu kruopstus ir ispudingi,labiausiai istrigo AKVILYTES,MIGLES,@ADRIJOS@,MISKO UOGA,DIVIA....superiniai
sykarta ir as ne tusciomis atejau pasigrozeti,medutis,skirtas pirmos komunios proga
user posted image
user posted image
Atsakyti
zodziu jau matau dar ir migle79 savo patirtimi pasidalijo tai labai aciu jums tikrai reiks tada bandyti ideti marcipano. tikrai labai labai aciu jums mergytes,4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kad nerasineti tiktai ir vis klausineti tai idesiu ir as viena su masinele- pastilazas visi papuosimai(tortu dengimui) , tortas jogurtinis.

user posted image
Atsakyti
sveikos, niekur nerandu is ko ta zolyte padaro ant torto, kokia tai mase????
Atsakyti
Zibute, nu aip graziai tie trupiniai apibarstyti, be priekaistu
Atsakyti
Meljona- grazu wub.gif

Zibute77 - grazi masinele,man tokia neisejo blush2.gif , kaip cia visos ,kad rase,virsus sutrukinejo.

Dar norejau jusu paklausti,o kur jus perkas trakhana ta? atsisiunciat is uzsienio? Man ji tokia brangi pasirode g.gif
Atsakyti
QUOTE(Y@smin @ 2011 05 24, 16:37)
Labai dailus,kiek supratau,kaspinukai spauduku daryti?

Taip. Su ispaudu daryi.
Atsakyti