Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(šviesi lapė @ 2011 05 23, 21:19)
Čia gi tas pats - kaip Aberis ir hollykažkas smile.gif

Ja ja, aber, holly, gilly.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 05 23, 19:47)
Radau labai smagų vasarai megztuka Madevell, s-xs dydžiai.
http://www.madewell....~~~~~/38220.jsp

dar vienos čia parduotuvės reikia biggrin.gif kažin ir čia papildymai per nuorodas būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 23, 21:21)
dar vienos čia parduotuvės reikia biggrin.gif kažin ir čia papildymai per nuorodas būna  biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Matau Jcrew dar maza kai kam... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 23, 21:21)
dar vienos čia parduotuvės reikia biggrin.gif kažin ir čia papildymai per nuorodas būna  biggrin.gif

Ha ha ha, Savita, antra favoritu bloka su foldzeriukais... lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi isimeciau pora madewell daiktu biggrin.gif galvojau, kate siusti, bet ziuriu reik persigalvot...
Limanoq, zinok labai labai tinkama preke nupirkau is tamstos, aciu 4u.gif poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2011 05 23, 21:31)
Limanoq, zinok labai labai tinkama preke nupirkau is tamstos, aciu  4u.gif  poster_offtopic.gif

I sveikata. ax.gif
As palauksiu mamos ir dukros papildymo padoresnio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 05 23, 19:16)
Graži...man visos spalvos gražios-išskyrus chaki ax.gif Bet man atrodo, kad medžiaga kieta bus, nežinau-tiesiog taip įsivaizduoju kažkodėl blush2.gif
Nors ne gal.....dabar kai prisiartinau....

Vlastimila, dekui 4u.gif Dazniausiai juk taip ir buna - dailiausi buna ne patys praktiskiausi batai ax.gif Man jie labai su cinkeliu, na, nezinau negraziu batu is Jcrew blush2.gif
Bet turbut ju didziausias minusas tai ne tas nepraktiskumasz,bet,kad ilga daina su apsiavimu doh.gif Nu ot pasykstejo uztrauktuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 23, 20:58)
I sveikata. ax.gif
As palauksiu mamos ir dukros papildymo padoresnio. ax.gif

nu jo, mamka nepadoriai siandien uzsiraukus buvo
Atsakyti
savita1 prašymu pamatavau, mažu dar kam pravers Merino keyhole popover
XS dydis, ilgis matuotas nugaroje, ties surišimo vieta:
user posted image
Man su 165 cm ūgiu, gerokai siekia klubus 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
i dydziu tema - palyginau siandien savo pardavinejamu scout chino 12 dydzio ismatavimus su isparduotuvej pardavinejamu 10 dydzio: liemuo identiskas, klubai skirias 2-3cm. As isivaizduoju, kad dydziai truputi labiau skirtis turetu...
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2011 05 24, 08:48)
sveikos,
i dydziu tema - palyginau siandien savo pardavinejamu scout chino 12 dydzio ismatavimus su isparduotuvej pardavinejamu 10 dydzio: liemuo identiskas, klubai skirias 2-3cm. As isivaizduoju, kad dydziai truputi labiau skirtis turetu...

O su kokiais klubais pirkote 12 dydį? nes Ilka kelnių turi 10, šortų 8, tai net susimąsčiau. Turiu chino 10 tai kaip ir geri
Atsakyti
laba ryta,
mergaites gal kas dar prisijungti prie Madewelle bigsmile.gif 4u.gif bigsmile.gif
RF parašė, kad nedaug trūksta iki nuolaidos ir nemokamo siuntimo ...
Atsakyti