Laba Kokį kartą būtinai reikės nuvažiuoti, kad apsižiūrėti, kaip kas ten, bet aš labiau laukiu, kol Jolita treniruotes atnaujins...
QUOTE(zivjana @ 2014 09 25, 20:37)
Laba Kokį kartą būtinai reikės nuvažiuoti, kad apsižiūrėti, kaip kas ten, bet aš labiau laukiu, kol Jolita treniruotes atnaujins...
Man Jolitos treniruotės per sunkios ir per brangios, vienas užsiėmimas 10 Lt . Vat įdomu, kiek Raudondvaryje abonimentas kainuos, jeigu labai brangu, tai tiek to, tada po mišką pabėgiosiu ir bus sportas
Sveikos
O aš pradėjau linijinius šokius lankyti nuo rugsėjo Kultūros namuose. Keista, kad labai mažai moteriškių susirenka, o taip smagu pasišokt. Vyksta trečiadieniais 18.30 val. 45 lt. mėn., gal kas prisijungsit
O aš pradėjau linijinius šokius lankyti nuo rugsėjo Kultūros namuose. Keista, kad labai mažai moteriškių susirenka, o taip smagu pasišokt. Vyksta trečiadieniais 18.30 val. 45 lt. mėn., gal kas prisijungsit
QUOTE(*Latte* @ 2014 10 16, 17:48)
Sveikos
oi, labai norėčiau o kiek laiko trunka? kaip reik apsirengti? o ten tik labai jaunos visos?
QUOTE(dyge @ 2014 10 17, 23:00)
oi, labai norėčiau o kiek laiko trunka? kaip reik apsirengti? o ten tik labai jaunos visos?
Kol kas labai mažai moterų ir kaip tik visos jau metuose Aš jauniausia Trunka 1,5 val., apsirengt tympas kokias ir maikę ar pan., na su aptemptais rūbais smagiau šokti Avalynę persiaut reik atsinešti, tai jau kaip patogiau šokti, man asmeniškai patogu, kai batai truputį su kulniuku. Aš su basutėm šoku. Junkitės drąsiai
QUOTE(*Latte* @ 2014 10 16, 18:48)
Sveikos
Kaip įdomu, papasakokit plačiau, ką ten veikiat, pagal kokią muziką šokat, ar sunku žmogui niekad niekur nešokusiam?
Bet irgi brangoka, vienas užsiėmimas per savaitę.. Aš su vaikų pop choru dirbu, tai imu 50 lt mėnesiui, bet pas mus 2 užsiėmimai per savaitę ir mes dalyvaujam renginiuose, tokiuose kaip "Laumės juosta" ir pan. Matomai, aš save nusiskriaudžiu
Šiaip tai man reikėtų lapatot per visą Kulautuvą į kitą galą, jeigu prastas oras, tai biškį nelabai, bet šiaip tai norėčiau, šokti, šokis ~ tai relaksas
QUOTE(giedruole @ 2014 11 02, 16:51)
Kaip įdomu, papasakokit plačiau, ką ten veikiat, pagal kokią muziką šokat, ar sunku žmogui niekad niekur nešokusiam?
Bet irgi brangoka, vienas užsiėmimas per savaitę.. Aš su vaikų pop choru dirbu, tai imu 50 lt mėnesiui, bet pas mus 2 užsiėmimai per savaitę ir mes dalyvaujam renginiuose, tokiuose kaip "Laumės juosta" ir pan. Matomai, aš save nusiskriaudžiu
Šiaip tai man reikėtų lapatot per visą Kulautuvą į kitą galą, jeigu prastas oras, tai biškį nelabai, bet šiaip tai norėčiau, šokti, šokis ~ tai relaksas
Tik dabar pamačiau, kad parašėt. Na, ne aš tuos šokius vedu, bet kadangi kol kas tik kelios lankančios, tai norisi, kad dar kas nors prisijungtų, nes gali mokytoja ir nebevažinėt visai pas mus Ji iš Vilkijos atvažinėja.
Sutinku, galėtų ir pigiau būti, bet kita vertus, vis tiek man geriau, nei į Kauną važinėti Jeigu daugiau lankančių būtų, gal ir kainą paderintų
Aš pati niekada nešokus irgi. Viską labai nuodugniai parodo, šokiai nesudėtingi. O šokam viską cha cha cha, mambo, salsa, tango, visus pramoginius šokius, tik kol kas labai paprastos kompozicijos, todėl tikrai gali šokti bet kas. Nesvarbu nei amžius, nei pasirengimas.
Aš gyvenu Kernavės soduose, jeigu jūs irgi čia, man tikrai būtų nesunku ir jus prigriebti, vis tiek su mašina važiuoju
QUOTE(*Latte* @ 2014 11 11, 22:02)
Aš gyvenu Kernavės soduose, jeigu jūs irgi čia, man tikrai būtų nesunku ir jus prigriebti, vis tiek su mašina važiuoju
Puiku, aš šiandien ateisiu, pasimatysim, pasišoksim, susitarsim
QUOTE(giedruole @ 2014 11 12, 13:56)
Tikiuosi dar spėsi pamatyt, ką tik mokytoja skambino, sakė šiandien nebus užsiėmimo. Tai teks laukti kito trečiadienio
Dėmesio, penktadienį Kultūros centre vyks KARAOKE muzikos vakarėlis. Kas mėgstat dainuoti, visi mielai kviečiami, kas nori pasižiūrėti, kviečiami žiūrovais. Gali dalyvauti tiek suaugę, tiek vaikai. Galima atsinešti vaišių. Laimėtojas gaus "Auksinį mikrofoną"
Karaoke vakarėlis buvo žiauriai fainas, kai apdovanojom nugalėtoją, toliau vyko vaišės ir šokiai, agituoju dažniau visiems lankytis bendruomenės vakaronėse. Labai smagu
Linijiniai šokiai irgi labai patiko. Jie ne tik "taiso linijas", bet dar ir lavina, išmoksti daug įvairių žingsnelių. Super
Noriu pasidžiaugti, kad taip gražiai valomos Kulautuvos gatvelės, ko gero, pirmi metai šitaip Ačiū seniūnei Eglutei už rūpestį