Įkraunama...
Įkraunama...

Kulautuvos mamytės, III tema

Laba smile.gif Kokį kartą būtinai reikės nuvažiuoti, kad apsižiūrėti, kaip kas ten, bet aš labiau laukiu, kol Jolita treniruotes atnaujins... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2014 09 25, 20:37)
Laba smile.gif Kokį kartą būtinai reikės nuvažiuoti, kad apsižiūrėti, kaip kas ten, bet aš labiau laukiu, kol Jolita treniruotes atnaujins...  ax.gif

Man Jolitos treniruotės per sunkios ir per brangios, vienas užsiėmimas 10 Lt g.gif. Vat įdomu, kiek Raudondvaryje abonimentas kainuos, jeigu labai brangu, tai tiek to, tada po mišką pabėgiosiu ir bus sportas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O aš pradėjau linijinius šokius lankyti nuo rugsėjo Kultūros namuose. Keista, kad labai mažai moteriškių susirenka, o taip smagu pasišokt. Vyksta trečiadieniais 18.30 val. 45 lt. mėn., gal kas prisijungsit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Latte* @ 2014 10 16, 17:48)
Sveikos  4u.gif
O aš pradėjau linijinius šokius lankyti nuo rugsėjo Kultūros namuose. Keista, kad labai mažai moteriškių susirenka, o taip smagu pasišokt. Vyksta trečiadieniais 18.30 val. 45 lt. mėn., gal kas prisijungsit wink.gif

oi, labai norėčiau ax.gif o kiek laiko trunka? kaip reik apsirengti? o ten tik labai jaunos visos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dyge @ 2014 10 17, 23:00)
oi, labai norėčiau ax.gif o kiek laiko trunka? kaip reik apsirengti? o ten tik labai jaunos visos? blush2.gif

Kol kas labai mažai moterų ir kaip tik visos jau metuose smile.gif Aš jauniausia smile.gif Trunka 1,5 val., apsirengt tympas kokias ir maikę ar pan., na su aptemptais rūbais smagiau šokti smile.gif Avalynę persiaut reik atsinešti, tai jau kaip patogiau šokti, man asmeniškai patogu, kai batai truputį su kulniuku. Aš su basutėm šoku. Junkitės drąsiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Latte* @ 2014 10 16, 18:48)
Sveikos  4u.gif

4u.gif
Kaip įdomu, papasakokit plačiau, ką ten veikiat, pagal kokią muziką šokat, ar sunku žmogui niekad niekur nešokusiam?
Bet irgi brangoka, vienas užsiėmimas per savaitę.. g.gif Aš su vaikų pop choru dirbu, tai imu 50 lt mėnesiui, bet pas mus 2 užsiėmimai per savaitę ir mes dalyvaujam renginiuose, tokiuose kaip "Laumės juosta" ir pan. Matomai, aš save nusiskriaudžiu mirksiukas.gif
Šiaip tai man reikėtų lapatot per visą Kulautuvą į kitą galą, jeigu prastas oras, tai biškį nelabai, bet šiaip tai norėčiau, šokti, šokis ~ tai relaksas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 02 lapkričio 2014 - 16:02
QUOTE(giedruole @ 2014 11 02, 16:51)
4u.gif
Kaip įdomu, papasakokit plačiau, ką ten veikiat, pagal kokią muziką šokat, ar sunku žmogui niekad niekur nešokusiam?
Bet irgi brangoka, vienas užsiėmimas per savaitę.. g.gif  Aš su vaikų pop choru dirbu, tai imu 50 lt mėnesiui, bet pas mus 2 užsiėmimai per savaitę ir mes dalyvaujam renginiuose, tokiuose kaip "Laumės juosta" ir pan. Matomai, aš save nusiskriaudžiu  mirksiukas.gif
Šiaip tai man reikėtų lapatot per visą Kulautuvą į kitą galą, jeigu prastas oras, tai biškį nelabai, bet šiaip tai norėčiau, šokti, šokis ~ tai relaksas  bigsmile.gif

Tik dabar pamačiau, kad parašėt. Na, ne aš tuos šokius vedu, bet kadangi kol kas tik kelios lankančios, tai norisi, kad dar kas nors prisijungtų, nes gali mokytoja ir nebevažinėt visai pas mus sad.gif Ji iš Vilkijos atvažinėja.
Sutinku, galėtų ir pigiau būti, bet kita vertus, vis tiek man geriau, nei į Kauną važinėti smile.gif Jeigu daugiau lankančių būtų, gal ir kainą paderintų smile.gif
Aš pati niekada nešokus irgi. Viską labai nuodugniai parodo, šokiai nesudėtingi. O šokam viską cha cha cha, mambo, salsa, tango, visus pramoginius šokius, tik kol kas labai paprastos kompozicijos, todėl tikrai gali šokti bet kas. Nesvarbu nei amžius, nei pasirengimas.
Aš gyvenu Kernavės soduose, jeigu jūs irgi čia, man tikrai būtų nesunku ir jus prigriebti, vis tiek su mašina važiuoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Latte* @ 2014 11 11, 22:02)

Aš gyvenu Kernavės soduose, jeigu jūs irgi čia, man tikrai būtų nesunku ir jus prigriebti, vis tiek su mašina važiuoju wink.gif

biggrin.gif
Puiku, aš šiandien ateisiu, pasimatysim, pasišoksim, susitarsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2014 11 12, 13:56)
biggrin.gif 
Puiku, aš šiandien ateisiu, pasimatysim, pasišoksim, susitarsim  4u.gif

Tikiuosi dar spėsi pamatyt, ką tik mokytoja skambino, sakė šiandien nebus užsiėmimo. Tai teks laukti kito trečiadienio smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Dėmesio, penktadienį Kultūros centre vyks KARAOKE muzikos vakarėlis. Kas mėgstat dainuoti, visi mielai kviečiami, kas nori pasižiūrėti, kviečiami žiūrovais. Gali dalyvauti tiek suaugę, tiek vaikai. Galima atsinešti vaišių. Laimėtojas gaus "Auksinį mikrofoną" biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Karaoke vakarėlis buvo žiauriai fainas, kai apdovanojom nugalėtoją, toliau vyko vaišės ir šokiai, agituoju dažniau visiems lankytis bendruomenės vakaronėse. Labai smagu biggrin.gif

Linijiniai šokiai irgi labai patiko. Jie ne tik "taiso linijas", bet dar ir lavina, išmoksti daug įvairių žingsnelių. Super rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif
Noriu pasidžiaugti, kad taip gražiai valomos Kulautuvos gatvelės, ko gero, pirmi metai šitaip mirksiukas.gif Ačiū seniūnei Eglutei už rūpestį smile.gif
Atsakyti