Įkraunama...
Įkraunama...

Kulautuvos mamytės, III tema

QUOTE(giedruole @ 2012 03 18, 15:43)
4u.gif
.......  labai geras kelias įsilieti į bendruomenę  biggrin.gif

Tai žinoma, jei pati nelysi, tai niekas ir nepakvies. Na, gal "lysti" ne visai šiuo atveju tinkamas žodis, bet turėjau omeny, kad pačiai reikia rodyti iniciatyvą. Žinoma, kartais iš kai kurių senbuvių pasijaučia šaltukas ir arogancija, bet tikrai visada atsiranda ir nuoširdžių, geranoriškai nusiteikusių žmonių. O kodėl, pavyzdžiui, tau pačiai nepradėjus dainuoti tam ansamblyje. Tikrai su daug kuo susipažintum, atsirastų daugiau kontaktų bendruomenėje. Nė nepajustum, kaip pusę Kulautuvos jau pažinotum. Beje, vieną to ansamblio dainininkę tu jau neakivaizdžiai pažįsti. Anksčiau ji gana aktyviai čia bendravo. Susitikę dažnai pasikalbam, labai faina ir draugiška moteris. Jei noras yra, galiu supažindinti. O Andželą tai juk pažįsti, ar ne? Ji, kiek suprantu, tavo kaimynė.
Atsakyti
4u.gif
Nugi pasakysiu kaip buvo. Pamačiau pardėje skelbimą, kad bus toksai renginys, kad visi kviečiami dalyvauti, o mano vyras kaip tik tą vakarą turėjo dirbti, taigi, būčiau likusi viena namuose. Tai sakau, ką aš čia viena sėdėsiu, pasidarysiu sau atrakciją, į Andželą pažiūrėsiu, gal ką iš pažįstamų susitiksiu.. mirksiukas.gif
Andžela buvo mūsų kaimynė anksčiau, kai dar dirbau Marijampolėje, bet aš pati čia būdavau tik svečias, tai mažai mudvi ir matydavomės, o dabar jie išsikraustė į kitą galą Kulautuvos. Labai šiltas žmogus. Ji irgi nėra "senbuvė", kiek žinau, ji iš Žemaitijos, nėra pas ją tos arogancijos, ji džiaugiasi kiekvienu žiūrovu, atėjusiu į renginį, visada ragina atsivesti kuo daugiau chebros biggrin.gif
O kuri forumo mamytė dainuoja tame ansamblyje? Geras, net nebūčiau pagalvojusi, kaip įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 20 kovo 2012 - 16:01
Neradau senų temų. Turbūt jau ištrintos. Nepamenu senų nick'ų, bet, berods, buvo tokia Žakienė. Gyvena ji soduose, o dirba daržely. Dvi dukras augina. Tai ji seniai dainuoja. Jei nori į ansamblį, tai paprasčiausiai susirask Anželą (galiu gaut telefoną) ir tikrai priims. Manau, kad jie džiaugsis nauju žmogumi, nes norinčių tikrai nėra daug.
Atsakyti
QUOTE(lugnė @ 2012 03 21, 13:07)
nes norinčių tikrai nėra daug.

