Įkraunama...
Įkraunama...

Kulautuvos mamytės, III tema

QUOTE(meskius_0417 @ 2013 01 17, 20:14)
Gal galite pasakyti kaip nusigauti iki Kulautuvos be  61? Dar koks autobusas važiuoja ar ne? smile.gif 

mano žiniomis tai tik tas 61 ir tevažinėja... mikriukų pas mus nėra. aišku, galima važiuoti ir su Vilkijos, Jurbarko autobusais, bet tik iki stotelės "Kulautuvos sankryža" ir nuo ten pėdinti ~2km iki Kulautuvos arba tikėtis, kad koks nors gerietis pavežės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama32 @ 2013 01 15, 17:40)
...tikiuosi, kad pagaliau baigsis mūsų šeimynos ligų maratonas prasidėjęs dar prieš Kalėdas... tad noriu paklaust, ar vis dar vyksta kalanetikos-... užsiėmimai mokykloje vakarais? Telefono neturiu tos, kuri veda, tai nežinau, kaip susižinot, norėčiau jau ir pajudėt vėl.

Pirmadieniais ir ketvirtadieniais kalanetika, o trečiadienį pilatesas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama32 @ 2013 01 18, 10:07)
mano žiniomis tai tik tas 61 ir tevažinėja... mikriukų pas mus nėra. aišku, galima važiuoti ir su Vilkijos, Jurbarko autobusais, bet tik iki stotelės "Kulautuvos sankryža" ir nuo ten pėdinti ~2km iki Kulautuvos arba tikėtis, kad koks nors gerietis pavežės smile.gif

Ačiū, jau savaitė kaip nuostabiai važinėjuosi arba su geriečiais arba su 61 smile.gif
Atsakyti
Prisimenu kaip dirbau Batniavos seniūnijoje, siaubas, jokio susisiekimo doh.gif vyras į darbą vežiojo, o kaimynas parvežinėjo, nes tuo metu vyras būdavo darbe ir negalėdavo parvežti, žiauru, net prisimint nenoriu....
Atsakyti
Bet iš tikro, tai gal įmanoma kažką pakeist? gal reiktų surinkt parašus ir kreiptis į Kauno rajono savivaldybę ar dar kažkur? g.gif
Nes čia tikrai didelė bėda su susisiekimu frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(dyge @ 2013 01 25, 21:44)
Bet iš tikro, tai gal įmanoma kažką pakeist? gal reiktų surinkt parašus ir kreiptis į Kauno rajono savivaldybę ar dar kažkur? g.gif
Nes čia tikrai didelė bėda su susisiekimu frusty.gif

Labai sunkus susisiekimas. Dirbu laikinai Kulautuvoje... Tai su savo auto kaip ir pobrangis važiavimas, tai nuolat derinuosi prie kolegių...Žo, nieko gudro
Atsakyti
Gal ir nėra patogu tik toks susisiekimas, tačiau kiek iš tiesų yra važiuojančių? Juk autobusai būna pustuščiai, ypač dienos metu ir visai vakare.
Problema, kad jie kas valandą važiuoja, o jei kas kelyje, tai ir viskas, pavėluoji... Mikriukus čia paleistų, tai valdiški autobusai visai nebeapsimokėtų autobusų parkui. O mikriukams čia nėra biznio.
Iš esmės, susisiekimas su Kaunu, Raudondvariu yra. Tačiau "su kita puse" (link Vilkijos) - nulis. Va į ten tai reikėtų irgi bent kelių reisų per dieną.
Čia mano toks pirmadieniškas pamąstymas. blush2.gif
Papildyta:
O ar bus kokių Užgavėninių renginių Kulautuvoje? Ir kada, ir kur?
Atsakyti
QUOTE(mama32 @ 013 01 28, 15:37)
Gal ir nėra patogu tik toks susisiekimas, tačiau kiek iš tiesų yra važiuojančių? Juk autobusai būna pustuščiai, ypač dienos metu ir visai vakare.
Problema, kad jie kas valandą važiuoja, o jei kas kelyje, tai ir viskas, pavėluoji...  Mikriukus čia paleistų, tai valdiški autobusai visai nebeapsimokėtų autobusų parkui. O mikriukams čia nėra biznio.
Iš esmės, susisiekimas su Kaunu, Raudondvariu yra. Tačiau "su kita puse" (link Vilkijos) - nulis. Va į ten tai reikėtų irgi bent kelių reisų per dieną.
Papildyta:

aga. šiandien tuo 9,20 važiavau viena iki pat Kulautuvos.
Atsakyti
QUOTE(mama32 @ 2013 01 28, 16:37)

Papildyta:

va būtent su "kita puse'' jokio susisiekimo, aš dar kartais derindavausi prie to geltono mokyklinio autobusiuko, kadangi buvau nestuke.gif , tai pagailėdavo vairuotojas blush2.gif

dėl renginių reikia klausti kultūros namų direktorės Andželos, ji organizuoja ir kabina reklaminius skelbimus. Būtų smagu jei kažkas suburtų bendruomenę, kad užgavėnės nepavirstų tik vaikų vaikščiojimu po namus ir reikalavimu saldainių...pinigų...

Atsakyti
Kaip šiandien sekėsi ryte į kalną užvažiuoti? Kažkoks košmaras... verysad.gif Jeigu būčiau vairavusi aš, o ne vyras, tai būčiau iškart sustojus vidur kelio, kaip ir kitos, arba į griovį kur... Kur dingo smėlio-druskos mišnių krūvos šalikelėse? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mama32 @ 2013 01 31, 11:46)
Kaip šiandien sekėsi ryte į kalną užvažiuoti? Kažkoks košmaras... verysad.gif  Jeigu būčiau vairavusi aš, o ne vyras, tai būčiau iškart sustojus vidur kelio, kaip ir kitos, arba į griovį kur... Kur dingo smėlio-druskos mišnių krūvos šalikelėse? schmoll.gif

Nėra valdžios- nėra tvarkos.. g.gif

Dirbau Batniavos seniūnijoje ir mačiau gyvą pavyzdį kaip tvarkėsi seniūnas Vytautas Astromskas ir visa seniūnijos komanda. Va, ten tai tikrai ŽMONĖS DIRBA. Gatvės išvalytos, išbarstytos, kasdien aplinkui zuja seniūno įdarbinti visokie vargšeliai žmogeliai: kasa, grėbia, tvarko, valo, neša, veža...
Seniūnijos dėka iš prasto gūdaus Batniavos kaimo pasidarė švari tvarkinga gyvenvietė. Kulautuvai reikėtų pavyzdį imt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 31 sausio 2013 - 14:33
Jooo... doh.gif Ryte buvo tragedija - bandžiau važiuoti, kai mašina nevaldomai ties Grybu pati apsisuko 180 laipsnių kampu, beliko tik namo grįžti ir grįžus prašyti, kad vyras į darbą nuvežtų... doh.gif
Atsakyti