Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(savita1 @ 2011 05 23, 13:07)
Ar sita kuri pirkot g.gif Noriu, bet nzn kaip ju dydziai, padidinti ar ne unsure.gif Nerandu niekur foto ir dydziu komentaru.
Merino keyhole popover
user posted image

Aš esu pirkusi. Labai jis man wub.gif Padidintas, nešioju S, pirkau XS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2011 05 23, 14:28)
Aš esu pirkusi. Labai jis man  wub.gif Padidintas, nešioju S, pirkau XS  4u.gif

O XS toks laisvas kaip manekenei? Kiek pas jus per krutine?
Ir koks ilgis jo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 23, 13:29)
O XS toks laisvas kaip manekenei? Kiek pas jus per krutine?
Ir koks ilgis jo? ax.gif

Su XS dydžiu laisvumas kaip ant manekenės. Manyčiau, kad labiau aptemptas man nepatiktų biggrin.gif Krūtinė 89 cm mirksiukas.gif Klubus siekia ax.gif
Vakare galėčiau detaliau ilgį pamatuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucke: 23 gegužės 2011 - 13:34
QUOTE(KRISTELA @ 2011 05 23, 12:58)
Beje, kad jau apie senesnes foto snekam, tai ant taves tobulai atrodo tiek golden bubbles pencil, tiek maikute su elniu, tiek sortai... wub.gif  Maikytes man nereikejo, kol ant taves nepamaciau, iskart nusipirkau tokia (tik galvoju ar ji prasitampys nesiojant, nes pavyko tik XXS paciupti), o vakar dar ir golden bubbles sijonuka pavyko uzsisakyti thumbup.gif 

Ačiū mirksiukas.gif Dabar ant manęs 2 dydis būtent taip ir atrodo, kaip toje foto ketvertukas šiek tiek prikabintas nugaroje smile.gif Tau irgi 2 turėtų būti thumbup.gif
Dėl tos maikutės tai jeigu per pečius tiks, visa kita tikrai tilps, nes ji labai minkšta ir tikrai gana neblogai pasitempia drinks_cheers.gif

O aš dėl tų leopardinių marškinukų niekaip neapsisprendžiu, gėris jie ar blogis, nes man visai nepatinka, kaip ant manęs atrodo, nors tiek svajoti ir medžioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 05 23, 15:55)

O aš dėl tų leopardinių marškinukų niekaip neapsisprendžiu, gėris jie ar blogis, nes man visai nepatinka, kaip ant manęs atrodo, nors tiek svajoti ir medžioti  doh.gif

o koki dydi turit, gal 0? ax.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip Jums sie batukai? kaip manot,ar verti kainos dabartines? g.gif as vis varvinu seile i juos... ax.gif tik truputi nervuoja,kad isores ruda apdaila yra dirbtines odos doh.gif man rodos, uz tokia kaina visur galetu buti oda... blush2.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/36295.jsp
Papildyta:
QUOTE(Linutelia @ 2011 05 23, 14:58)
o koki dydi turit, gal 0?  ax.gif

Gal success nesupyks,kad atsakysiu - ji turi nulini dydi tu marskinuku, nes antra dydi as maloniai peremiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 05 23, 14:58)
o koki dydi turit, gal 0?  ax.gif

Gal... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 05 23, 14:55)

O aš dėl tų leopardinių marškinukų niekaip neapsisprendžiu, gėris jie ar blogis, nes man visai nepatinka, kaip ant manęs atrodo, nors tiek svajoti ir medžioti  doh.gif

Man lygiai tas pats buvo-atrodo tokie faini, bet aš tai vien dėl spalvos-nu nekenčiu rudos doh.gif -o marškiniai tai thumbup.gif ....kaip ir visi šilkiniai..
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 05 23, 15:01)
Gal success nesupyks,kad atsakysiu - ji turi nulini dydi tu marskinuku, nes antra dydi as maloniai peremiau ax.gif  4u.gif

Nesupyks smile.gif O ar tiko? 4u.gif Nesulaukiau jokių žinių tada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 05 23, 16:02)

Tai parasiau Jums az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 05 23, 15:02)
Man lygiai tas pats buvo-atrodo tokie faini, bet aš tai vien dėl spalvos-nu nekenčiu rudos doh.gif -o marškiniai tai thumbup.gif ....kaip ir visi šilkiniai..

Man lygiai tas pats doh.gif lotuliukas.gif Na bet gal dar paisijaukinsiu, tegu dar paguli spintoj, kol valgyti neprašo g.gif Kartais būna, kad prireikia kažko tokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 05 23, 15:03)
Nesupyks smile.gif  O ar tiko?  4u.gif Nesulaukiau jokių žinių tada  unsure.gif

Success, zinokite, jie man buvo per mazi... Is penkeriu turimu Jcrew antro numerio marskiniu jie vieninteliai buvo mazi g.gif Todel buvo labai keista skaityti komentaruose,kad neva tai jie nera pamazinti. pamazinti dar ir kaip 4u.gif
Pardaviau juos kitai mergaitei isparduotuveje... ax.gif gaila buvo, bet negi kabos spintoje toks grozis 4u.gif
Atsakyti