Įkraunama...
Įkraunama...

Kulautuvos mamytės, III tema

QUOTE(zivjana @ 2012 12 30, 17:42)
Su praėjusiomis 4u.gif Su ateinančiais 4u.gif
Giedre, kaip sinusitas? Gal pagaliau išsikapstei?

4u.gif 4u.gif 4u.gif SU NAUJAIS METAIS!!!!!! SU UOŠVIENĖS (t.y. gyvatės) METAIS!!!! 4u.gif
Sinusitą nugalėjau, bet tuo pat metu kitą virusą pasigavau- penktadienio vakarą labai staiga užkilo temperatūra 39,5 doh.gif visa drebėjau, po to buvo labai karšta. Išgėriau "Nimesilio" ir "Teraflu" karšto gėrimo- ir praėjo. Bet dabar jau antra diena skauda pilvą ir ant lūpos iškilo herpesas doh.gif Nu jau nežinau- ko dar laukti, niekad nesirgdavau jokiais virusais, vienintelė liga būdavo balso stygų uždegimai- kai dirbau mokykloje.. O šįmet susigraibau visus virusus, o svarbiausia, kad mano namiškiai neserga, tik aš viena. Nežinau, gal kad maitinu.. g.gif gal mažylė visą imunitetą iš manęs ištraukia.. g.gif Bandysiu vėl imbiero, citrinos ir medaus "trunką" pasigaminti.
Atsakyti
Jo, ta trunka ir man patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2013 01 03, 11:22)
Jo, ta trunka ir man patinka drinks_cheers.gif

Dar kiti žinau į tą trunką įtarkuoja česnako
Atsakyti
Prie imuniteto stiprinimo česnakas tai aišku tinka, bet prie visų šių skonių tai bent jau man visai neee... schmoll.gif
Atsakyti
aha, jogai kažkodėl česnako nepripažįsta, man vienas jogos mokytojas sakė, kad česnakas tipo turi kažkokį juodąjį "tamo" ar "tabo", nu žodžiu jie renkasi kitus aštriuosius prieskonius- ne svogūną ir ne česnaką..
Atsakyti
nu čia geras, net įlindau į internetą panaršyt, ir tikrai, va ką radau:
"Meškinis česnakas, kaip ir kitos česnakų rūšys, bukina protą (tamas), didina sėklos (šukra) kiekį ir lytinį aktyvumą. Tiems, kurie praktikuoja jogą, kasdieninėje mityboje česnakas nerekomenduojamas. Taip pat reikėtų susilaikyti, jei yra padidėjęs skrandžio rūgštingumas ar išbalansuota pita doša."
ten dar beje rašo ir kiek gero duoda jis- Meškinis česnakas
Atsakyti
Nu va, jogai turi savo "tikėjimą" dėl česnako, o šiaip tai žmonės visas ligas juo gydosi, ir imunitetui, ir širdžiai, ir sklerozei, ir nuo slogos, ir nuo kirminų....
O dabar ne į temą biggrin.gif
Gal žinot pažįstat mokinukų pradinukų, kuriems reikia pagalbos? Žadu duoti skelbimuką ir padirbėti su silpniau besimokančiais vaikiukais (skaitymo, rašybos disgrafijos problemos ir pan..) Mano specialybė būtent pradinis ugdymas, o kiek žinau, mokykloje pamokų ruošos grupės nėra. Žodžiu, kam reikia kokios pagalbos- duokit žinią mirksiukas.gif
Atsakyti
"Gal žinot pažįstat mokinukų pradinukų, kuriems reikia pagalbos? Žadu duoti skelbimuką ir padirbėti su silpniau besimokančiais vaikiukais (skaitymo, rašybos disgrafijos problemos ir pan..) Mano specialybė būtent pradinis ugdymas, o kiek žinau, mokykloje pamokų ruošos grupės nėra. Žodžiu, kam reikia kokios pagalbos- duokit žinią mirksiukas.gif

O ieškote būtent Kulautuvoje? Nes Kaune tikrai žinau kam labai reikia tokios pagalbos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dyge: 11 sausio 2013 - 20:15
QUOTE(dyge @ 2013 01 11, 22:14)

O ieškote būtent Kulautuvoje? Nes Kaune tikrai žinau kam labai reikia tokios pagalbos...

Na taip, Kulautuvoje, nes čia gyvenam, auginu mažą dukrytę (7mėn), tai namuose galėčiau padirbėti su problematiškais mokinukais arba su tokiais, kurie nemėgsta be priežiūros ruošti pamokų. Net ir su vyresniais galiu diktantų parašyti, rašybą panagrinėt... (mano universitetinis pedagoginis išsilavinimas)
Žodžiu, jei ką, kreipkitės 4u.gif
Atsakyti
...tikiuosi, kad pagaliau baigsis mūsų šeimynos ligų maratonas prasidėjęs dar prieš Kalėdas... tad noriu paklaust, ar vis dar vyksta kalanetikos-... užsiėmimai mokykloje vakarais? Telefono neturiu tos, kuri veda, tai nežinau, kaip susižinot, norėčiau jau ir pajudėt vėl.
Atsakyti
Sveika, taip nuo praėjusios sav. vėl vyksta mirksiukas.gif Tomis pačiomis dienomis (1, 3, 4niais) smile.gif Giedre, ar tu nebeprisijungsi? smile.gif Tiesa, dar kol kas pamokų ruošti nėra kam padėti, bet kas žino, po 2jų metelių, kai pradės vyresnėlis keliauti mokyklon, gal ir visko prisireiks... unsure.gif Ir šiaip, pabandysiu vieniems kitiems pažįstamiems paminėti, gal kam ir reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites,
atsiprašau, kad įsibraunu į Jūsų temą, bet norėjau pasiteirauti...
Gal galite pasakyti kaip nusigauti iki Kulautuvos be 61? Dar koks autobusas važiuoja ar ne? smile.gif 4u.gif Atleiskite, kad su tokiu klausimu įsibroviau smile.gif
Atsakyti