Įkraunama...
Įkraunama...

Kulautuvos mamytės, III tema

Sveikos 4u.gif Aš irgi šią sav. nebuvau nei karto, nes nei 1nį, nei 3nį nebūčiau galėjusi, bet ir treniruočių nebuvo, o 4nį treniruotė lyg ir buvo, bet aš nebuvau blush2.gif Kažkaip nuvažiavome į Kulautuvos eglutės įžiebimą, pabuvome, kol įžiebė ir sugalvojome, kad reikia dar tuo pačiu nuvažiuoti ir iki Kauno rotušės eglės. Tai vat ir susigaišo laikas. Bet šiaip, tikiuosi dar nepasuoti... Gerai tas šioks toks judesys vistik... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar neužpustytos dar ? hihihi.gif
Gal pažįstat, kas augina ~2-3m mergytę ir norėtų rūbelių, batukų? pas mane keli maišai prisikaupę, mielai atiduočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2012 12 14, 23:28)
. Gerai tas šioks toks judesys vistik... rolleyes.gif

gerai, net labai gerai, aš po pirmų treniruočių grįždavau kaip sulaužyta, jau sakydavau, kad viskas neisiu ir nesikankinsiu.. BET! dabar jau pastebėjau rezultatą- kai naktį maitinu mažylę jau nenutirpsta nei šonas, nei ranka, nei klubas, būdavo kai gulėdavau po kelias valandas ant to paties šono, tai skaudėdavo visą petį, klubą, koją... dabar jau nebeskauda assa.gif
Atsakyti
QUOTE(dyge @ 2012 12 16, 12:57)
Sveikutės, ar neužpustytos dar ? hihihi.gif
Gal pažįstat, kas augina ~2-3m mergytę ir norėtų rūbelių, batukų? pas mane keli maišai prisikaupę, mielai atiduočiau  4u.gif

Ojojoj kaip mus uzpuste !!!! Prie vienuolyno ant kalno uzkilus kelias dingsta.... tik 5 masinu stogai tam buvusiam kelyje dar matosi....
Atsakyti
Na mes soduose gan saugiai sėdim thumbup.gif Vakar vakare važiavome iki Kauno, tai nieko tragiško su išvažiavimu nebuvo. Bet šiaip tai toks nykus savaitgalis - abi dienas tik namie, nes į lauką per langą pažiūri ir visai eiti niekur nesinori schmoll.gif
Giedre, tai ir bandysim judėti, tik va šiokią tokią pertraukėlę padarai ir jau sunkiau darosi prisiversti nueiti... doh.gif Šiandien vėl negalėsiu, 4nį bus darže vaikų Kalėdinis pasirodymas, tai vėl jokio sporto, bent jau 3nį sau bandau prisižadėti, kad BŪTINAI nueiti reikia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2012 12 17, 13:22)

Giedre, tai ir bandysim judėti, tik va šiokią tokią pertraukėlę padarai ir jau sunkiau darosi prisiversti nueiti... doh.gif Šiandien vėl negalėsiu, 4nį bus darže vaikų Kalėdinis pasirodymas, tai vėl jokio sporto, bent jau 3nį sau bandau prisižadėti, kad BŪTINAI nueiti reikia... blush2.gif

aš tai sergu, sloga siaubinga nepadeda nei jūros vanduo, nei sinupret, nei vibrocil.. doh.gif galva karšta eina į sinusitą matyt doh.gif (o dar planavau prieškalėdinį vakarėlį su kaiminkom mirksiukas.gif , matai kaip gaunasi, kai imi planuoti verysad.gif ) Žinok jei nemaitinčiau, tai gal griebčiau antibijotikų... g.gif
Atsakyti
Giedruole, laikykites ir sveikite smile.gif

zivjana, o jus gal is Kriemalos sodu? nes tik per ten galiu i kauna isvaziuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Neee, aš iš Kernavės sodų ax.gif
Giedre, kaip čia truputį anksčiau rašiau žinutėje apie antibiotikus, nelauk stebuklų, nes , jei sinusitas, nelabai pavyks be antibų apsieiti. Pati tą džiaugsmą per pastaruosius 2-3 metus kokius 4 kartus turėjau, tai nei karto kitaip išsigydyti nepavyko, nors tikrai kelis kartus kitokiomis priemonėmis net po 3 sav. bandžiau gydytis... doh.gif Aišku, geriausia konsultuotis su LOR, bet sakau, kaip man buvo. O tavo lėlytė jau valgo ne vien tik MP ir yra gan nemažai antibų, kurie padeda prie sinusito ir kuriuos galima vartoti maitinant mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai dar pamiršau parekomenduoti, kad bent jau man prie tokio a la sinusito beprasidedančio geriausiai valo ir padeda Gelomyrtol kapsulės, o jas be to tikrai galima gerti maitinant - gali pabandyti gal ir jų pakaks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2012 12 18, 17:39)
Ai dar pamiršau parekomenduoti, kad bent jau man prie tokio a la sinusito beprasidedančio geriausiai valo ir padeda Gelomyrtol kapsulės, o jas be to tikrai galima gerti maitinant - gali pabandyti gal ir jų pakaks mirksiukas.gif

Kovoju iš paskutiniųjų su tuo rupūže sinusitu!!!!!!!! gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(dyge @ 2012 12 16, 14:57)

Gal pažįstat, kas augina ~2-3m mergytę ir norėtų rūbelių, batukų? pas mane keli maišai prisikaupę, mielai atiduočiau  4u.gif

4u.gif
Mano dukrytei dar tik 6 mėnesiai bigsmile.gif Kaip miela, kad mamytės dalijasi rūbeliais, žaislais, išties labai šaunu. Aš jau seniai ieškau lingių lovytei, kad būtų galima supti, gal kas galėtumėt paskolinti linges? gal kam atlikę ir jau nebereikia? mirksiukas.gif
Atsakyti
Su praėjusiomis 4u.gif Su ateinančiais 4u.gif
Giedre, kaip sinusitas? Gal pagaliau išsikapstei? Deja, lingių nei vienam iš savo bachūrėlių nenaudojom, tai ir neturime schmoll.gif
O mūsų vyresnėlis vistik pasigavo skarlatiną, va ryt jau bus paskutinė dešimta antibiotikų gėrimo diena... Ar mažius nesusirgs irgi dar nežinia... doh.gif Nelabai smagi liga, bet ir nebaisiausia, šiaip gerai, kad žinojome, kad buvo susirgimų darželyje, tai, kai pakilo tempa, o paskui ir visi kt. požymiai išlindo, jokių klausimų bent jau nebekilo, kas tai, ką daryti ir pan.
Žodžiu, linkiu visiems nesirgti, o sergantiems - greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti