Įkraunama...
Įkraunama...

Kulautuvos mamytės, III tema

Sveikos mamytės 4u.gif Planuojam kraustytis į Kulautuvą, tai jau pradedu ieškotis draugių biggrin.gif
Gal yra auginančių panašaus amžiaus vaikiukus? Mano mažiukui 10 mėn.
Kristrar, gal Kernavės soduose apsigyvenot?
Atsakyti
Klausimėlis:
Galbūt Kulautuvoje yra gera siuvėja, kuri galėtų pataisyti vieną kitą drabužį? Galėčiau ir pati, bet siaubingai nėra laiko... blush2.gif
Galbūt yra ir kirpėja, kuri galėtų padažyti plaukučius?
O tai vis Kaune, Kaune... Galbūt ir čia yra puikiai dirbančių tokius darbus?

Ir dar, atsiprašau už naivų ir galbūt kvailoką klausimą - kaip ieškoti žmogaus pagalbininko smulkiems ūkio reikalams - pvz. vejos nušienavimui (apie 25 arus), gal net daržo nuravėjimui ar pan. ? Juk skelbimo nerašysiu... blush2.gif

Būsiu dėkinga už patarimus.
Atsakyti
QUOTE(*Latte* @ 2014 05 16, 13:31)
Sveikos mamytės  4u.gif  Planuojam kraustytis į Kulautuvą, tai jau pradedu ieškotis draugių biggrin.gif
Gal yra auginančių panašaus amžiaus vaikiukus? Mano mažiukui 10 mėn.
Kristrar, gal Kernavės soduose apsigyvenot?

Sveiki:) dar neapsigyvenom, bet taip-kernaves soduose dubysos gatvei musu busimas sodelis-jei susitvarkysim ir namelis:) o jus kazkur salimais?smile.gif
Del maziuku, tai menesio gale turesim mazyle:))
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2014 05 17, 06:31)
Sveiki:) dar neapsigyvenom, bet taip-kernaves soduose dubysos gatvei musu busimas sodelis-jei susitvarkysim ir namelis:) o jus kazkur salimais?smile.gif

Laba,

Kažkaip jau kuris laikas tik paskaitinėju, ką susirašote, bet patingiu parašyti blush2.gif Na bet jau dabar nebegaliu nerašyti - mes gyvename Kernavėje, Dubysos g-vėje mirksiukas.gif Jūs turbūt tą namą pirkote kur maždaug gatvės vidury pardavinėjo? Ar kažkuris tai kitas? rolleyes.gif Labai smagu, kad naujų jaunų žmonių įsikels - susitiksime mirksiukas.gif
Jei jau kažkas klausė dėl vietinių paslaugų, tai siuvėjos nežinau (nors ir manau, kad tikrai tokia kažkur čia vietoje turi būti), o kirpėja tai tikrai yra, Rimantė tokia mirksiukas.gif O pagalbinio žmogaus tai irgi geriausia per kaimynus ir pažįstamus klausinėtis, bet įmanomas variantas ir skelbimą parašyti, o kodėl gi ir ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2014 05 17, 06:31)

Oi, kaip smagu 4u.gif Jūs gal tą namą raudonu stogu pirkot? Mačiau skelbimuose smile.gif O mes Šventosios g., visai netoliese smile.gif Būsim kaimynkos, ir dar su zivjana thumbup.gif galėsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2014 05 17, 10:37)
Jei jau kažkas klausė dėl vietinių paslaugų, tai siuvėjos nežinau (nors ir manau, kad tikrai tokia kažkur čia vietoje turi būti), o kirpėja tai tikrai yra, Rimantė tokia mirksiukas.gif

o gal galima tos kirpėjos Rimantės kontaktus? (į AŽ), būčiau dėkinga smile.gif

Atsakyti
Sveikos:) ne ne ta su raudonu stogu, ir ne vidury gatves:) o nuorodas skelbimu galima? Nes neradau, o brolis taip pat dairosi kokio sodelio:)
Oj mum ten dar tvarkos padaryt reik daug, o karsciai dideli, tai retai dar bunam Kulautuvoj:) bet zadam vykti su tevais kai bus svente 06-07:)
Atsakyti
Laba smile.gif Tą tokį šviesų vidury gatvės tai lyg ir jau pardavę yra, o to su raudonu stogu nuoroda:
http://www.skelbiu.l...s-19243268.html
O tai kuriame jūs žadate apsistoti? ax.gif
Gaila mes per tokią didžiulę miestelio šventę išvykę būsime doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivjana: 25 gegužės 2014 - 10:31
4u.gif
Labutis. Yra siuvėja Greta, ji siuva kokybiškai, dirba su trikotažu ir pan, tik sako, kad ji labai užmta, daug darbo turi (nu logiška, jeigu žmogus gerai dirba, tai ir daug darbo turi), įdedu jos numeriuką: 868906597 mirksiukas.gif

O mes parduodam sklypo gabaliuką Akacijų gatvėje, turėkit uomeny, gal kas iš draugų ar giminaičių norėtų įsigyti, ten kur jungiasi Demokratų ir Akacijų gatvelės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 09 birželio 2014 - 17:19
QUOTE(giedruole @ 2014 06 09, 18:02)
4u.gif
Labutis. Yra siuvėja Greta, ji siuva kokybiškai, dirba su trikotažu ir pan, tik sako, kad ji labai užmta, daug darbo turi (nu logiška, jeigu žmogus gerai dirba, tai ir daug darbo turi), įdedu jos numeriuką: 868906597  mirksiukas.gif

O mes parduodam sklypo gabaliuką Akacijų gatvėje, turėkit uomeny, gal kas iš draugų ar giminaičių norėtų įsigyti, ten kur jungiasi Demokratų ir Akacijų gatvelės  smile.gif

Sveiki,siaubas,nemoku naujos zinutes parasyt smile.gif
Zodziu,mes ir turim planu su seimyna keltis i kulautuva,tik mane truputi baugina atstumas,ziema,pasakykit kaip ar nevargina nuolatiniai pazinejimai i kauna ar nelabai jauciasi atstumai?mes planuojam i sodus,ta8 kaip cia su keliu valymais ziema ( gal jums ir juokingi pasirodys mano zodziai,bet mane,kauniete,tie dalykai truputi baugina) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eldara @ 2014 06 26, 21:18)
Sveiki,siaubas,nemoku naujos zinutes parasyt smile.gif
Zodziu,mes ir turim planu su seimyna keltis i kulautuva,tik mane truputi baugina atstumas,ziema,pasakykit kaip ar nevargina nuolatiniai pazinejimai i kauna ar nelabai jauciasi atstumai?mes planuojam i sodus,ta8 kaip cia su keliu valymais ziema ( gal jums ir juokingi pasirodys mano zodziai,bet mane,kauniete,tie dalykai truputi baugina) smile.gif

su kelių valymais nieko gero, pagrindinė Kulautuvos gatvė visada būna nuvalyta, tačiau visos kitos galvelės, tai ne. Brisk per sniegą iki kelių, o kai atleidžia, tada plauk.....
Atsakyti
fitness4.gif
sveikos, perskaičiau skelbimą, kad Raudondvaryje atsidaro treniruoklių klubas, gal kas iš mamyčių važinėsit sportuot? aš tai labai norėčiau, jau seniai svajojau normaliam klube pasportuot.... ax.gif
Atsakyti