Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(Chloja @ 2011 05 23, 14:54)
Ziuriu,kad labai priestaringi vertinimai - vienoms grazu,kitoms - labai negrazu. ax.gif
Na, mastysiu dar... nedega gi cool.gif

Chloja, jos turbut galima butu nesioti nebent gerai ispuskus impregnatorium, kad neliptu jokie purvai g.gif Nes paprastai nesiojant, kad ir oras tinkamas, betgi musu krastas labai dulkinas, tikrai purvintusi..

----

Madewell.com irgi -30% sale prekem.. Gal esat kas ka pirke, butu idomu suzionoti kaip kokybe dydziai ax.gif
Tikiuosi, nebus offtopic'as, nes kaip ir ta pati parduotuve, tik stilius kitas 4u.gif
Atsakyti
Niu va grizau jau is siuvejos su pasiaurintu situ sijonuku, nu tai super duper wub.gif user posted image
Nufotkinsiu kuria diena bigsmile.gif
Kazkuri mergaite klause del pamusaliuko ir ilgio, tai pamusaliuko nera, o ilgis idealiai man - iki keliu (mano ugis 162 cm).
Niu vasara bus labai nesiojamas sijonukas tikrai wub.gif
Atsakyti

Dzinte,labai dekui uz nuoroda i realias batuku nuotraukas 4u.gif

Laputa, tikrai,kad - musu krastas dulketas blush2.gif Nors vasara cia pat,tikiuos,ir orai bus geri, bet su mazais vaikeliais tikrai,manau,reiketu praktiskesniu batu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 05 23, 15:06)

Madewell.com irgi -30% sale prekem.. Gal esat kas ka pirke, butu idomu suzionoti kaip kokybe dydziai  ax.gif
Tikiuosi, nebus offtopic'as, nes kaip ir ta pati parduotuve, tik stilius kitas  4u.gif

mane irgi sudomino sita parduotuve, gal vertetu isbandyti bigsmile.gif g.gif
Linutelia, pasirodykit butinai su susiaurintu, nes mastau, kad reik ir man siaurinti truputi.
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 05 23, 16:31)
Laputa, tikrai,kad - musu krastas dulketas blush2.gif Nors vasara cia pat,tikiuos,ir orai bus geri, bet su mazais vaikeliais tikrai,manau,reiketu praktiskesniu batu doh.gif

Zinok, iseisi su jais, atrodo, geru oru, palis tuo tarpu vasaros lietutis ir issimurzins jie iskart doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2011 05 23, 17:47)

Linutelia, pasirodykit butinai su susiaurintu, nes mastau, kad reik ir man siaurinti truputi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 05 23, 16:06)
Madewell.com irgi -30% sale prekem.. Gal esat kas ka pirke, butu idomu suzionoti kaip kokybe dydziai  ax.gif
Tikiuosi, nebus offtopic'as, nes kaip ir ta pati parduotuve, tik stilius kitas  4u.gif

Prisijungciau, radau keleta groziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimika78 @ 2011 05 23, 16:44)
Prisijungciau, radau keleta groziu  bigsmile.gif

As tai kur buvau nusiziurejus, jau nebera verysad.gif
Bet lyg ir pas juos buna papildymai, reikes pastebeti rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 23 gegužės 2011 - 17:19
Mergaites,

labai labai reikia patarimo. Kaip galvojat kokio dydzio Jcrew rubeliu reikia, jei
liemuo apie 75 cm, klubai apie 103 cm. Krutines nezinau siuo metu blush2.gif 8 dydzio reiketu, kaip manot?? Ne sau perku, todel dar labiau bijau prasaut.

Aciu 4u.gif

P.S. pirksiu maudimke ir suknyte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 23 gegužės 2011 - 17:28
Chloja, o man labai stilingi batukai thumbup.gif na, taip-gal ir nelabai praktiški.....įsivaizduoju prie safari stiliaus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 23 gegužės 2011 - 17:47
http://www.jcrew.com...~~~~~/38242.jsp

O kaip jums sita bliuskyte ruzavos spalvos? ax.gif
Atsakyti