Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(Chloja @ 2011 05 23, 15:06)
Success, zinokite, jie man buvo per mazi... Is penkeriu turimu Jcrew antro numerio marskiniu jie vieninteliai buvo mazi g.gif Todel buvo labai keista skaityti komentaruose,kad neva tai jie nera pamazinti. pamazinti dar ir kaip 4u.gif
Pardaviau juos kitai mergaitei isparduotuveje... ax.gif gaila buvo, bet negi kabos spintoje toks grozis 4u.gif

Na jie tikrai biškiuką neprognozuojami, nes kadangi tokie ploni ir minkšti, sunkoka ir pamatuoti tiksliai, ir aplamai suprasti, kokioms apimtims jie tinkami, nes apsirengus tiesiog 'plaukioja' doh.gif
Gaila verysad.gif Buvau beveik tikra, kad reikės tik liemenį pasiaurinti, o visa kita bus gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 05 23, 14:01)
Merginos, o kaip Jums sie batukai? kaip manot,ar verti kainos dabartines? g.gif as vis varvinu seile i juos... ax.gif tik truputi nervuoja,kad isores ruda apdaila yra dirbtines odos doh.gif man rodos, uz tokia kaina visur galetu buti oda... blush2.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/36295.jsp

O iš kur žinote, kad dirbtinės? Aprašyme parašyta tik kad vidus oda, o padas dirbtinis, o kas ant viršaus, taip ir nesupratau.

Šiaip gražūs, bet man jie nelabai praktiški atrodo rolleyes.gif Kiekvieną kartą aunantis reikės segioti ta sagtelę ir raišioti raištukus, nematau, kad būtų užtrauktukas iš šono. Be to, batukai lyg ir uždari, bet padarytas peep toe, tai nei karštu, nei vėsiu oru juos autis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 05 23, 15:39)
O iš kur žinote, kad dirbtinės? Aprašyme parašyta tik kad vidus oda, o padas dirbtinis, o kas ant viršaus, taip ir nesupratau.

Šiaip gražūs, bet man jie nelabai praktiški atrodo  rolleyes.gif  Kiekvieną kartą aunantis reikės segioti ta sagtelę ir raišioti raištukus, nematau, kad būtų užtrauktukas iš šono. Be to, batukai lyg ir uždari, bet padarytas peep toe, tai nei karštu, nei vėsiu oru juos autis  g.gif

Ilka, turbut kazka del to dirbtinio virsaus ne taip supratau-cia jau zenklas,kad anglu kalba reikia tobulinti doh.gif
Bet Jus teisingai sakot-man juose ir truksta to,kad nera uztrauktuko doh.gif doh.gif doh.gif
Vargo vakariene,jei reikes kiekviena karta raisiotis bigsmile.gif
O del to priekio kur atviras,tai man kaip ir pliusas - as nemegstu basuciu,tai cia toks tarpinis variantas nei basutes,nei batai blush2.gif
Aciu,Ilka Jums uz komentara 4u.gif Pasisakykite gi dar apie juos,merginos, o gal kuri dar ir turite? blush2.gif
Atsakyti
chloja, nereik jum tu batu schmoll.gif nekokie ir tikrai savo pinigu neverti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 23, 15:50)
chloja, nereik jum tu batu  schmoll.gif  nekokie ir tikrai savo pinigu neverti  blush2.gif

Ziuriu,kad labai priestaringi vertinimai - vienoms grazu,kitoms - labai negrazu. ax.gif
Na, mastysiu dar... nedega gi cool.gif
Atsakyti
Chloja, batai drobiniai, kaip suprantu, ir kulnas taip pat unsure.gif As turiu vienus medziaginius sviesius batelius, irgi su rudom odinem detalem, tai jau nebenesioju doh.gif Labai purvinasi, bandziau valyti - matosi, kur valyta, nes atspalviai skiriasi, bandziau plauti - tada oda dazo medziaga ir pan doh.gif Zodziu, as nepirkciau tokiu nepraktisku batu uz tokia kaina 4u.gif
Atsakyti
Nepraktiski ir neypatingi batai.
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 05 23, 15:54)
Ziuriu,kad labai priestaringi vertinimai - vienoms grazu,kitoms - labai negrazu. ax.gif
Na, mastysiu dar... nedega gi cool.gif

Man ir jie nelabai blush2.gif

Čia realią foto radau 4u.gif
http://cgi.ebay.com/...id=234469545894
Atsakyti
Prsidedu ir as, batai negrazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 05 23, 15:58)
Chloja, batai drobiniai, kaip suprantu, ir kulnas taip pat  unsure.gif  As turiu vienus medziaginius sviesius batelius, irgi su rudom odinem detalem, tai jau nebenesioju  doh.gif  Labai purvinasi, bandziau valyti - matosi, kur valyta, nes atspalviai skiriasi, bandziau plauti - tada oda dazo medziaga ir pan  doh.gif  Zodziu, as nepirkciau tokiu nepraktisku batu uz tokia kaina  4u.gif

Aciu, Benita uz "prablaivinima" thumbup.gif As va irgi mastau,kad jei jau pirkti sviesius batukus,tai bent jau sviesios odos, nes oda pavalyti tai ne medziaga blink.gif Vienzo, baigiu apsigalvoti... doh.gif

Beje, ar cia man vienai tokia Jcrew tendencija isryskeja - kai tik normali nuolaida,tai visai nieko doro neismeta. Jie,reiskia,irgi taupus mat atsirado blush2.gif
Na, ziuresim kas bus ryt-poryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2011 05 23, 14:32)
Su XS dydžiu laisvumas kaip ant manekenės. Manyčiau, kad labiau aptemptas man nepatiktų  biggrin.gif Krūtinė 89 cm  mirksiukas.gif Klubus siekia  ax.gif
Vakare galėčiau detaliau ilgį pamatuoti  4u.gif

O koks jusu ugis?
Pamatuokit kai galesit, jeigu nesunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 05 23, 16:03)
Beje, ar cia man vienai tokia Jcrew tendencija isryskeja - kai tik normali nuolaida,tai visai nieko doro neismeta. Jie,reiskia,irgi taupus mat atsirado blush2.gif

Visiskai teisingai isprotavot. Todel stengiuosi susilaikyti nuo grobimo bet ko, by tik nuolaida. ax.gif
Atsakyti