ir dar šiek tiek džiugių žinių - žibutės tikrai žydi! Klevinės upelio šlaituose jų tikrai yra Nuostabu buvo kartu su vaikais pamatyti mažytį drąsų pumpurėlį sniege, o saulės sušildytuose jau besniegiuose šlaituose ir visu mėlynumu išsiskleidusias Vaikams tai buvo atradimas - gėlės žiemą ))
O šįryt nudžiugino ir varnėnai
Taigi - SU PAVASARIU!
Aš irgi turiu pozityvių naujienų Šeštadienį buvau bendruomenės centre labai pozityvioje popietėje, kurią suorganizavo klubas ,,MES,, Mokymosi Erdvė Sielai. Nuėjau, nes norėjau šiek tiek atsipūsti nuo remontų, kurie nepasibaigia namuose , galvoju nors trumpam pakeisiu aplinką.. Ir nepasigailėjau. Buvo labai įdomi lektorė, praktikuojanti REIKI metodą, mokanti panaudoti kosmoso energiją, gydanti skausmą rankomis, nu žodžiu.. man tai labai buvo įdomu, taip atitrūkau nuo rūpesčių, nuo rutinos..
Džiaugiuosi, kad mūsų miestelyje yra tokių įdomių nerealių žmonių
Papildyta:
QUOTE(mama32 @ 2013 04 08, 11:36)
SU PAVASARIU
Tikrai - su Pavasariu visus
SVeikos,
Gal tikrai pavasaris pagaliau sugrįžo.. Šiandien po darbų grėblį į rankas, patvorius pragrėbiau, net gera paliko..
šeštadienį pilnu tempu Grilio sezoną atidarysim..
Gal tikrai pavasaris pagaliau sugrįžo.. Šiandien po darbų grėblį į rankas, patvorius pragrėbiau, net gera paliko..
šeštadienį pilnu tempu Grilio sezoną atidarysim..
Pagaliau dviračių sezonas atidarytas, šiandien tik su megztuku ir liemene.. Sodų gale vaikas man žibučių priskynė.. Pavėsinę vasaros sezonui beveik paruošiau.. Šeštadienį grilio atidarymas numatytas..
Smagu, labai smagu, pagaliau atšilo, tuoj viskas sužydės, ir vėl bus balta...
Mamytės, norėjau paklausti, gal kuri dainuosit su savo vaikiuku Motinos dienos renginyje? Gegužės 5 d. 12 val. Kultūros namuose bus koncertas, ten, girdėjau, dalyvaus dainuojančios mamos su savo dainuojančiais vaikais.. kaip gražu
Nu labai graži mintis ir renginys turėtų būti gražus Ale, kad tiek mamai meška ant ausies numynusi, tiek ir vaikas nelabai kokį susidomėjimą muzika kol kas rodo... Nebent iš mažiaus gal dar kažkas muzikalesnio gali užaugti Tai mes nedalyvausim O jūs gal būsit?
QUOTE(zivjana @ 2013 04 22, 20:20)
Ale, kad tiek mamai meška ant ausies numynusi
nu jau nu jau..
Papildyta:
[quote=zivjana,2013 04 22, 20:20]
Nu labai graži mintis ir renginys turėtų būti gražus
Mes bandysim nueiti.. Nes pas mus Kulautuvoje taip jau yra, kad visi kalba, kaip čia nieko nėra, o reikia, kad būtų.. kaip čia nyku, niekas nieko nedaro, neorganizuoja, ajajaiii.... O kai vyksta kažkas, tai niekam nieko nereikia Tai va, mergaitės, marš į mišias, o po mišių į koncertą dainuot
Sveikos, su Joninėm Mūsų Kulautuvos vaikučių pop choras jau startavo
1 daina: http://www.youtube.c...eature=youtu.be
2 daina: http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Sveikos mamytės
Atostogos baigėsi, reikia ieškoti naujų veiklų. Sakykit mamytės ar yra kokių sportų Kulautuvoj vakarais ?
Atostogos baigėsi, reikia ieškoti naujų veiklų. Sakykit mamytės ar yra kokių sportų Kulautuvoj vakarais ?
Taip, kalbėjau mokykloje su Odeta, bus aerobika
QUOTE(giedruole @ 2013 09 20, 15:24)
Taip, kalbėjau mokykloje su Odeta, bus aerobika
Tai prašom pasidalinti konkrečiau kai ką sužinosite
Lauksiu naujienų