Giedruole, aš vežimą pirkau "Jonelio kieme". Buvau patenkinta. Pasižiūrėk skelbimuose. Ten būna nebrangių ir geros būklės. Aš turėjau vežimą pripučiamais ratais, tai varinėjau laukais ir miškais be problemų. Tik porą kartų buvau ratą pradūrusi, tai teko padangą keisti. Tai tik tokios problemos, o šiaip buvo labai patogu. Gal ir nebūtinai pripučiami, bet svarbiausia, kad būtų nemaži ir platūs. Tada ir pravažiuoja visur ir vaiko nekrato. O rūbelius jau perki? Dar pas mane buvo kažkur užsilikusių keletas. Reikės paieškoti.
Dar nieko nepirkau, jaučiu, viskas liks paskutiniam mėnesiui, t.y. gegužei. Esu prietaringa, bijau per anksti visko prisipirkti, nes vis pagalvoju- o jei kas negerai, ar ką.... Nors užsienyje (kaip tenka matyti per TV) tėvai dar tik planuoja vaikelį, o jau būna ir kambarys įrengtas su baldukais, su žaisliukais, sienos rausvos, užuolaidos su zuikučiais... aš dar vis tempiu gumą, nors jau po truputį imu dairytis
Sveikos Kulautuvos Mamytės
Seniai jau čia lankiausi (persimečiau į FB) Pirmiausia, tai sveikinu Giedruole . (O gal jau reikia sveikint su naujagimiu?). Smagu, kad padaugės vaikučių mūsų parapijoj
O aš tuo pačiu norėjau pasiūlyti naują paslaugą. Pavadinau ją "Auklė 24/7". Prižiūriu Jūsų vaikučius 24val per parą, 7 dienas per savaitę . Jei Jums reikia laisvos valandėlės ar dienos, o gal savaitgalio, tai galit kreiptis į mane! Vaikučius prižiūrėčiau savo namuose. Daugiau info rasit FaceBook profilyje "Auklė 24/7" arba rašykit AŽ.
Geros vasaros!!!!!
Seniai jau čia lankiausi (persimečiau į FB) Pirmiausia, tai sveikinu Giedruole . (O gal jau reikia sveikint su naujagimiu?). Smagu, kad padaugės vaikučių mūsų parapijoj
O aš tuo pačiu norėjau pasiūlyti naują paslaugą. Pavadinau ją "Auklė 24/7". Prižiūriu Jūsų vaikučius 24val per parą, 7 dienas per savaitę . Jei Jums reikia laisvos valandėlės ar dienos, o gal savaitgalio, tai galit kreiptis į mane! Vaikučius prižiūrėčiau savo namuose. Daugiau info rasit FaceBook profilyje "Auklė 24/7" arba rašykit AŽ.
Geros vasaros!!!!!
Laba
jsimona, parašiau tau į FB
giedruole, ar jau sveikinti naują žmogiuką, jei dar ne, tai kada?
Kaip kitos laikotės? Kaip tą mūsų trumpą lietuvišką vasarėlę leidžiat?
jsimona, parašiau tau į FB
giedruole, ar jau sveikinti naują žmogiuką, jei dar ne, tai kada?
Kaip kitos laikotės? Kaip tą mūsų trumpą lietuvišką vasarėlę leidžiat?
sveikutes!
Jau turim mazyle dukryte, davem varda Aiste
Jau turim mazyle dukryte, davem varda Aiste
Labai mažulytė, visa užklostyta, nieko nematyt
Sveikinimai šeimynai!!!!!!
Sveikinimai šeimynai!!!!!!
Labai labai sveikiname
Kuo daugiau stiprybės, sveikatos, ramybės ir skanaus pienuko
Kuo daugiau stiprybės, sveikatos, ramybės ir skanaus pienuko
QUOTE(zivjana @ 2012 06 25, 16:07)
skanaus pienuko
Va su tuo pienuku tai nezinau kaip bus, prigaminu tik 60 gramu
O kam pienuko kiekį iš viso matuoti Niekada pati neištrauksi tiek, kiek vaikutis žįsdamas suvalgys, nes pienukas nuolat gaminasi ir paties žindymo metu
Mums jau 3 mėnesiai
O dėl žindymo- vargstu.. Naktimis miega tik žindoma.. Vartomės nuo vieno šono ant kito per visą naktį... mano krūtinė nedidelė, sunku prisitaikyti ir ilgai išgulėti kad jai būtų patogu..ojojoii, kartais jau palūžtu ir sakau- viskas, pereinu prie mišinukų, bet dar vis maitinu. O dieną viskas gerai, tik naktys sunkokos.
Laba Nežinau, ar paguosiu, bet maniškis (jaunėlis) iki beveik dabar naktimis vis dar valgė, kaip ką tik gimęs, t.y. kas 1,5-2 val., o prieš rytą praktiškai "kabodavo", tai vat tik dabar ~2 sav. kaip pratinamės naktimis nebevalgyti (su tėčio pagalba pratinimasis vyko), tai lyg ir miega, bet ryte vis tiek ateina "pakaboti" Taip, kad normalu tai, nors ir nelengva kartais