4u.gif
Tai va būtent. Repeticijos, įsipariegojimai, o tai reiškia, kad jau esi nuo kažko priklausomas. Aš gal liksiu ištikima savo idėjai isiimti patentą ir rinktis vaikų pop grupę. Labai noriu kažką savo sukurti, praktikos su vaikais turiu, dainas kuriu pati, bandysiu kažką, o ar pasiseks- viskas Dievo valioje.. rolleyes.gif
Atsakyti
Klausykit, ar jūs naudojat tokią priemonę skalbimo mašinai "Calgon"? Aš susirūpinau, kad Kulautuvoje labai kalkėtas vanduo ir gali būti kaip toje reklamoje, kai skalbimo mašina nepataisomai sugenda, pro apačią išbėga vanduo, šeimininkė verkia, liūdnas vaizdelis verysad.gif pagalvojau, jeigu taip atsitiktų- būtų kapec, pasaulio pabaiga, tai nusipirkau "Calgon". Bet neradau, kaip tiksliai naudoti- ar jį reikia pilti į tą patį lovelį kartu su skalbimo milteliais? Ir skalbiniai skalbiasi kartu su tuo Calgonu? Rūbams nekenkia?
Atsakyti
Aš naudoju ne "Calgon", o kitokias tabletes. Tai dedu kartu su milteliais į pagrindinio skalbimo skyrelį. Ir pas jus vanduo kalkėtas. Aš maniau, kad čia tik mūsų problema. Tiesą sakant pastoviai nenaudoju. Įdedu kai nepamirštu. Pradžioj visai nenaudodavau ir daug metų nieko neatsitiko. Paskui įsigijom naują skalbyklę (senoji numirė nuo metų naštos, taip ir nemačiusi jokių calgonų), pradėjau galvoti "gal reikėtų ... ". Tai dabar įmetu kas kelintą skalbimą. O šiaip kas ten žino: kiek tame tiesos, kiek efektyvios reklamos.
Atsakyti
Baisus vanduo, per tris metus nustipo 4 elektriniai virduliai. Jaučiu ir ant plaukų, ir ant odos. Marijampolėje turėjau nerealiai minkštą vandenį, todėl turiu su kuo lyginti. Dabar labai susirūpinau, nes jeigu sustotų skalbinkė- amen... tai ne virdulys, kad tą pačią dieną nusipirkai kitą..
Atsakyti
Na, aš kai neturiu su kuo lyginti, tai nelabai ir kreipiu dėmesio. Virdulį kas porą savaičių pravalau su nukalkinimo milteliais. Nežinau kas darosi elektriniame boileryje. Neatsidarysi ir nepažiūrėsi, bet važiuoja jis be problemų jau dešimt metelių. Tfu, tfu, tfu. Skalbyklė irgi kaip ir nesiskundžia. Sakau, kai nepamirštu įdedu kokią tabletėlę. O tas gaunasi kas kokį 4-5 skalbimą. Va, labiausiai nervina tai lygintuvas, nes su pirmais garų pliūpsniais visada išspjauna kalkių krūvą. Bet tai irgi problema, su kuria galima susidoroti. Svarbiausia nesijaudinti ir gerai maitintis. Tada ir visos skalbinkės į tavo geras nuotaikas teigiamai reaguos.
Va, dabar pasinaudodama proga, kad nepamirščiau, einu paleidžiu skalbinkę (patiko man šitas žodis), išgeriu kavytės ir einu daryt kibinų. Sultinio nuo vakar virtos vištienos turiu, mmm prisivalgysim ... Ir lauksim kada atvažiuos "skudurynas", nes džinsai po žiemos vėl nesueina. Pirksim senus naujus. Per kokius tris mėnesius numesim keletą kilogramų ir vėl galėsim senų gerų džinsiukų atsiprašyt. Va taip, gyvenam, maitinamės, nesijaudinam. Yra problema, atsiranda ir sprendimas.
Atsakyti
QUOTE(lugnė @ 2012 03 29, 12:33)
Per kokius tris mėnesius numesim keletą kilogramų ir vėl galėsim senų gerų džinsiukų atsiprašyt. Va taip, gyvenam, maitinamės, nesijaudinam. Yra problema, atsiranda ir sprendimas.

4u.gif
Aš su džinsais jau kuriam laikui atsisveikinau, nes esu hmm... nestuke.gif , tai va biggrin.gif laukiam leliuko vasaros pradžiai mirksiukas.gif
Tik biškį liūdna, kad remontai dar nebaigti.... Turėjau svajonių pasidaryti kambarį miegamąjį naują gražų, bet deja. Nespėjom. Bus gerai kaip yra, 1980-ųjų mada- nublukę sienos su gipsinėm gėlytėm verysad.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 02 balandžio 2012 - 15:05
Vaje, sveikinimai 4u.gif Gero ir lengvo nešiojimo nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu labai labai. Kaip čia taip - tyliai, ramiai ... Nors ką aš čia dabar. Juk taip ir priklauso. Bet taip ilgai tylėjai ... Smagu bus "startuoti" vasaros pradžioj. Patikėk, bus tikrai smagu: jau ko verti vien "naujoviško" auginimo privalumai. Juk kai auginom savo pirmagimius nebuvo nei sauskelnių, nei maistelių, nei ... taigi, pati žinai. Dukrą augindama kaifavau jau vien dėl to, kad nereikia kiekvienos laisvos minutės aukoti vystyklų skalbimui. Nervintis, kad nespės laiku išdžiūti, nes ir tų vystyklų neturėjau tiek, kiek reikėtų, o tik tiek, kiek leido nusipirkti pagal taloną. O ir vėliau, vaikui ūgtelėjus, kada panorėjus įsimetei stiklainiuką košytės ir važiuok kur nori. Nesakau, kad maitinau pirktiniu maisteliu. Tikrai ne, viriau košes pati kiekvieną dieną iš rinktinių produktų, bet kartais, kai tikrai prireikdavo kažkur su vaiku išeiti, ramia sąžine nusipirkdavau stiklainiuką gatavos košytės ir valgydavom poliklinikoj, zoologijos sode ar pas draugus svečiuose. Labai mane žavėjo ta pasirinkimo laisvė. Tada ir nuotaikos visai kitokios, ir lengviau, ir smagiau.
Smagu, labai smagu. Geros sveikatėlės. Nedaug beliko. Nors man paskutiniai mėnesiai sunkiausi būdavo. Žiauriai būdavau stora. Vaikai abu gimė 3600 g, bet labai daug vandenų būdavo. Vaikščiodavau išpampus ir visi sakydavo, kad dvynių laukiuosi.
Sėkmės!
Atsakyti
4u.gif
Na tai jau taip ir turėjo būti, antra santuoka, reikia kažko bendro mirksiukas.gif
Šiaip man irgi patinka vėlyva motinystė, daug privalmų moters hormoninei sveikatai, niekur neskubi, viską žinai, toks savotiškas relaksas...sakyčiau visai faina 4u.gif
Vežimo dabar ieškau su gerais ratais, kad būtų galima po pievas ir miškus važinėtis, jei ką užmatysit- duokit žinią.
Atsakyti