QUOTE(lugnė @ 2011 06 01, 13:34)
Kaukė veidui:
Imama keletas šaukštų raugintų kopūstų.
Dedama į lėkštelę.
Lengvai palaistoma aliejumi. Papjaustoma lašinukų.
Į taurelę įpilama šaltos degtinės.
Degtinytė išgeriama, kopūstėliai ir lašinukai suvalgomi.
Veidas palaimingai šypsosi ir spindi.
Čia panašiai kaip tas "Pyragas su brendžiu"
Susispirkus visus ingridientus, pirmiausiai patikrinam- ar tikrai geras brendis. Išplakus kiaušinius- dar kartą patikrinam.
Įdedam į kiaušinius cukraus ir, dėl visa ko, įsitikinam, kad brendis TIKRAI GERAS..
Na ir taip toliau... Kol brendžio nebelieka

, o pyrago tešla gaunasi itin originali, nes riešutai plakami mikseriu, o grietinėlė kapojama peiliu.......