Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

4u.gif
ne ten parasiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivukas.d: 24 gegužės 2011 - 10:21
Mergaites, ar kam pildo per nuorodas g.gif , nu kiek ziuriu nieko nera doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciciaku: 24 gegužės 2011 - 10:52
visiskai nieko per nuorodas
Atsakyti
Labai labai mazai,kruva nuorodu perziurejus kelis daiktelius tik maciau
Atsakyti
Panos, aš čia dar su tuo savo DULPHINE BLING BUTTON biggrin.gif Kur S, bet atitinka M.. gal klausykit kažkaip jį praskalbt ir pasitrauktų??? Ar paprasčiau būtų parduoti ir pirkti naują, kaip sakot? 4u.gif

Kolkas dar nesu nieko sutraukus nuo skalbimo, tai įdomu kaip tai vyksta lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
parduokit ir nusipirksit naują, jų gi nuolat būna ir dar papildoma nuolaida.. negadinkit tik specialiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 05 24, 12:01)
Panos, aš čia dar su tuo savo DULPHINE BLING BUTTON biggrin.gif Kur S, bet atitinka M.. gal klausykit kažkaip jį praskalbt ir pasitrauktų??? Ar paprasčiau būtų parduoti ir pirkti naują, kaip sakot? 4u.gif

Kolkas dar nesu nieko sutraukus nuo skalbimo, tai įdomu kaip tai vyksta lotuliukas.gif 4u.gif

Neapsimoka tikrai gadinti, ju daznai yra, mergaites jau turi juos po 2 po 3 prisipirkusios tai man taip atrodo jus irgi pagausit savo dydzio mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=vaiciciaku,2011 05 24, 12:13]
Neapsimoka tikrai gadinti, ju daznai yra, mergaites jau turi juos po 2 po 3 prisipirkusios tai man taip atrodo jus irgi pagausit savo dydzio mirksiukas.gif
Oranžinės spalvos to megztuko tai nelabai būna,bent aš tai nepastebiu.
Atsakyti
jauciu siandien vel nieko nepapildys doh.gif
Atsakyti
Ir mane tokia nuojauta kankina.O taip kazko noris biggrin.gif
Atsakyti
taupo Jcrew, nuolaida imeta o prekiu ne bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 24, 11:36)
taupo Jcrew, nuolaida imeta o prekiu ne  bash.gif

Kaip tik papilde, bet ne tiek kiek noretusi smile.gif
Atsakyti