Sveikos mamytės Planuojam kraustytis į Kulautuvą, tai jau pradedu ieškotis draugių
Gal yra auginančių panašaus amžiaus vaikiukus? Mano mažiukui 10 mėn.
Kristrar, gal Kernavės soduose apsigyvenot?
Klausimėlis:
Galbūt Kulautuvoje yra gera siuvėja, kuri galėtų pataisyti vieną kitą drabužį? Galėčiau ir pati, bet siaubingai nėra laiko...
Galbūt yra ir kirpėja, kuri galėtų padažyti plaukučius?
O tai vis Kaune, Kaune... Galbūt ir čia yra puikiai dirbančių tokius darbus?
Ir dar, atsiprašau už naivų ir galbūt kvailoką klausimą - kaip ieškoti žmogaus pagalbininko smulkiems ūkio reikalams - pvz. vejos nušienavimui (apie 25 arus), gal net daržo nuravėjimui ar pan. ? Juk skelbimo nerašysiu...
Būsiu dėkinga už patarimus.
Galbūt Kulautuvoje yra gera siuvėja, kuri galėtų pataisyti vieną kitą drabužį? Galėčiau ir pati, bet siaubingai nėra laiko...
Galbūt yra ir kirpėja, kuri galėtų padažyti plaukučius?
O tai vis Kaune, Kaune... Galbūt ir čia yra puikiai dirbančių tokius darbus?
Ir dar, atsiprašau už naivų ir galbūt kvailoką klausimą - kaip ieškoti žmogaus pagalbininko smulkiems ūkio reikalams - pvz. vejos nušienavimui (apie 25 arus), gal net daržo nuravėjimui ar pan. ? Juk skelbimo nerašysiu...
Būsiu dėkinga už patarimus.
QUOTE(*Latte* @ 2014 05 16, 13:31)
Sveikos mamytės Planuojam kraustytis į Kulautuvą, tai jau pradedu ieškotis draugių
Sveiki:) dar neapsigyvenom, bet taip-kernaves soduose dubysos gatvei musu busimas sodelis-jei susitvarkysim ir namelis:) o jus kazkur salimais?
Del maziuku, tai menesio gale turesim mazyle:))
QUOTE(kristrar @ 2014 05 17, 06:31)
Sveiki:) dar neapsigyvenom, bet taip-kernaves soduose dubysos gatvei musu busimas sodelis-jei susitvarkysim ir namelis:) o jus kazkur salimais?
Laba,
Kažkaip jau kuris laikas tik paskaitinėju, ką susirašote, bet patingiu parašyti Na bet jau dabar nebegaliu nerašyti - mes gyvename Kernavėje, Dubysos g-vėje Jūs turbūt tą namą pirkote kur maždaug gatvės vidury pardavinėjo? Ar kažkuris tai kitas? Labai smagu, kad naujų jaunų žmonių įsikels - susitiksime
Jei jau kažkas klausė dėl vietinių paslaugų, tai siuvėjos nežinau (nors ir manau, kad tikrai tokia kažkur čia vietoje turi būti), o kirpėja tai tikrai yra, Rimantė tokia O pagalbinio žmogaus tai irgi geriausia per kaimynus ir pažįstamus klausinėtis, bet įmanomas variantas ir skelbimą parašyti, o kodėl gi ir ne
QUOTE(kristrar @ 2014 05 17, 06:31)
Oi, kaip smagu Jūs gal tą namą raudonu stogu pirkot? Mačiau skelbimuose O mes Šventosios g., visai netoliese Būsim kaimynkos, ir dar su zivjana galėsim
Sveikos:) ne ne ta su raudonu stogu, ir ne vidury gatves:) o nuorodas skelbimu galima? Nes neradau, o brolis taip pat dairosi kokio sodelio:)
Oj mum ten dar tvarkos padaryt reik daug, o karsciai dideli, tai retai dar bunam Kulautuvoj:) bet zadam vykti su tevais kai bus svente 06-07:)
Oj mum ten dar tvarkos padaryt reik daug, o karsciai dideli, tai retai dar bunam Kulautuvoj:) bet zadam vykti su tevais kai bus svente 06-07:)
Laba Tą tokį šviesų vidury gatvės tai lyg ir jau pardavę yra, o to su raudonu stogu nuoroda:
http://www.skelbiu.l...s-19243268.html
O tai kuriame jūs žadate apsistoti?
Gaila mes per tokią didžiulę miestelio šventę išvykę būsime
http://www.skelbiu.l...s-19243268.html
O tai kuriame jūs žadate apsistoti?
Gaila mes per tokią didžiulę miestelio šventę išvykę būsime
Labutis. Yra siuvėja Greta, ji siuva kokybiškai, dirba su trikotažu ir pan, tik sako, kad ji labai užmta, daug darbo turi (nu logiška, jeigu žmogus gerai dirba, tai ir daug darbo turi), įdedu jos numeriuką: 868906597
O mes parduodam sklypo gabaliuką Akacijų gatvėje, turėkit uomeny, gal kas iš draugų ar giminaičių norėtų įsigyti, ten kur jungiasi Demokratų ir Akacijų gatvelės
QUOTE(giedruole @ 2014 06 09, 18:02)
Labutis. Yra siuvėja Greta, ji siuva kokybiškai, dirba su trikotažu ir pan, tik sako, kad ji labai užmta, daug darbo turi (nu logiška, jeigu žmogus gerai dirba, tai ir daug darbo turi), įdedu jos numeriuką: 868906597
O mes parduodam sklypo gabaliuką Akacijų gatvėje, turėkit uomeny, gal kas iš draugų ar giminaičių norėtų įsigyti, ten kur jungiasi Demokratų ir Akacijų gatvelės
Sveiki,siaubas,nemoku naujos zinutes parasyt
Zodziu,mes ir turim planu su seimyna keltis i kulautuva,tik mane truputi baugina atstumas,ziema,pasakykit kaip ar nevargina nuolatiniai pazinejimai i kauna ar nelabai jauciasi atstumai?mes planuojam i sodus,ta8 kaip cia su keliu valymais ziema ( gal jums ir juokingi pasirodys mano zodziai,bet mane,kauniete,tie dalykai truputi baugina)
QUOTE(eldara @ 2014 06 26, 21:18)
Sveiki,siaubas,nemoku naujos zinutes parasyt
Zodziu,mes ir turim planu su seimyna keltis i kulautuva,tik mane truputi baugina atstumas,ziema,pasakykit kaip ar nevargina nuolatiniai pazinejimai i kauna ar nelabai jauciasi atstumai?mes planuojam i sodus,ta8 kaip cia su keliu valymais ziema ( gal jums ir juokingi pasirodys mano zodziai,bet mane,kauniete,tie dalykai truputi baugina)
su kelių valymais nieko gero, pagrindinė Kulautuvos gatvė visada būna nuvalyta, tačiau visos kitos galvelės, tai ne. Brisk per sniegą iki kelių, o kai atleidžia, tada plauk.....
sveikos, perskaičiau skelbimą, kad Raudondvaryje atsidaro treniruoklių klubas, gal kas iš mamyčių važinėsit sportuot? aš tai labai norėčiau, jau seniai svajojau normaliam klube pasportuot....