Įkraunama...
Įkraunama...

Kulautuvos mamytės, III tema

QUOTE(Vitolda @ 2013 10 01, 14:05)
Nu ir liuks. Aš ir ateisiu trečiadienį  4u.gif  - būsit nevienintelė naujokė  ax.gif

nu va, biškutį per anksti pasigyriau, taigi išleidau močiutę į masažus, berods paskutinė savaitė jai šita masažų...
Atsakyti
Nu be šansų.. verysad.gif močiutei pasibaigė masažai, tai dabar dantys prasidėjo... kol sudės visus protezus, tai ir pavasaris ateis... Žodžiu, kol kas neturiu kam lelės palikt unsure.gif Gaila, taip norėjau pasportuot, pašokt, atsipūst....
Atsakyti
man irgi, gaila, bet niekaip neišeina anksčiau parsirast po darbų, darželių, mokyklų ir būrelių. Gaila, kad nieko nėra nuo 19 val. eičiau kad ir į karatė smile.gif aš rimtai, jeigu ten kas mokytų moteriškę.
O kol kas tenkinuosi krosiukais, kol orai leidžia...
Atsakyti
4u.gif
Klausykit, mamytės, noriu pasitart dėl savo lelės valgymo. Nuo kiek amžiaus sodinat prie maitinimo staliuko? Mano panelytei metai ir 4 mėnesiai, tai jau pradėjo šaukštą iš manęs atiminėt, jau nori pati, bet dar nelabai kas gaunasi su tuo šaukštu... Uogytes pirštukais moka iš dubenėlio išvalgyti labai tvarkingai, bet su įrankiais tai dar susilaikau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2013 10 20, 18:48)
4u.gif
Klausykit, mamytės, noriu pasitart dėl savo lelės valgymo. Nuo kiek amžiaus sodinat prie maitinimo staliuko? Mano panelytei metai ir 4 mėnesiai, tai jau pradėjo šaukštą iš manęs atiminėt, jau nori pati, bet dar nelabai kas gaunasi su tuo šaukštu... Uogytes pirštukais moka iš dubenėlio išvalgyti labai tvarkingai, bet su įrankiais tai dar susilaikau... g.gif

Viskas liuks su Jūsų mažąja. Su šaukštu jeigu jai noris makaluotis po dubenėlį, tai tegul tik makaluoja - juk jai įdomu mėgdžioti, nauji patyrimai. Čia mums, mamoms, vargas - valyt morkų ar kt. košę nuo sienų, šaldytuvo, grindų... O vaikas juk mokosi.
Turiu dvi skirtingas patirtis. Vyresnėlis buvo galima sakyti estetas (neskaitant pirmųjų košės valgymų rankomis). Jis greitai išmoko valgyti tvarkingai - 2 metų jau mokėjo padoriai valdyti šaukštą ir vaikišką šakutę.
Jaunėlis - visiška priešingybė. Bet tai dėl temperamento skirtumo. Jis dviejų metų būdamas tik pradėjo mokytis valdyti šaukštą, t.y. pradėjo suprasti jo paskirtį. (čia tik taip įvardinu. Turiu pripažinti, kad iš tiesų tai mano problema - kai jis pats valgydavo, tai dėl jo neapsakomo judrumo viskas taškydavosi n metrų spinduliu, tada man baigdavosi kantrybė ir šaukštu košę jam kabindavau aš, tuo pačiu neleisdama toliau tobulėti). Dabar jam beveik 6 m., o iki elitinio valgymo restorane vis tiek dar toli.... Tačiau pažvelgus į pažangą - vienas džiaugsmas. smile.gif

Taigi, sodinti į maitinimo kėdutę - tikrai ne anksti (žr. kitose SM temose), o dėl mokslų - šaknys karčios, vaisiai saldūs smile.gif

Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2013 10 20, 18:48)
4u.gif
bet su įrankiais tai dar susilaikau... g.gif

