Skirtingai kiekvieną kartą susirenka ten mūsų, pagal galimybes matyt, kartais (kaip vakar) tik 4 buvome, kartais ir dvigubai daugiau būna Atsinešti nieko nereikia - kilimėlius duoda, o daugiau kaip ir nieko nereikia Tiesa, ten ganėtinai šilta, tai apsirengti siūlyčiau ne per šiltai
giedruole, gal vakar treniruotėje buvai, nes buvo nemažai naujų moterų, gal kažkuri viena iš jų buvai ir tu?
Sveikos dar kartelį, Zivjana o kur vyksta treniruotės? Noriu ir aš prisijungti. ir ką reikia apsirengti ir ką su savimi turėti? Ačiū labai.
1, 3, 4niais 19-20 val. mokykloje aerobikos salėje. Apsirengti patogia apranga (ne per storai, nes ten gana šilta). Sportnės avalynės nereikia - sportuojame be jos. Kilimėlių irgi nereikia, trenerė turi, nors paskutiniais kartais labai gausiai ~10 moteriškių susirinkdavo, tai kilimėlių jau beveik gali ir pritrūkti Sakyčiau, jei turite namie kokį, galite prigriebti, nereikės, tai nereikės, o gal ir pravers. Nu ir svarbiausia, gera nuotaika ir noras sportuoti
QUOTE(zivjana @ 2012 11 14, 11:47)
1, 3, 4niais 19-20 val. mokykloje aerobikos salėje. Apsirengti patogia apranga (ne per storai, nes ten gana šilta). Sportnės avalynės nereikia - sportuojame be jos. Kilimėlių irgi nereikia, trenerė turi, nors paskutiniais kartais labai gausiai ~10 moteriškių susirinkdavo, tai kilimėlių jau beveik gali ir pritrūkti Sakyčiau, jei turite namie kokį, galite prigriebti, nereikės, tai nereikės, o gal ir pravers. Nu ir svarbiausia, gera nuotaika ir noras sportuoti
Ačiū labai, gal šiandien eisit? Prisijungčiau? Nes nžn kur.
Taip, planuoju eiti. O nežinoti, ten nėra ko, kur mokykla žinot? Einat per pagr. įėjimą (ten arčiau sporto salės), iš karto įėjus po dešine sėdi sargas, jo galit paklausti, kur čia aerobikos salė, tikrai pasakys
QUOTE(zivjana @ 2012 11 06, 16:13)
giedruole, gal vakar treniruotėje buvai, nes buvo nemažai naujų moterų, gal kažkuri viena iš jų buvai ir tu?
tikrai taip aš su geltona maikute ir juodom kelnėm. ir su akinukais, bet ne visada, kartais linzes nešioju, kartais akinius, įvairiai. Vakar nebuvau, skaudėjo gerklę
Aiškumas Taip ir įtariau Beje, 4nį ir aš nebuvau, nes susirinkimas darželyje vyko, tai daug moteriškių dėl to nespėjo. Na, ir kaip treniruotės, ar patinka?
QUOTE(zivjana @ 2012 11 17, 15:59)
. Na, ir kaip treniruotės, ar patinka?
sunku sunku..
aš išvis po šito vėlyvo nėštumo, po operacijos bei narkozės pasidariau tokia išsekusi, sukritusi, nieko nepajėgiu..žiauru. Bandysiu lankyt bent pora sykių per savaitę, gal pasitaisys reikaliukai.
O pati turbūt esat šviesiais trumpais plaukais, nes Jolita minėjo, kad yra dvi Živilės, viena augina tris vaikučius, kita du
Taip taip - ta pati trumpaplaukė dažyta blondinė Tik į mane prašau TU, nes tas JŪS, tai verčia toookia sena jaustis Man irgi ypač po pirmų treniruočių, tai oi kaip nelengva būdavo... Ir dabar, jei tik kokiai kitai labiau užmirštai raumenų grupei padarome, tai po poros dienų vos pajudėti išeina Na bet nieko, kol kas man smagu ir tik norisi pajudėti
sveikos,
norėčiau ir aš prisijungti prie treniruočių. Praėjusiais metais ieškojau tokių galimybių Kulautuvoj, būdavo pernelyg anksti - nuo 17 val. aerobika ar pan., kai dar negrįžus po darbų. Net nemaniau, kad kažkas atsirado - puikumėlis.
Bėgiot po miškus per tamsu ir per vėsu daros, tai noris į salę. Tik kažkaip nedrąsu prisijungti prie grupės, kuri jau susibūrė. Ar naujokes ten priima bet kada?
norėčiau ir aš prisijungti prie treniruočių. Praėjusiais metais ieškojau tokių galimybių Kulautuvoj, būdavo pernelyg anksti - nuo 17 val. aerobika ar pan., kai dar negrįžus po darbų. Net nemaniau, kad kažkas atsirado - puikumėlis.
Bėgiot po miškus per tamsu ir per vėsu daros, tai noris į salę. Tik kažkaip nedrąsu prisijungti prie grupės, kuri jau susibūrė. Ar naujokes ten priima bet kada?
QUOTE(mama32 @ 2012 11 21, 13:52)
Ar naujokes ten priima bet kada?
taip, bet kada, ten dažnai ateina naujų žmonių, kiekvieną kartą vis kitaip. Ateini sau ir sportuoji. Gale treniruotės susimoki 5 litus.