Įkraunama...
Įkraunama...

Kulautuvos mamytės, III tema

4u.gif Šiandien kalbėjau. Žodžiu, naujienos tokios.. Du kartus per savaitę, pirmadienį ir trečiadienį 5 val, Kulautuvos Kultūros namuose vyksta aerobika (šokis) kartu su įvairiomis mankštomis (kalanetika tempimas ir visko po truputį). Tempas negreitas, krūvis nedidelis, pritaikytas vidutinio amžiaus moterims. Vyrauja pozityvus bendravimas, dvasinis atsipūtimas, gera nuotaika su bajeriukais tongue.gif . Na turbūt viską išsamiai išdėsčiau mirksiukas.gif

Atsakyti
Nugi skamba tikrai patraukliai, o jei dar vyktų kokią ~19 val., būtų galima ir lankyti... unsure.gif
Atsakyti
...pritariu zivjanai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dyge: 25 rugsėjo 2013 - 23:14
aš taip pat prisijungčiau, jeigu būtų nuo 19 val.
O mokykloje nebebus ir šį sezoną? Kažkaip pasiilgau Jolitos vedamų užsiėmimų...
Atsakyti
QUOTE(mama32 @ 2013 09 26, 09:42)

Jolitos teks palaukti blush2.gif

Bet rimtai Giedruole, pakalbinkit Odetą vesti vėlesniu laiku. Nu taip norisi pakrutėti,bet ta penkta valanda doh.gif bent jau butų šeštą ar pusę šešių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama32 @ 2013 09 26, 10:42)

Jolita spalio pabaigoje gimdys antrą leliuką nestuke.gif bigsmile.gif o paauginusi, manau, tikrai sugrįš mirksiukas.gif

Mokykloje nebus, bet Odeta sako, kad kulturnamio saleje irgi faina, šilta, tipo, moterys net iš Vilkijos atvažiuoja... manau, reiktų pabandyti, jos ten labai susibendrauja, vasarą Odeta organizuoja išvyką į Palangą.. o ko gi daugiau mums moterytėms reikia.. ax.gif
Bandysiu pakalbinti, bet sunku tikėtis, kad net dviem valandom nukeltų.. g.gif
Ten sake jos susirenka apie 5, o pradeda 5.15, turbūt kol pasiruošia, dar palaukia kol visos susirinks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 28 rugsėjo 2013 - 09:46
doh.gif
pasijutau labai kvailai, tiesą sakant. tai gi gyvenam savo užkampy, nepažįstam kitų, tad ir nežinojau, kad tooooks džiaugsmas Jolitos šeimos laukia.
blush2.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Tai kaip suprantu užsiėmimai jau vyksta.
Kiek laiko užtrunka treniruotė?
Atsakyti
QUOTE(Vitolda @ 2013 09 30, 15:29)
Laba  4u.gif
Tai kaip suprantu užsiėmimai jau vyksta.
Kiek laiko užtrunka treniruotė?

Vyksta. Šiandien kalbėjau dėl laiko, tai Odetai reikia konkretumo~ kiek žmonių prisijungtų, jeigu tarkim ji darytų nuo 6. Šiuo metu lanko keliolika moteryčių, kurioms 5.15 yra idealu.
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2013 09 30, 15:08)
Vyksta. Šiandien kalbėjau dėl laiko, tai Odetai reikia konkretumo~ kiek žmonių prisijungtų, jeigu tarkim ji darytų nuo 6. Šiuo metu lanko keliolika moteryčių, kurioms 5.15 yra idealu.

aš tikrai eičiau 4u.gif nuo šešių

Ai ir dar kokia kaina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitolda: 30 rugsėjo 2013 - 17:34
QUOTE(Vitolda @ 2013 09 30, 19:33)
aš tikrai eičiau  4u.gif nuo šešių

Ai ir dar kokia kaina  ax.gif

Ji sakė pačioms ateiti ir pasikalbėti ar prieš ar po treniruotės.. gal prisijungsit eigoje, o gal ir pakoreguos laiką, bet ji nori kad pačios ateitumėt, ji tada matytų, kiek realiai žmonių lankytų... Aš trečiadienį jau turbūt eisiu jei nesutrukdys kokie kiti reikaliukai.
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2013 09 30, 19:50)
Ji sakė pačioms ateiti ir pasikalbėti ar prieš ar po treniruotės.. gal prisijungsit eigoje, o gal ir pakoreguos laiką, bet ji nori kad pačios ateitumėt, ji tada matytų, kiek realiai žmonių lankytų... Aš trečiadienį jau turbūt eisiu jei nesutrukdys kokie kiti reikaliukai.

Nu ir liuks. Aš ir ateisiu trečiadienį 4u.gif - būsit nevienintelė naujokė ax.gif
Atsakyti