Neslopinkit lėlytės noro. Lai darbuojasi su įrankaisi. Juk lavėja rankos raumuo, koordinuojami judesiai 4u.gif
Atsakyti
essen.gif
Bandysim..... biggrin.gif
Atsakyti
Jokių naujienų? Keliu Kulautuvą aukštyn smile.gif

Artėja Kalėdos. Galbūt žinote, kokių renginių Kulautuvoje nusimato? O galbūt bus kokia nors pvz. Kalėdinė / labdaros mugė? Gal čia visai susvaigau, tačiau kodėl gi ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama32 @ 2013 11 29, 16:30)
Jokių naujienų? Keliu Kulautuvą aukštyn smile.gif

Artėja Kalėdos. Galbūt žinote, kokių renginių Kulautuvoje nusimato? O galbūt bus kokia nors pvz. Kalėdinė / labdaros mugė? Gal čia visai susvaigau, tačiau kodėl gi ne? ax.gif

4u.gif

Žinoma nusimato 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gruodžio 14 d. vyks Kalėdų Eglutės Įžiebimas. Visą dieną vyks mugės, renginiai Kultūros namuose, o temstant visi eisime į žaidimų aikštelę, kur bus įžiebiama eglė. Bus Kalėdų senelis, žaidimai, rateliai, linkėjimai, dainuos vaikučių pop choras, bus kocertas, liesis šampanas, taškysis šokoladas, nu žodžiu....
clap.gif newyear.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 02 gruodžio 2013 - 18:16
QUOTE(giedruole @ 2013 12 02, 19:15)
4u.gif

Žinoma nusimato  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gruodžio 14 d. vyks Kalėdų Eglutės Įžiebimas. Visą dieną vyks mugės, renginiai Kultūros namuose, o temstant visi eisime į žaidimų aikštelę, kur bus įžiebiama eglė. Bus Kalėdų senelis, žaidimai, rateliai, linkėjimai, dainuos vaikučių pop choras, bus kocertas, liesis šampanas, taškysis šokoladas, nu žodžiu....
clap.gif  newyear.gif  clap_1.gif

ar galit dar patikslint? Ryt tik apie 15 val. parsirasim. Bet tai dar ne "temstant". Tai galbūt spėsim pamatyt, kaip įžiebiama eglutė, ar dar kažką spėsim pamatyt?
Atsakyti
newyear.gif

Na.. Kaip ir neblogai praėjo, tik Kalėdų senelis buvo su tuščiu maišu verysad.gif
O vaikučių akys taip žibėjo, tiek daug vilčių buvo tuose žvilgsniuose į Senelio maišą... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2013 12 15, 19:36)
newyear.gif

Na.. Kaip ir neblogai praėjo, tik Kalėdų senelis buvo su tuščiu maišu  verysad.gif
O vaikučių akys taip žibėjo, tiek daug vilčių buvo tuose žvilgsniuose į Senelio maišą... verysad.gif

Giedruole, viskas buvo liuks! Ypač šventę papuošė buvo dainelė žiemai! Nuostabu! Ačiū smile.gif

O kad Kalėdų senelio maišas pustuštis, tai nėra taip jau baisu. Juk ne Kalėdos dar, tai kokių čia dar dovanų tui nešti? Vaikų akys visada žiba ir žibės. Tik gaila, kad saldainių dalinimo metu vyko tikra kova už būvį, net gaila buvo žiūrėti, kaip vienas vaikas (gal mergaitė ten buvo) net parkrito tarp vaikų, ir kitiems vaikams ko gero tai buvo nė motais. verysad.gif

O tikros Kalėdos dar priešaky, tikras Kalėdų senelis tikrai ateis ir visus nudžiugins smile.gif

Šventė tikrai buvo graži ir smagi. Labai gražiai papuošti medžiai, suoliukai, tikrai smagu, kad leido pasiskolinti tokią idėją, ir kad darščiosios rankutės pridarė tiek grožio. Ir labai džiaugiuos, kad galėjom visa šeima nukeliaut, sudalyvaut bendruomenės šventėje - pirmąsyk blush2.gif
Atsakyti