Įkraunama...
Įkraunama...

Kulautuvos mamytės, III tema

4u.gif 4u.gif 4u.gif
SU ŠVENTOM VELYKOM 4u.gif

siunčiu klipuką labai labai žalią biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=9zElEJnWLbU
Atsakyti
Giedruole, aš vežimą pirkau "Jonelio kieme". Buvau patenkinta. Pasižiūrėk skelbimuose. Ten būna nebrangių ir geros būklės. Aš turėjau vežimą pripučiamais ratais, tai varinėjau laukais ir miškais be problemų. Tik porą kartų buvau ratą pradūrusi, tai teko padangą keisti. Tai tik tokios problemos, o šiaip buvo labai patogu. Gal ir nebūtinai pripučiami, bet svarbiausia, kad būtų nemaži ir platūs. Tada ir pravažiuoja visur ir vaiko nekrato. O rūbelius jau perki? Dar pas mane buvo kažkur užsilikusių keletas. Reikės paieškoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lugnė: 11 balandžio 2012 - 12:22
4u.gif
Dar nieko nepirkau, jaučiu, viskas liks paskutiniam mėnesiui, t.y. gegužei. Esu prietaringa, bijau per anksti visko prisipirkti, nes vis pagalvoju- o jei kas negerai, ar ką.... Nors užsienyje (kaip tenka matyti per TV) tėvai dar tik planuoja vaikelį, o jau būna ir kambarys įrengtas su baldukais, su žaisliukais, sienos rausvos, užuolaidos su zuikučiais... rolleyes.gif aš dar vis tempiu gumą, nors jau po truputį imu dairytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 11 balandžio 2012 - 13:17
Sveikos Kulautuvos Mamytės 4u.gif
Seniai jau čia lankiausi (persimečiau į FB) blush2.gif Pirmiausia, tai sveikinu Giedruole nestuke.gif . (O gal jau reikia sveikint su naujagimiu?). Smagu, kad padaugės vaikučių mūsų parapijoj tongue.gif
O aš tuo pačiu norėjau pasiūlyti naują paslaugą. Pavadinau ją "Auklė 24/7". Prižiūriu Jūsų vaikučius 24val per parą, 7 dienas per savaitę thumbup.gif . Jei Jums reikia laisvos valandėlės ar dienos, o gal savaitgalio, tai galit kreiptis į mane! Vaikučius prižiūrėčiau savo namuose. Daugiau info rasit FaceBook profilyje "Auklė 24/7" arba rašykit AŽ.
Geros vasaros!!!!!
Atsakyti
Laba 4u.gif
jsimona, parašiau tau į FB mirksiukas.gif
giedruole, ar jau sveikinti naują žmogiuką, jei dar ne, tai kada? ax.gif
Kaip kitos laikotės? Kaip tą mūsų trumpą lietuvišką vasarėlę leidžiat? rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes!
Jau turim mazyle dukryte, davem varda Aiste 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai mažulytė, visa užklostyta, nieko nematyt biggrin.gif
Sveikinimai šeimynai!!!!!!
Atsakyti
Labai labai sveikiname 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kuo daugiau stiprybės, sveikatos, ramybės ir skanaus pienuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2012 06 25, 16:07)
skanaus pienuko mirksiukas.gif

Va su tuo pienuku tai nezinau kaip bus, prigaminu tik 60 gramu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 28 birželio 2012 - 10:08
O kam pienuko kiekį iš viso matuoti g.gif Niekada pati neištrauksi tiek, kiek vaikutis žįsdamas suvalgys, nes pienukas nuolat gaminasi ir paties žindymo metu mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Mums jau 3 mėnesiai ax.gif
O dėl žindymo- vargstu.. Naktimis miega tik žindoma.. Vartomės nuo vieno šono ant kito per visą naktį... mano krūtinė nedidelė, sunku prisitaikyti ir ilgai išgulėti kad jai būtų patogu..ojojoii, kartais jau palūžtu ir sakau- viskas, pereinu prie mišinukų, bet dar vis maitinu. O dieną viskas gerai, tik naktys sunkokos.
Atsakyti
Laba 4u.gif Nežinau, ar paguosiu, bet maniškis (jaunėlis) iki beveik dabar naktimis vis dar valgė, kaip ką tik gimęs, t.y. kas 1,5-2 val., o prieš rytą praktiškai "kabodavo", tai vat tik dabar ~2 sav. kaip pratinamės naktimis nebevalgyti (su tėčio pagalba pratinimasis vyko), tai lyg ir miega, bet ryte vis tiek ateina "pakaboti" smile.gif Taip, kad normalu tai, nors ir nelengva kartais mirksiukas.gif
Atsakyti